2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sanada afiyet olsun cnm,ohhh ne güzel ye meyvelerinide,bende süte bayılan bi insandım ama şimdi öle zevk almadan içiyorum zorla,olsun artık,bende eşimle ilgileneyim azıcık yine girerim birazdan işe gitçekte,görüşürüzzz
günaydın welcome

Günaydın canım...
Git ilgilen eşinle canım...Benim ki hala fosur fosur uyuyor...Akşam ona içerde yere yatak yaptım çok sıcaktı hala uyuyor...

Eğer bende hamile kalırsam ençok düşündüğüm süt içme işi...Ben sütü asla içmem...Hatta annemi bile 1 ay emmişim...Eşimde diyorki nesguikle içersin ama bol bol yoğurt peynir falan yersin diyor...Olur mu sizce...

canım ben oyle yapıyorum.eşim içmiyorum sut diye bi koli nesquik almış.gunde bitane içiyorum iş yerinde hergun bi kase yoğurt oluyo zaten onu yiyorum akşamda duruma göre ayran peynır canım cekerse yiyorum.bide sutlu tatlı yapıyorum ondan yiyorum...

Ayy söyleme söyleme kendi kendine nazarın değer benim değdi.Çok rahatım mide bulantım yok falan diyordum herkese dün ilk defa yediklerimi çıkarttım.

Kız bu arada göbeğimin resmini çektim koyucam topiğekaydirigubbakcemile3

bende süt içiyorum :içelim:

Canım ben sütü ilk bşalarda güzel güzel içiyordum şimdi bıraktım tiksindim.

:lepi: Sevindim ozaman ben bu duruma...

nesquiki bilmiorum ama yoğurt ii.ondada sütte olan vitaminler var zaten. ya ben sütte içemiorum nesquikte yoğurtta ben ne yapıcam peki!!!

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Çoook tebrik ediyorum canım benim... :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

gözün aydın canım

:dance::dance:

Canım gözün aydın .

Kızlar bu arada ben göbiş resmimi koydum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13508800#post13508800

kaydirigubbakcemile3
çok sağolun kızlar bebişimle girdim sınava ya uğur getirdi fasulyem
özlemcim benim göbeği görsen bide 4-5 aylık gibi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…