afiyet bal olsun canım miniğine kan olsun.benim şuana kadar doğru düzgün bulantım olmadı.hatta hiç olmadı diyebilirim aşermede olmadı...bende şimdi öğle yemeğine gidim bari sonrada meyve saati ile sut saati yaptım kendime 3 gini.gerçi sut nesquikli ama olsun hiç yoktan iyidir.
sanada afiyet olsun cnm,ohhh ne güzel ye meyvelerinide,bende süte bayılan bi insandım ama şimdi öle zevk almadan içiyorum zorla,olsun artık,bende eşimle ilgileneyim azıcık yine girerim birazdan işe gitçekte,görüşürüzzz
günaydın welcome
bende süt içiyorum :içelim:
sade mi içiyosunuz kızlar sütü...ben nesquik içiyorum ama zararı olmaz diye umarak
Eğer bende hamile kalırsam ençok düşündüğüm süt içme işi...Ben sütü asla içmem...Hatta annemi bile 1 ay emmişim...Eşimde diyorki nesguikle içersin ama bol bol yoğurt peynir falan yersin diyor...Olur mu sizce...
ayy az önce kahvaltı ettim cnm,şimdide söliyimmi acaba umarım canın çekmez cnm yada işten çıkınca al dondurma yiyorum,evde de öle bütün gün yemeklerden sonra burda oturup bişeyler atıştırıyorum hep fındık ceviz meyve falan,kendi kendime nazar değdircem valla bu hafta okdara güzel yiyebildimki,inşallah hep böle gider artık,senin bulantılar ne alemde
bende süt içiyorum :içelim:
canım ben oyle yapıyorum.eşim içmiyorum sut diye bi koli nesquik almış.gunde bitane içiyorum iş yerinde hergun bi kase yoğurt oluyo zaten onu yiyorum akşamda duruma göre ayran peynır canım cekerse yiyorum.bide sutlu tatlı yapıyorum ondan yiyorum...
kızlar sınav soruları açıklanmış mezun oluyorummmmmm kaydirigubbakcemile2 :hooray: :teytey:
kızlar sınav soruları açıklanmış mezun oluyorummmmmm kaydirigubbakcemile2 :hooray: :teytey:
Eğer bende hamile kalırsam ençok düşündüğüm süt içme işi...Ben sütü asla içmem...Hatta annemi bile 1 ay emmişim...Eşimde diyorki nesguikle içersin ama bol bol yoğurt peynir falan yersin diyor...Olur mu sizce...
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Çoook tebrik ediyorum canım benim... :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
gözün aydın canım
çok sağolun kızlar bebişimle girdim sınava ya uğur getirdi fasulyem:dance::dance:
Canım gözün aydın .
Kızlar bu arada ben göbiş resmimi koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13508800#post13508800
kaydirigubbakcemile3
:dance::dance:
Canım gözün aydın .
Kızlar bu arada ben göbiş resmimi koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13508800#post13508800
kaydirigubbakcemile3
ezocum senın hamılelıkten once belırtın olmusmuydu
Maşallah canım...Minnacık çok şeker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?