Kızlar Eylül ayında kpss girecek olan var mı aranızda...
çok sağolun kızlar bebişimle girdim sınava ya uğur getirdi fasulyem
özlemcim benim göbeği görsen bide 4-5 aylık gibi delikafadulden
ezooooooo bsı sordum
yaklasik 6 haftalik hamileyim göbegim 3 aylik gibi neden öyle oluyor onu anlamista degilim
İnşaalah senin resimlerini de görücez en yakın zamanda : )
ben girecem canım inşallah.ozamana Da Allah kısmet ederse 6-7 aylık olucamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
ezocum az once bısı yazmıyordu.sagol yanıtın ıcın.nelerdı mesela adet belırtısı gıbı.benım 2. gunum gecıktı.ama hıc belırtım yok.adet gunumde kasıklarıma hafıf adet sancıları gırdı ama reglı olmadım.ozamanadan berı ara ara gelıyor sancılar hafıf hafıf ama gelen yok.ama goguslerımde falan hıc degısıklık yok.hafıf bastrnca yanlardan acıyor o da adet olcak gıbı
İnşallah ya...Zaten beni gören hamile sanıyorda içi boş...
Hım...Ya ben baktım ama yinede size sorayım...Eşim benim lise mezunu...4 yıl oldu sivil güvenlik işi yapıyor 1 yıl sonra setifikası doluyor ve yenilemek istemiyor...Bu yıl kpss girip puanı alırsa infaz koruma memurluğuna istiyor...Bunun için sabahki ilk sınava sadece girecek dimi...
Bazı seçeneklerde sabah öğle filan yazmışlarda onlar 4 yıllıklar için sanırım...
Canım o şişliktir.İlk haftalar şişlik çok oluyor.Regl de olamıyorsun ya.
yaklasik 6 haftalik hamileyim göbegim 3 aylik gibi neden öyle oluyor onu anlamista degilim
BENDE DAHA Bİ HAFTALIK HAMİLEYİM VE BENİMDE GÖBEĞİM 3 AYLIK GİBİ benimde sinirim bozululo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?