2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

dr söledi bunları bana... zaten başta buyüzden görünmemiş büyük ultrasonda vajinal ultrason ve beta hsg testinde bebek görüldü...

dr söledi bunları bana... zaten başta buyüzden görünmemiş büyük ultrasonda vajinal ultrason ve beta hsg testinde bebek görüldü...

hmm bnde geç döllenmeyi regl gününe yakın bi zaman olarak biliorum amaa
yani geç yada erken olsun her zmn sat tan hesaplanmazmı bütün dr.lar böle hesaplıo

canım benimde geç döllenme 4 gün fark ediyor ama zaten ilk başlarda normal ultrasonda görünmez ki
bir de regl günüyle alakası yok ki döllenmenin yumurtlama zamanınla alakası var

beyazgelin canım bu bilgiyi sana dr.mu verdi??

evet canım hemşire arkadaşım ve dr verdi bu bilgiyi. zaten şöle düşünürsek ben geçen ayın 17sinde regl oldum bu ay 15inde görmem gerekti.. ilk önce bu ayın 15inde yani regl olmam gereken tarihte kan testi yaptırdım negatif çıktı.. ardından 2 hafta sonra test yaptırdı (çünkü 1 hafta kanamasız süren kasık ağrılarım ve bulantılarım beni baya şüphelendirdi) son testim pozitif çıktı ondan sonra işler arap saçına döndü dr sağolsun onları biliosunuz zaten..

hmm bnde geç döllenmeyi regl gününe yakın bi zaman olarak biliorum amaa
yani geç yada erken olsun her zmn sat tan hesaplanmazmı bütün dr.lar böle hesaplıo

bilmiorum canım zaten tekrar kontrole gittiğimde dr.umu değiştirirorm.. bidaha kontrole gelince kesinleşecek heralde. ama benim regl tarihinde daha testim negatifti. bildiğim kadarıyla 1 günlük bile kanda çıkar gebelik. bende regldan ancak 2 hafta sonra çıktı testte oda çok yeniyken.. sizce başka açıklaması olabiliirmi?

hayır canım kandada hemen görünmez yani 1 gnlükken neyse senin mevzular baya karışık bncede değiştir mutlaka dr.nu

beyaz gelin ben değerim 681 iken gittim doktora doktor ultrasonda göremeyiz dedi.1 hafta sonra gittim değerim 12900 du ozaman bile bebek yokdu canım sadece kese vardı.yani 1 haftalıkken gozukmesi cok entresan.

Offf ya ne manyak dr. var...Karşındakine hemen lap diye bişey söylenmez ki ama...Neyse ki sen akıllılık edip başka dr. gitmişin...Allah yardımcın olsun canım...

öle valla cnm 5 ayımı bosa gecırdım o dr gıderek
kızlar bugun regl gunum gelen gıden yok hala inşş olmazda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…