beyaz gelin ben değerim 681 iken gittim doktora doktor ultrasonda göremeyiz dedi.1 hafta sonra gittim değerim 12900 du ozaman bile bebek yokdu canım sadece kese vardı.yani 1 haftalıkken gozukmesi cok entresan.
canım benim 314,1 ken 1175 oldu karın üzerinden ultrasonda görünmedi ama vajinal ultrasonda göründü kese. bilmiorum canım nie öle oldu
Birde eczanelerde satılan sadece HAYIT OTU varmış ama ap şekline getirilen...Oda sakıncalı değilmiş ama adını vermedi...
O otta Türkiye'de yetişen bir otmuş ama yabancılar Türkiye'den alıp ap yapıp tekrar Türkiye'ye satıyormuşlar...Adını bilen var mı...
anlayamadım bende ama mesela ben aşılama ile hamile kaldım .doktor son adetinden itibaren başlıcaz saymaya dedi.normalde ben ne zaman dollenme olduğunu biliyorum ama yinede sayarken son adetimden itibaren sayıyorum.sana bebek kucuk olduğu için geç dollenme diyolardır yani suan bir haftalık goruntusundedir yada kesenin boyutu 1 haftalıkken ki boyut olduğundan oylede soylemiş olabilirler diye duşunuyorum başkada yorum getiremiyorum.:uhm::uhm::uhm:
günaydın arkadaşlar 1-2 gündür giremedim dün misafirim vardı,nasılsınız herkes iyidir umarım,ya kadriyecim anlamadım cnm niye moralin bozuk bebiş gelmiyormu,bence geliyor o yolda,kullandığın ilaç belki çift çizgiyi gösteriyodur ama kan değerini yükselttiğini sanmıyorum hiç duymadım öle bişey,öylemi oluyomuş cnm ama bence hamilesin :)))
geçmişi okuyamadım arkadaşlar herkes iyidir umarım,bende aynı bi değişiklik yok
kızlar sınav soruları açıklanmış mezun oluyorummmmmm kaydirigubbakcemile2 :hooray: :teytey:
kızlar eylül ayında kpss girecek olan var mı aranızda...
:dance::dance:
Canım gözün aydın .
Kızlar bu arada ben göbiş resmimi koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13508800#post13508800
kaydirigubbakcemile3
darısı başımıza inşallah.ben coğunu salladım sınavda cok bunaldım on sıradaydım bide başım ağrıdı..
bende o sınava gırıcem:)yani velcome 4 yıllıklar bizden once sınava giriyolar canım onların sınavı temmuz10 da .bizim kide eylülde.bizim başvurularda başladı haberin olsun
birde eczanelerde satılan sadece hayıt otu varmış ama ap şekline getirilen...oda sakıncalı değilmiş ama adını vermedi...
O otta türkiye'de yetişen bir otmuş ama yabancılar türkiye'den alıp ap yapıp tekrar türkiye'ye satıyormuşlar...adını bilen var mı...
yaa sinirim bozulduuu... ben o doğum takip cetvelini yapamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı
kızlar bsy sorcam sıze eger bugun regl olmazsam yarın kan testı yapımmı yoksa erkenmı beklımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?