2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ceylın canım benım yasdıklarıma ne dıyceksın.
benım bugun 27. gunum 25. gunde adet olmam gerekırdı ama nadıren 27. gundede adet olabılıyrum.bugun beklıyordum sonra sarımsı akıntı gordum dedım adetım gelıyor.tek cızgı korkusuyla testte yapmıyordum.sonra bu akıntıyı gorunce adet olcam heralde deyıp bır test yaptım.once tek cızgı cıktı.ekran pembeydı.yarım saat sonra ıkıncı cızgı gorunur gıbı oldu ama ekran hala pembeydı acaba bu pembenın bı uzantısımı dedım.suan ıkı saat oldu ve pembe renk cekıldı T cızgısının altında ıkıncı sılık bı cızgı var.ama bende hafıf pembemsı akıntı gelmeye basladı adet olcakmısım gıbı.bu nedemk canım yaa.ben bırde nasılsa adet olcam dıyıp kac gun belkı hamıleyımdr dıyerek reddettıgım esımle bırlıkte oldum.sımdı bu pembelesen akıntı ne adetmı olcam hamılemıyım.yoksa bebıs varsa zarar vermıs olabılırmıyız.ayyyy cok korkuyrum

canım testlerde 10 dk sonra okuma yapmak yanlış olabiiyor ama yinede hamiş olabilirsin sonuçta 2. bir çizgi var bence kan testi mutlaka yaptır derim eşinle ilişkiye girdiğin için bebişe bir zararı olmaz eğer düşük tehlikesi vs. gibi bi sorun yoksa pembemsi akıntıya bir anlam veremedim ama yerleşme kanaması dedikleri şey olablir yada ilişki sırasında bazen tahriş olduğu için olabiliyor ama bence en sağlıklısı kan testini yaptırman negatif çıkmasına üzüleceğim diye erteleme bence sonuçta daha farklı bişeye üzülmek zorunda kalma

CANIM BENIM MISAFIRIM GELCEK UZUN YAZMAK ISTERDIM AMA VAKIT YOPK.HIC KORKMA CANIM ILISKIYLE BISEY OLMAZ BEBIS VARSA.BEKLE BAKALIM..YADA BI TANE DAHA TEST AL HEMEN YAP BAK SIMDI BENDE COK MERAK ETTIM CANIM YA INSALLAH HAMILESINDIR:)))zemuszemus

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adetime 1 hafta var bıktım artık bu beklemelerdenkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..

ya nasıl mutlu oldum anlatamam o yumurtaları görünce:))
allahım o ekranda bebeğimide görmeyi nasip eder inşş...
cuma günü sönen umutlarım yeniden canlandı..

canım bende ilk test yaptığımda çok sonradan çıktı ikinci çizgi bende akşam yapmıştım sabah yap testi ben sabah yapınca çok silikte olsa çıktı hemen kanama yerleşme kanaması olabilir ilişkiye girmekte düşük tehlikesi olmadığı sürece yasak değil için rahat olsun inşallah hamişsindir

Canım normalde 10dk sonrası geçerli değil diyorlar ama 1 saat yarım saat sonra çizgisi belirenler bile hamile çıkıyor...Eşinle beraber olman zarar vermez...Sen en iyisi sabah ilk idrarınla yap canım...

selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..

Hadi canım yumoşların hayırlısı olsun...Yarında sorunsuz geçsin ve geri sayımın başlasın...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: / Tam sopalık...

BEKLEMEDEKİLER

burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

bu arada ben sağda da soldada yumurta olduğunu hissettim hele sağdaki 16mmliği daha çok hissettim iki gündür hep kasıklarım ağrıyordu hatta şimdi bile sağ tarafım sızlıyo..ya böyle gelişimi an be an takip etmek ne kdr tuhaf bi duygu

aynen welcome bende ateş ölçme ile ilgili bişey sorcm bu ay ateşim hep36.4 36.3 falandı.bugün adete 1 hafta kaldı ateş 36.6 oldu sence bu ndemek cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…