Kızlar benİm adetİme 6 gÜn kaldı ve kan tahlİlİ yaptırmak İÇİn saĞlık ocaĞına gİttİm sİstem ÇÖktÜ bugÜn test yapamayız dedİler bİlİyorsunuz normalde Özel hastanede sÜreklİ gİttİgİm yumurta takİbİ bİr doktor var ama bu ay semİnerİ varmıŞ İl dıŞına gİttİ yanİ bu ay doktora gİdemedİm sadece İlacımı kullandım takİp olmadı bende saĞlık ocaĞına sİnİr oldum bu ay yaptırmıycam 5 aydır hep adetİmden Önce kan testİ yaptırıyordum doktorum İstedİĞİ İÇİn aylardan sonra İlk defa adetİmİ beklİyorum tabİ İnŞallah gelmez ay Çok heyecanlıyım normalde ben bu gÜnlerde ÖĞrenİyordum
Evet canım ama ben ÖlÇmÜyorum yenİ derece aldım eĞer adet olursam bu ay dÜzenlİ ÖlÇerİm bakalım yarın sabah ÖlÇeyİm benİm acaba kaÇ Çıkacak
welcome bir ordasın bir burda kızzz sana bişey sorcm
Slm kızlar welcome bana Şu ateŞ ÖlÇme yÖntemİyle İlgİlİ bİraz bİlgİ verebİlİr mİsİn
Canım kan test için erken değil canım bugün adet gününse...
Kızlar benİm adetİme 6 gÜn kaldı ve kan tahlİlİ yaptırmak İÇİn saĞlık ocaĞına gİttİm sİstem ÇÖktÜ bugÜn test yapamayız dedİler bİlİyorsunuz normalde Özel hastanede sÜreklİ gİttİgİm yumurta takİbİ bİr doktor var ama bu ay semİnerİ varmıŞ İl dıŞına gİttİ yanİ bu ay doktora gİdemedİm sadece İlacımı kullandım takİp olmadı bende saĞlık ocaĞına sİnİr oldum bu ay yaptırmıycam 5 aydır hep adetİmden Önce kan testİ yaptırıyordum doktorum İstedİĞİ İÇİn aylardan sonra İlk defa adetİmİ beklİyorum tabİ İnŞallah gelmez ay Çok heyecanlıyım normalde ben bu gÜnlerde ÖĞrenİyordum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Bol hamişli bir gün diliyorum...İnşallah bol bol hamiş haberi alırız kızlar... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Gunaydın canım yumosların buyumus canım gÖzun aydın bak gor bgun 19 olucak :)))) ne zaman gıdıceksın dr a
Sazısle ezom gelmıs gunaydın sekerlerım:)))
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?