2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Kızlar benım adetıme 6 gÜn kaldı ve kan tahlılı yaptırmak ıÇın saĞlık ocaĞına gıttım sıstem ÇÖktÜ bugÜn test yapamayız dedıler bılıyorsunuz normalde Özel hastanede sÜreklı gıttıgım yumurta takıbı bır doktor var ama bu ay semınerı varmıŞ ıl dıŞına gıttı yanı bu ay doktora gıdemedım sadece ılacımı kullandım takıp olmadı bende saĞlık ocaĞına sınır oldum bu ay yaptırmıycam 5 aydır hep adetımden Önce kan testı yaptırıyordum doktorum ıstedıĞı ıÇın aylardan sonra ılk defa adetımı beklıyorum tabı ınŞallah gelmez ay Çok heyecanlıyım normalde ben bu gÜnlerde ÖĞrenıyordum

sabahları ateşini ölçüyormusun ya bnm bu sabah 36.6 çıktı sence nasıl?seninle aynı gündü demi adet tarihimiz:1rolleyes:

Evet canım ama ben ÖlÇmÜyorum yenı derece aldım eĞer adet olursam bu ay dÜzenlı ÖlÇerım bakalım yarın sabah ÖlÇeyım benım acaba kaÇ Çıkacak

Evet canım ama ben ÖlÇmÜyorum yenİ derece aldım eĞer adet olursam bu ay dÜzenlİ ÖlÇerİm bakalım yarın sabah ÖlÇeyİm benİm acaba kaÇ Çıkacak

valla ben 3 ay düzenli olmsada ölçtüm.bu ay genelde 36.4 çıktı eğer buna inanırsam hamile değilim.çünkü hamile olsan adetine 1 hafta kalarak hep 36.7 36.8 36.9 çıkması lazımmış

welcome bir ordasın bir burda kızzz sana bişey sorcm

Sor canım...Ben orda burda geziyorum canım...

Slm kızlar welcome bana Şu ateŞ ÖlÇme yÖntemİyle İlgİlİ bİraz bİlgİ verebİlİr mİsİn

Canım adetinin ilk gününden başlayıp her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan enaz 3 saatlik uyku ile dijital termometre ile dil altından ölçüp bir kenara not edeceksin...Ateş ölçme yöntemi topiğine gelirsen orda tabloda yaparlar sana canım...

Canım kan test için erken değil canım bugün adet gününse...

evetcanım adet gunum bugundu 3 mayısta oldum en son benım regl 30 gun surer genelde30.gundede regl olurum bugun 30 gun.1-2 ay once bı ay 27 bı ay 29 gun de olmustum.yarında olmazsam heralde yaparım test.saol cnm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Bol hamişli bir gün diliyorum...İnşallah bol bol hamiş haberi alırız kızlar... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım herseyde bır hayır vardır belkıde bu ay hamıssındır:)) insaaaalllahhhh

gunaydın canımm bıldıgım kadarıyla bır ksı bu sabah test yapmayı dusunuyordu hadı bakalım acılısı yapın kızlar ...ılk yapan ayagını sürüsün de arkası da gelsın:))

Gunaydın canım yumosların buyumus canım gÖzun aydın bak gor bgun 19 olucak :)))) ne zaman gıdıceksın dr a

ayy saol cnm ya ben hiç böyle bi büyüme beklemiyodum gerçi o 10 mmlik olan 16mm olmuş diğerleri yeni 3 tane 10 13 mm arası..
akşam 7 buçuk gibi gidicem bakalım demekki bi günde ulaşabilir 19mm e ...birden umutlandım yine..hayırlısı bakalım..buarada bol bol kuru incir yedim bal arısütü polen aldım onu yiyorum onların da etkisi oldu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…