2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım sana ümit vermek istemem ama bndeki durumun aynısı olmuş sende de ben kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama bikaç gün bekle derim ben sana ondan sonra tes yaptır. hadi inşallah hamişsindir.. olumunekankayizsmile

guneydın canım nasılsın?

ıyıyım nezaketcım valla sabırlızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum.bankadan gelirken saglık ocagına gırıp doktora sordum durumu anlattım adetın 10 gun gecıkınce gel ıdrarda bakalım dedı benım test ıcın yanılma payı var dıyo bakalım artık nasıpte olanı cekıcez

canım gelırken ıdrar testı de aldım ama adet gunumde yapıcam meraktan ölücem yoksa 2 gun daha beklıyımde c.tesı sabahına kadar adet olmazsam yapıcam o gun :)

nasibinde inş bi bebiş vardır cnmm

Alemsin walla .bence cumartesiye kadar dayanamaz yaparsın sen.sağlık ocağına gidincede kan testi yaptır.bi daha idrar için 10 gun bekleme

nasibinde inş bi bebiş vardır cnmm

AMİİİİN CANIM İNSALLAH SENINDE VARDIR TATLIM:Saruboceq:

Alemsin walla .bence cumartesiye kadar dayanamaz yaparsın sen.sağlık ocağına gidincede kan testi yaptır.bi daha idrar için 10 gun bekleme

YOK CANIM SORDUM DR A BIZIM SAGLIK OCAGINDA KAN TESTI YAPMIYOLARMIS DA ZATEN BEN 10 GUN GECENE KADAR SAGLIK OCAGINA NIYE GIDEYIM HEMEN DRUMA GIDERIM KIZ:) SENCE DAYANABILIRMIYIMMMkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bnm akşam yine dr kontrolum var kızlar dua edinde 19 mm filan olmuş olsun ozmn çatlatıcaz dedi dr
yani iğne vercek sanırım

bencede ya daha idrarla uğraşma kan testi yaptır sen yine..

ay canım ben şöyle düşünüyorum ..progestandan dolayı gelırse adet günüme kadar gelır dımı bu adet.gecıkme olmaz.ee adet günümde de adet olmazsam o zaman ben hamıleyım dıyebılırım yanı kan testı de yaptırırım tabı ama yanı şu ıkı gun onemlı benım ıcın

progestan biteli kaç gün oldu cnm

kızlar size ii sohbetler ben malesef okula( çok sıkıldım valla artık bi gelseydi şu yaz tatili....

insalllahh canım valla agzından balll damlıyooo:)

Ay canım bende ılk defa kullandım sormak ıstedıgın bısey varsa sor.canım bak gobekten vurulcak ıgne verırse hıc korkma tamam mı ben cok korkmustum meger derını altına yapıverıyolarmıs koldan oldum korkudan eger dr karından ol derse ol hıc korkma canım hadı hayırlısı ben ılk ay oldugu ıcın cok sorun yasadım bılmedıgım ıcın ıdrarda cıkınca bıle cok sevındım..ay bısbırkın kız bugun dr sorsana benım durumumu ıgneden kac gun sonra yapılan sonuc dogrudur dıye kendın ıcın soruyo gıbı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…