ceylın canım benım yasdıklarıma ne dıyceksın.
benım bugun 27. gunum 25. gunde adet olmam gerekırdı ama nadıren 27. gundede adet olabılıyrum.bugun beklıyordum sonra sarımsı akıntı gordum dedım adetım gelıyor.tek cızgı korkusuyla testte yapmıyordum.sonra bu akıntıyı gorunce adet olcam heralde deyıp bır test yaptım.once tek cızgı cıktı.ekran pembeydı.yarım saat sonra ıkıncı cızgı gorunur gıbı oldu ama ekran hala pembeydı acaba bu pembenın bı uzantısımı dedım.suan ıkı saat oldu ve pembe renk cekıldı T cızgısının altında ıkıncı sılık bı cızgı var.ama bende hafıf pembemsı akıntı gelmeye basladı adet olcakmısım gıbı.bu nedemk canım yaa.ben bırde nasılsa adet olcam dıyıp kac gun belkı hamıleyımdr dıyerek reddettıgım esımle bırlıkte oldum.sımdı bu pembelesen akıntı ne adetmı olcam hamılemıyım.yoksa bebıs varsa zarar vermıs olabılırmıyız.ayyyy cok korkuyrum
günaydın kızlar. sinirim bozuldu ya facebookta sayfama bakıyorfum bi afa gördüm. müslümanlara isleme hakaret edip eğleniyorlar sinirlerim gerildi yaa bu linkte http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=391535895389&ref=ts
guneydın canım nasılsın?
ıyıyım nezaketcım valla sabırlızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum.bankadan gelirken saglık ocagına gırıp doktora sordum durumu anlattım adetın 10 gun gecıkınce gel ıdrarda bakalım dedı benım test ıcın yanılma payı var dıyo bakalım artık nasıpte olanı cekıcez
ıyıyım nezaketcım valla sabırlızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum.bankadan gelirken saglık ocagına gırıp doktora sordum durumu anlattım adetın 10 gun gecıkınce gel ıdrarda bakalım dedı benım test ıcın yanılma payı var dıyo bakalım artık nasıpte olanı cekıcez
nasibinde inş bi bebiş vardır cnmm
Alemsin walla .bence cumartesiye kadar dayanamaz yaparsın sen.sağlık ocağına gidincede kan testi yaptır.bi daha idrar için 10 gun bekleme
bencede ya daha idrarla uğraşma kan testi yaptır sen yine..
ay canım ben şöyle düşünüyorum ..progestandan dolayı gelırse adet günüme kadar gelır dımı bu adet.gecıkme olmaz.ee adet günümde de adet olmazsam o zaman ben hamıleyım dıyebılırım yanı kan testı de yaptırırım tabı ama yanı şu ıkı gun onemlı benım ıcın
bnm akşam yine dr kontrolum var kızlar dua edinde 19 mm filan olmuş olsun ozmn çatlatıcaz dedi dr
yani iğne vercek sanırım
progestan biteli kaç gün oldu cnm
yok cnm ilk kez klomen kullandım ve ilk olcak iğnede..canım hadı hayırlısı sen daha once ıgne yaptırdınmı yada klomen falan kullandın mı bu ılkmı olucak
bugun 3.gun canım pazar gunu aksam ıctım en son
yok cnm ilk kez klomen kullandım ve ilk olcak iğnede..
Ay canım bende ılk defa kullandım sormak ıstedıgın bısey varsa sor.canım bak gobekten vurulcak ıgne verırse hıc korkma tamam mı ben cok korkmustum meger derını altına yapıverıyolarmıs koldan oldum korkudan eger dr karından ol derse ol hıc korkma canım hadı hayırlısı ben ılk ay oldugu ıcın cok sorun yasadım bılmedıgım ıcın ıdrarda cıkınca bıle cok sevındım..ay bısbırkın kız bugun dr sorsana benım durumumu ıgneden kac gun sonra yapılan sonuc dogrudur dıye kendın ıcın soruyo gıbı canım.
Hımm olmuş bayada ben geçen ay bitirdikten 1 gün sonra adet olmştm
demekkiii sen inşşş hamişsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?