Ben kullandım canım
ya nasıl bişey bu ilaç dün kullanmaya başladım ama ben korkuyorum yan etkisi var mı yada benim adetim hiç gecikmezdi b u ay 10 gün geçti ben bundan sonra hep bu ilacı kullanarak mı adet olacağım çok moralim bozuk
günaydın kızlar. sinirim bozuldu ya facebookta sayfama bakıyorfum bi afa gördüm. müslümanlara isleme hakaret edip eğleniyorlar sinirlerim gerildi yaa bu linkte http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=391535895389&ref=ts
kızlar ben adet oldum(( ya dun gebelık testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı ama yarım saat sonra belırgınlsmeye baslayıp 2 saat sonra tamamen bellı olmustu.ama adet oldum.zaten snra ovulasyon testı yapmıstım onda tek cızgı cıkmıstı.gebelık testı bozukmus herhalecok uzldum.3. denemem de bos cıktıdaha kac 3 daha kac 33 denemeler gorcem bılmıyorum.moralım cok bozuk.eımde varıkosel var.ben de pzt rahım fılmı cektrcem rabbım yardım etsın hepımızesenağlama
kızlar ben adet oldum(( ya dun gebelık testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı ama yarım saat sonra belırgınlsmeye baslayıp 2 saat sonra tamamen bellı olmustu.ama adet oldum.zaten snra ovulasyon testı yapmıstım onda tek cızgı cıkmıstı.gebelık testı bozukmus herhalecok uzldum.3. denemem de bos cıktıdaha kac 3 daha kac 33 denemeler gorcem bılmıyorum.moralım cok bozuk.eımde varıkosel var.ben de pzt rahım fılmı cektrcem rabbım yardım etsın hepımızesenağlama
Welcome tunaydın tatlım
hazel 82 canım yapdınmı test???
mirmirmirmir
Ay bu kız yine mırmırlamaya başladı...Uykun mu geldi hatun...
BEBEĞİM BENİM YA NOLUR ÜZÜLME senağlama BAK BENDE COK KOTU OLDUM SENI BOYLE GÖRÜNCE ALLAH COK BUYUK CANIM DAHA 3.DENEMENMIS TAM 1 SENE TANIYO DR LAR HAMILELIK ICIN DAHA COK YENISIN BU ISLERDE OLUR TATLIM YA BELKI USTUNE GORUYOSUNDUR CANIM BELLI DE OLMAZ COK MU OLUYO ADETIN NOLUR UZULME CANIM VARIKOSEL NEDIR BILMIYORUM AMA SEN ICIN RAHAT EDICEKSE CEKTIR RAHIM FILMINI CANIM AMA UZULME OLURMU ARTIK(
canım bayagı adet gıbı gelıyor.pedım doldu yani.ustune gorme bu kadar olmaz heraldebırdaha test yapmadım bozuktu heralde test ama 3 saat sonra yada ertesı gun sılık cızgıyı gorup hamıle olanlar vardı benım neden boyle cıktı.ne yapalım ben zaten hıcbırseyı ugrasmadan cabalamadan elde etmem.hıcbırsey hayatımda hemen olmaz.hep zahmet cekerek elde etmısımdır herseyı.bunada razıyım ama cok surmese keske.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?