2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

yok canım sen bu ay dusuk sonrasında oldugun ıcın gecıktın bence.hıc moralını bozma yanı o ılac oyle progestan gıbı bır ılac deıl sadece gecıkmelerde daha cok beklememk ıcın verıyo dr lar onu o duzenleyıcı deıl bak kendınde soyledın adet sokturucu canım

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZıRAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: / Tam sopalık...

BEKLEMEDEKıLER

kızlar ben adet oldum(( ya dun gebelık testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı ama yarım saat sonra belırgınlsmeye baslayıp 2 saat sonra tamamen bellı olmustu.ama adet oldum.zaten snra ovulasyon testı yapmıstım onda tek cızgı cıkmıstı.gebelık testı bozukmus herhalecok uzldum.3. denemem de bos cıktıdaha kac 3 daha kac 33 denemeler gorcem bılmıyorum.moralım cok bozuk.eımde varıkosel var.ben de pzt rahım fılmı cektrcem rabbım yardım etsın hepımızesenağlama

canım benim üzülme her şeyin hayırlısı

BEBEĞİM BENİM YA NOLUR ÜZÜLME senağlama BAK BENDE COK KOTU OLDUM SENI BOYLE GÖRÜNCE ALLAH COK BUYUK CANIM DAHA 3.DENEMENMIS TAM 1 SENE TANIYO DR LAR HAMILELIK ICIN DAHA COK YENISIN BU ISLERDE OLUR TATLIM YA BELKI USTUNE GORUYOSUNDUR CANIM BELLI DE OLMAZ COK MU OLUYO ADETIN NOLUR UZULME CANIM VARIKOSEL NEDIR BILMIYORUM AMA SEN ICIN RAHAT EDICEKSE CEKTIR RAHIM FILMINI CANIM AMA UZULME OLURMU ARTIK(

Canım lütfen üzülme...Eşinde varikosel var sanırım...Ameliyat olsun canım...Yalnız ameliyat olunca kesin olacak diye bişey yok...
Benim eşimdede vardı solda...Sperm testi yaptırmıştık ama normaldi değerleri bu şekilde çocuk olmasında sorun yok dedi dr...Ama varikosel ağrı yaptığından ve ilerlemiş olduğundan eşim ameliyat oldu 1EKİM'de...2 ay sonra tekrar sperm testi yaptırdı ameliyat olmadan önceki değerlerin çok çok üstündeydi ama 9 ay oldu ameliyat olalı yinede bebiş yok...Ne bende sorun var nede eşimde ama yok yok yok...

Welcome tunaydın tatlım

hazel 82 canım yapdınmı test???

Tünaydın canım...

canım bayagı adet gıbı gelıyor.pedım doldu yani.ustune gorme bu kadar olmaz heralde bırdaha test yapmadım bozuktu heralde test ama 3 saat sonra yada ertesı gun sılık cızgıyı gorup hamıle olanlar vardı benım neden boyle cıktı.ne yapalım ben zaten hıcbırseyı ugrasmadan cabalamadan elde etmem.hıcbırsey hayatımda hemen olmaz.hep zahmet cekerek elde etmısımdır herseyı.bunada razıyım ama cok surmese keske.senağlama

boyle konusma canım senelerce bebek için uğraşanlar var sen daha cok gencsin.ne hastalıklarla uğraşanlar var.hayırlı zaman şimdi değilmiş demekki.eğer ikinizde de sorun yoksa Allahın izniyle olur canım.yoksada tedavisi var bunun...bak bende tedaviyle oldum.onca olumsuzluğa rağmen.şukur etmeyi bilmek lazım canım uzme kendini....uğrasarak elde etmekde ayrı bir guzellikdir ayrıca...

arkadaşlar nasılsınız,hazelcim sıkma canım canını hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin,
bende bugün dr.a gittim ölesine 5cm olmuş minik şey,hareket falan etti yine,9unda da testler yapılcak,bende yoktum 2 gündür ondan giremedim hiç arkadaşlar,okuyamadımda umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…