2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

hazalcım rahim
filmi için çok erken doktorun evet dedi mi
genelde en son işlem rahim filmi
klomen tedavisi ile olmazsa rahim filmi çekiyorlar

selam sinem hoşgeldin ne zamandır yoktun :)))

cnm vardım da şu 2 gündür yoktum hiç dün annemlere gittim gece 11de geldim hiç giremedim 1 gün öncede yoktum,diğer günlerde seninle denk gelmedik pek ama evde olduğum zaman giriyorum hep,nasılsın? nasıl geçiyor,benim bildiğin gibi

ay minik göbeğimin resmini koydum bakmak isterseniz arkadaşlar :)))) ama çok dalga geçmeyin :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/366189-2010-aralik-annelerinin-gobisleri-burada-9.html

canım selam .1 haftada ne kadar buyumuş maaşallah.göbeğinide gördüm.benimki daha fazla sanki.

canım selam .1 haftada ne kadar buyumuş maaşallah.göbeğinide gördüm.benimki daha fazla sanki.
valla cnm inan 1 haftada oldu böyle hızla ilerliyo sanırım 2gündür şişliği inmiyo bile sabahları iniyodu çünkü,5cm olmuş bide bebişim
ay ben hiç koymayayım göbeklerinizden utanırsınız kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

:roflol::roflol: ayy koy cnm ya biara,ne güzel birbirimizi görmüş oluruz,buarada tebrik ederim mezun oluyorsun benim eşimde bekliyo sonuçları bakalım oda mezun olcak

Canım gördüm göbüşünü...Vallah sizleri böyle gördükçe ben dahada çok istiyorum...Çift çizgiyi göreyim...Keseyi göreyim...Kalp atışını duyayım...Sonrada yavaş yavaş göbüşüm çıksın...

kızlar merhaba nasılsınız sınemcım göbüsünu gordum canım benımkıde o kadar oldu doktorada gıtmıssın canım ohh mahsallah ıyısın allah bozmasın ınsallah sonuna kadar sorunsuz gıdersın canım

bende göbişlere bakıyorum ne tatlıı
:)))) teşekkürler cnm

ayyy inşallah cnm bende çok istiyorum senin çift çizgiyi görmeni valla,sabırsızlıkla bekliyorum cnm,sonra sende koyarsın resim bakarız inşallah

amin cnm inşallah sende birdaha sorun yaşama inşallah cnm,sende geçen gitçektin sanki dr.a cnm öyle kalmış aklımda,nasıl gidiyor,iyidir umarım,bizimkide hep hareketliydi yine 5cm olmuş dedi günüyle uyumlu dedi öle çok durmadık zaten,bu kendi dr.um değildi burada polikliniğe gitmiştim eşimde o 2 hafa önceki kontrole gidememişti merak ediyordu çok heyecanlandı ya hareketlerini görünce hiç öyle görmemişti o

teşekkür ederim canımm inşallah eşininde sonuçları iyi gelir...
ay koyayım bende bir ara bari

amın bıtanem canım benım daha gıtmedım allah ızın verırse ya cumartesı yada pazartesı gıdıcem dedıgın gıbı esım cok merak edıyor onun ızın gununde gıdıcez benı yanlız yollamıyor meraklı yoksa bugun falan gıdecektım sımdı ıyıyım bı sorun yok ınsallah doktora gıttıgımızdede bırsey cıkmaz

sinemcim doktora gitmişken ense ölçümü alındı mı
yok cnm bu o doktorum değildi,ama bu dr.da hazır gelmişken 2li testlerini yapalım dedi beni oraya bağlamak için,kan almamız lazım dedi,bende benim randevum var 9unda gidicem dedim tamam dedi,kanım çok düştü sanırım buara kendimi çok kansız hissediyorum görenlerde suratın bembeyaz olmuş diyorlar,hem dr.u pek beğenmedim kendi dr.umda yaptırcam onları oda 9unda cnm,zaten ona arada gittiğimi sölesem kızar belki :))))

inşallah cnm sende hazır ozaman gitmişken 2li testlerini falan yaptırıcakmısın

hadi hayırlısı cnm,önden gidiyosun valla,ohh bebişinide görcen ne güzel,benimde haftaya çarş. işte,hemde 2-3 finalimin arasında gidicem sorma,birini çalışmaya başlıcam zaten sıkışmıyım diye,inşallah sorunsuz dönersin cnm,herşey yolundadır

amın ınsallah canım senınde allah yardımcın olsun hadı hayırlısı ıle bıtsınde rahatlarsın ayyy valla sınemcım esıme dıyorum ama bende cok merak edıyorum bı bakalım bızım afacan nasıl

ayy evet etmezmi insan,bende bugün sırf meraktan gittimki zaten 2 hatanın üstüne bekleyemiyorum artık,hem bu muayne aram 3 haftaydı kesin beklerim diyordum ama yine bekleyemedim çok ısrar ettim eşime oda tamam dedi,kızıyo yoksa zararlıdır belki sürekli girmen diyor ama değilmiş yani araştırdım hem sürekli değil 2 haftada bir :))))) sende kıpır kıpır görcen bak çok şaşaırcan

yok canım bende arastırdım hatta doktoruma bıle sordum zararlı degılmıs rahat ol valla bu bebısler dogana kadar bız meraktan catlıyacaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…