2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

hazalcım rahim
filmi için çok erken doktorun evet dedi mi
genelde en son işlem rahim filmi
klomen tedavisi ile olmazsa rahim filmi çekiyorlar

canım ozele gıttım butun testlerı yaptrmak ıstıyorum bosuna zaman kaybetmek ıstemıyorum dedım.hormon testlerım temız cıktı.adetım duzenlı ama esımde varıksel cıktı.amelıyat dedıler.degerlerı ıyı cıktı ama sınırın bıraz ustunde harekkette bıraz dusukluk cıktı .o da varıkoseldendr dedı.ama ben amlıyat oncesı fılm ıstıyorumeger tupelrımde bısı varsa esımın degerler daha fazla dusmeden amelıyat oncesı tup bebek yaptırırm dıyorum cunku o amelıyat ıcın ıyı bır dr. var o da 4000 tl ya yapıyr.o parayı oraya vercegımıze benım tupler tıkalıysa tup bebek yaptırırız dıye dusundum oyuzden acele edıp fılm cektırıyorum.eger temız cıkarsa esım amelıyat olur.onun ıcın ugrasırız işte boyle

karakaya cnm okadar erken çıkmaz çift çizgi ya,benim 4 gün önce çıkmamıştı bak,sen yinede temkinli ol,1-2 gün kalada yap

karakaya cnm okadar erken çıkmaz çift çizgi ya,benim 4 gün önce çıkmamıştı bak,sen yinede temkinli ol,1-2 gün kalada yap

ay canım benim dayanamıyorum işte beklemek çok zor bu arada benim kıpır kıpır yiğenimi görmüşsün demek ki keyfi yerinde minik yiğenim benim

kızlar yarın memleketten ailem geliyor çok mutluyum 10 gün falan kalacaklar herhalde pek uğrayamam sakın beni unutmayın

selam kızlarr doktordan geliyorum şimdi..bi yumuşum kendiliğinen çatlamış 3 tanesi duruyodu onları çatlatmak içinde pregnl diye bi iğne vurdu..bu hafta ilişki olsun dedi cmtden itibarende progestana başlıcakmışım 10 gün günde 3 kez içicekmişim ve ilaç bittikten sonra 3.gün gel kontole dedi ztn o 3 içinde adet olmazsan hamilesindr dedi..inşşşşşşşşşşşşşşşş

cnm göbüşünü gördüm çok sevimlii:))
yaa ama bnm şuanki göbüşüm bile ondan daha çok((
bnm ilk aylar anlaşılmaz hamiş olduğum sanırım:))

kızlar sabah ateşimi ölçtüm arka arkaya 2 kere öçtüm yataktan çıkmadan önce 37.0 ikincide 36.8 çıktı buda ne demek bilmiyorum ki

kumralperi cnm senin sorunu tam olarak soramadım acelesi vardı drun ama bana dediki progestan bittikten sonra 3 gün adet olmuyosan hamilesindri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…