kızlar sabah ateşimi ölçtüm arka arkaya 2 kere öçtüm yataktan çıkmadan önce 37.0 ikincide 36.8 çıktı buda ne demek bilmiyorum ki
canım sen yap testlerini tabi ama sankın moralsizliğe kapılma bukadar erken,bunlar öylesine olurda önceden görürsün belki diye ama görmediğin zamanda hemen bitti herş diye düşünme daha 6 gün var bakalım hayırlısıyla,evet cnm ya yerinde valla tek derdi benim heralde karnım artık geriliyor hissediyorum ve bu rahatsız ediyor beni,1 bardak su içtiğim an nasıl şişiyor karnım,aman sağlıklı olsunlarda katlancaz artık,inşallah cnm sende buay sevindir biziay canım benim dayanamıyorum işte beklemek çok zor bu arada benim kıpır kıpır yiğenimi görmüşsün demek ki keyfi yerinde minik yiğenim benim
ohhh bu moral sana tek çizgileri bile unutturur cnm,annenler gidince bol bol muhabbet ederiz cnmkızlar yarın memleketten ailem geliyor çok mutluyum 10 gün falan kalacaklar herhalde pek uğrayamam sakın beni unutmayın
ayyy hadi cnm inşallah hamile kalırsın buay,ne güzel çatlamış bi yumoşun diğerleride bu iğneden sonra çatlar,canım sende eşinde bu dönem bol bol ceviz badem pekmez yiyin valla,enerji verir ki mutlaka faydasıda vardır,inşallah gelir bebişin cnmselam kızlarr doktordan geliyorum şimdi..bi yumuşum kendiliğinen çatlamış 3 tanesi duruyodu onları çatlatmak içinde pregnl diye bi iğne vurdu..bu hafta ilişki olsun dedi cmtden itibarende progestana başlıcakmışım 10 gün günde 3 kez içicekmişim ve ilaç bittikten sonra 3.gün gel kontole dedi ztn o 3 içinde adet olmazsan hamilesindr dedi..inşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm göbüşünü gördüm çok sevimlii:))
yaa ama bnm şuanki göbüşüm bile ondan daha çok((
bnm ilk aylar anlaşılmaz hamiş olduğum sanırım:))
sinemcim ben şuanki göbeğimi koysam zaten 7 8 aylık dersin:))
inş hamiş kalayımda gerisi hiç dert değil allahın izniyle hepsi hallolur..
ay ne bileyim canım ya test tek çizgi çıktı ya umudum kırıldı gibi
yaa :))) ozaman yediğin vücudunda kilo olarak kalmıyor sadece midende kalıyor hep,dr.lar hep öyle durumlarda az az sık sık yiyin diyo oda direk karını şişiriyormuş çünkü,diyelim 5 köfte yiceğine 3 koy 1 saat sonra bi 3tane daha ye,belki küçülür yavaş yavaş,aman baktın işin içinden çıkamıyon hamileyim de :)) nasıl olsa çalışmalar devam ediyor belkide buay hamilesindir
...
ya aslında kilo vücudumda dengeli bi şekilde sayılır ama fazlam gerçekten fazla olduğu için göbekte var tabi:)
buarada çözüm yolun harika:)) hem birşeyi 40 kere söylersen olurmuşş:)
:)))) en son oldurcaz valla biz :)))inşallah cnm hayırlısıyla ya buay dr.un dediklerini yap bakalımda sevindir bizide
kumralperi cnm senin sorunu tam olarak soramadım acelesi vardı drun ama bana dediki progestan bittikten sonra 3 gün adet olmuyosan hamilesindri..
kumralperi inan kendim kadar senide çok merak ediyorum dualarım seninle
kızlar yarın memleketten ailem geliyor çok mutluyum 10 gün falan kalacaklar herhalde pek uğrayamam sakın beni unutmayın
selam kızlarr doktordan geliyorum şimdi..bi yumuşum kendiliğinen çatlamış 3 tanesi duruyodu onları çatlatmak içinde pregnl diye bi iğne vurdu..bu hafta ilişki olsun dedi cmtden itibarende progestana başlıcakmışım 10 gün günde 3 kez içicekmişim ve ilaç bittikten sonra 3.gün gel kontole dedi ztn o 3 içinde adet olmazsan hamilesindr dedi..inşşşşşşşşşşşşşşşş
kumralperi gözün aydın canım 3 günü atlatmışsın doktora ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?