2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay canım benim dayanamıyorum işte beklemek çok zor bu arada benim kıpır kıpır yiğenimi görmüşsün demek ki keyfi yerinde minik yiğenim benim
canım sen yap testlerini tabi ama sankın moralsizliğe kapılma bukadar erken,bunlar öylesine olurda önceden görürsün belki diye ama görmediğin zamanda hemen bitti herş diye düşünme daha 6 gün var bakalım hayırlısıyla,evet cnm ya yerinde valla tek derdi benim heralde karnım artık geriliyor hissediyorum ve bu rahatsız ediyor beni,1 bardak su içtiğim an nasıl şişiyor karnım,aman sağlıklı olsunlarda katlancaz artık,inşallah cnm sende buay sevindir bizi
kızlar yarın memleketten ailem geliyor çok mutluyum 10 gün falan kalacaklar herhalde pek uğrayamam sakın beni unutmayın
ohhh bu moral sana tek çizgileri bile unutturur cnm,annenler gidince bol bol muhabbet ederiz cnm
ayyy hadi cnm inşallah hamile kalırsın buay,ne güzel çatlamış bi yumoşun diğerleride bu iğneden sonra çatlar,canım sende eşinde bu dönem bol bol ceviz badem pekmez yiyin valla,enerji verir ki mutlaka faydasıda vardır,inşallah gelir bebişin cnm
cnm göbüşünü gördüm çok sevimlii:))
yaa ama bnm şuanki göbüşüm bile ondan daha çok((
bnm ilk aylar anlaşılmaz hamiş olduğum sanırım:))

:)))) ay saol cnm,zaten benimde daha bu hafta bukar belirdi :))) 3. ay bitiyo,ilk 3 ay hiç bişey olmuyo nerdeyse,son haftada coştu,seninde öyle olur belki,1 ay sonra iyice dışardanda olur sanırım cnm şimdi anca tshirti kaldırıp bakınca belli,sonra yine koyarım,inşallah sende hamile kalırsında sende koyarsın cnm önümüzdeki aya,beraber koyarız o dönem

sinemcim ben şuanki göbeğimi koysam zaten 7 8 aylık dersin:))
inş hamiş kalayımda gerisi hiç dert değil allahın izniyle hepsi hallolur..

yok cnm sakın öle düşünme gerçekten aynısını ben yaşadım bak,erken gebelik testi aldım iyi bi marka tam 4 gün vardı yaptım ve çıkmadı yani,sonra günümde kan testi yaparak öğrendim,dr. idrarda bikaç gün geçtikten sonra belirir dedi,benim eşim adeti geçtikten 1 gün sonra testte görebildi dedi bana,hemşireside bende tam gününde gördüm çift çizgiyi dedi,idrara geçmesi daha geç oluyormuş o bhcg hormonunun,ama kimi bünyede de erken olabiliyor işte,ama bende olmadı,sende de olmaması ihtimal yani hemen görmedin diye aa buay olmucak deme,sanki olcakmış gibi dikkatli ol yinede sen,gerçekten umut vermek için söylemiyorum kendi yaşadığım birşey olduğu için anlatıyorum cnm

sinemcim ben şuanki göbeğimi koysam zaten 7 8 aylık dersin:))
inş hamiş kalayımda gerisi hiç dert değil allahın izniyle hepsi hallolur..

yaa :))) ozaman yediğin vücudunda kilo olarak kalmıyor sadece midende kalıyor hep,dr.lar hep öyle durumlarda az az sık sık yiyin diyo oda direk karını şişiriyormuş çünkü,diyelim 5 köfte yiceğine 3 koy 1 saat sonra bi 3tane daha ye,belki küçülür yavaş yavaş,aman baktın işin içinden çıkamıyon hamileyim de :)) nasıl olsa çalışmalar devam ediyor belkide buay hamilesindir

ay ne bileyim canım ya test tek çizgi çıktı ya umudum kırıldı gibi

cnm umudunu asla yitirme..bak ben cuma günü dr a giitğimde sadece 10 mmlik bi yumurtm vardı dr da klomene rağmen kötü dmişti ama salı günü gitiiğimde o 10 mm 16 mm olmuş ve artı 3 yumrta daha olmuş ben buayda olmadı diye hayıflanırken rabbim 4 yumurta verdi...

ya aslında kilo vücudumda dengeli bi şekilde sayılır ama fazlam gerçekten fazla olduğu için göbekte var tabi:)
buarada çözüm yolun harika:)) hem birşeyi 40 kere söylersen olurmuşş:)

...

ya aslında kilo vücudumda dengeli bi şekilde sayılır ama fazlam gerçekten fazla olduğu için göbekte var tabi:)
buarada çözüm yolun harika:)) hem birşeyi 40 kere söylersen olurmuşş:)

:)))) en son oldurcaz valla biz :)))inşallah cnm hayırlısıyla ya buay dr.un dediklerini yap bakalımda sevindir bizide

KARAKAYA canım test için erken davranmışsın...Ateş ölçümü için ewet canım dil altından yapıyoruz...Adet gününe kadar bugün kaçta ölçtüysen ateşini aynı saatte ölç bakalım...Yalnız enaz 3 saatlik uyku ile ölçmelisin yataktan kalkmadan...

benim adetime 8 gün var şimdiden ölçsem olur mu hamilemiyim diye ölçsem yani nasıl olur ???

birde bende yine belirti yok hamile değilmiyim yine yaaa
her ay olduğu gibi hiç fark yok
kasıklarım ağrıyor bazen yumurtalıklarım hissdiyorum o kadr

kumralperi inan kendim kadar senide çok merak ediyorum dualarım seninle

ay canım saol bende senın sonucunu dort gozle beklıyorum canımcım ınsallah senınde hemencık olur

kızlar yarın memleketten ailem geliyor çok mutluyum 10 gün falan kalacaklar herhalde pek uğrayamam sakın beni unutmayın

ay canım benım gözun aydın .ıyıce hasret gıder aılenle döndüğünde hamıs olursun ınsaaaaaalllllahhh:))

ay canım hadı hayırlısı valla umut oldun bana:)))

canım ne bileyim artık çok umutsuzluğa kapılmaya başladım neden böyle oldu anlamadım zaten güzel haber olursa bir şekilde size hemen mutlaka haber veririm

kızlar hepinizi çok öpüyorum inşallah güzel haberlerle hem gelirim hemde sizden alırım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…