canım ne bileyim artık çok umutsuzluğa kapılmaya başladım neden böyle oldu anlamadım zaten güzel haber olursa bir şekilde size hemen mutlaka haber veririm
kızlar selam bişey soracağım aranızda farlutal (adet söktürücü) kullanan var mı
kızlar ben adet oldum(( ya dun gebelık testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı ama yarım saat sonra belırgınlsmeye baslayıp 2 saat sonra tamamen bellı olmustu.ama adet oldum.zaten snra ovulasyon testı yapmıstım onda tek cızgı cıkmıstı.gebelık testı bozukmus herhalecok uzldum.3. denemem de bos cıktıdaha kac 3 daha kac 33 denemeler gorcem bılmıyorum.moralım cok bozuk.eımde varıkosel var.ben de pzt rahım fılmı cektrcem rabbım yardım etsın hepımızesenağlama
gunaydın kızlar ben regl olmadım hala 1 hazırandı ama maalesek kan testı yaptım dun negatıfmafoldumben
selaam kızlar. doktor bana adetının ucuncu veya dorduncu gunu gel demıstı. yani yarın gıtmem gerekıyo sızce ne yapcak hormon testi bana hıc daha yapmadı kan felan ıstememıstı. o testler bu dönemdemı yapılıyo?
kızlar ben yıne ıdrarda baktım sımdı veeeeee ıkıncısı sılık falan değıl resmen görünüyoooooooo
HAAAAAAAAAMİİİİİİİİLEEEEEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM KIZLAR ARTIK KENDIMDE INANIYORUMMMM
kızlar ben yıne ıdrarda baktım sımdı veeeeee ıkıncısı sılık falan değıl resmen görünüyoooooooo
HAAAAAAAAAMİİİİİİİİLEEEEEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM KIZLAR ARTIK KENDIMDE INANIYORUMMMM
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi: vereliniortak tatlım tbrk
zaten öyleydin cnm sen kendi kendini korkuttun ya kaydirigubbakcemile3 artık hiç olumsuz şeyler düşünme bak ne güzel
kızlar ya hala ınanamıyorum 5 gunden berı yanı testı yaptırdıgım gunden berı o kadar cok düşündümki geceleri falan ..ıgnedendır dıye kafam kurtlancaktı artık sımdı bu sonucu görünce ınanamıyorum kızlar halllaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?