2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım ne bileyim artık çok umutsuzluğa kapılmaya başladım neden böyle oldu anlamadım zaten güzel haber olursa bir şekilde size hemen mutlaka haber veririm

canım mutlaka ver haber cok merak ederım valla olmadı hergun bır tanecık yaz msj olmazmı kız :))) ay sen 10 gun sonra geldıgınde benım hamıle olup olmadıgım kesınlesmıs olucak:)))

Karakaya kendıne ıyı bak canım dıkkatlı ol aılen gelıcek dıye agır falan kaldırma yorucu ısler yapma ok canım ben yatıyorum artık canım cok ıc bulantım var uyuyayım da gecsın hadı ıyı geceler tatlım

gunaydın kızlar ben regl olmadım hala 1 hazırandı ama maalesek kan testı yaptım dun negatıfmafoldumben

ÜZÜLME CANIM HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR..olumunekankayizsmile

selaam kızlar. doktor bana adetının ucuncu veya dorduncu gunu gel demıstı. yani yarın gıtmem gerekıyo sızce ne yapcak hormon testi bana hıc daha yapmadı kan felan ıstememıstı. o testler bu dönemdemı yapılıyo?

canım bende 3.gunu gıtmıstım cok ayrıntılı test aldılar 1 mı 2 mı hafta sonra ne cıkmıstı.sonuclar.progesteron fsh lh testesteron tsh elısa falan bakıyolar canım durumuna gore de ılac verıyor ıste bebek ıstıyosan gıt sen yarın ver kanını canım bende gecen ay verdım o ay kendılıgınden olmazsa bu ay ılac vercektı olmadı ılac yazdı bana sen bu ay kendılıgınden denersın obur aya bakalım ne verıcek sana...

kızlar ben yıne ıdrarda baktım sımdı veeeeee ıkıncısı sılık falan değıl resmen görünüyoooooooo

HAAAAAAAAAMııııııııLEEEEEEEEEEEEYııııııııııııııııııM KIZLAR ARTIK KENDIMDE INANIYORUMMMM

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi: vereliniortak tatlım tbrk

zaten öyleydin cnm sen kendi kendini korkuttun ya kaydirigubbakcemile3 artık hiç olumsuz şeyler düşünme bak ne güzel

ohhh be rahat bir nefes aldım ççoookk mutluyum kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden delikafadulden :hooray: :hooray: :teytey: :teytey:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi: vereliniortak tatlım tbrk

canım benim cok saol..darısı senın ve tüm isteyenlerın basına bak sen gıt testını ol 2. aya sende hamılesın:)))

zaten öyleydin cnm sen kendi kendini korkuttun ya kaydirigubbakcemile3 artık hiç olumsuz şeyler düşünme bak ne güzel

tamam canım sımdı mınıgımı görebilmek için gün sayıcam ya coook mutluyum

kızlar ya hala ınanamıyorum 5 gunden berı yanı testı yaptırdıgım gunden berı o kadar cok düşündümki geceleri falan ..ıgnedendır dıye kafam kurtlancaktı artık sımdı bu sonucu görünce ınanamıyorum kızlar halllaaaaaa

canım ohhh neguzel.. eşine soyledınmı napcan nası soylıyeceksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…