- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
kızlar ya hala ınanamıyorum 5 gunden berı yanı testı yaptırdıgım gunden berı o kadar cok düşündümki geceleri falan ..ıgnedendır dıye kafam kurtlancaktı artık sımdı bu sonucu görünce ınanamıyorum kızlar halllaaaaaa
kızlar ben yıne ıdrarda baktım sımdı veeeeee ıkıncısı sılık falan değıl resmen görünüyoooooooo
HAAAAAAAAAMİİİİİİİİLEEEEEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM KIZLAR ARTIK KENDIMDE INANIYORUMMMM
kızlar ben yıne ıdrarda baktım sımdı veeeeee ıkıncısı sılık falan değıl resmen görünüyoooooooo
HAAAAAAAAAMİİİİİİİİLEEEEEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİM KIZLAR ARTIK KENDIMDE INANIYORUMMMM
ohhh be rahat bir nefes aldım ççoookk mutluyum kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden delikafadulden :hooray: :hooray: :teytey: :teytey:
kızlar çok kötüyüm... az önce eşimin eski nişanlısını gördüm. evlilikten kılpayı dönmüşlerdi. ben ve eşim evliydik bi arkadaşımzın düğününe gelmiştik orda bile eşime msj atmıştı. işte bu kişiyi gördüm bugün yanyanaymışız ama ben tanıyamadım. ve daha sonra farettimki o... beni görünce onun keyfi kaçtı ve bişeyler homurdandı.. ama onu bi yandan çok kıskandım bi an... çok güzeldi.. ve eşimle zamanında bi beraberlik yaşamıştı.. bunu düşünmek nerdeyse çıldırmama neden olacaktı alsanaalsanasmile kötükedihüso neyse kızlar benim mesaim bitti. siz cevap yazarsanız ben döndüğümde cvp atıcam Çok üzgünüm çoook
kızlar çok kötüyüm... az önce eşimin eski nişanlısını gördüm. evlilikten kılpayı dönmüşlerdi. ben ve eşim evliydik bi arkadaşımzın düğününe gelmiştik orda bile eşime msj atmıştı. işte bu kişiyi gördüm bugün yanyanaymışız ama ben tanıyamadım. ve daha sonra farettimki o... beni görünce onun keyfi kaçtı ve bişeyler homurdandı.. ama onu bi yandan çok kıskandım bi an... çok güzeldi.. ve eşimle zamanında bi beraberlik yaşamıştı.. bunu düşünmek nerdeyse çıldırmama neden olacaktı alsanaalsanasmile kötükedihüso neyse kızlar benim mesaim bitti. siz cevap yazarsanız ben döndüğümde cvp atıcam Çok üzgünüm çoook
ben dışardaydım şimdi geldim kızlar ondan yoktum,nasılsınız,şimdide aşkı memnuya dönerim biraz
iyiyim cnm bende aynı bildiğin gibi,yarından itibarende ders çalışıcam bikaç gün pazartesi finallerim başlıyo sonra mezun olucam kısmetse,bura bu yüzden pek giremeyebilirim,bugün son gezmemide yaptım bitti,artık ders....sagol cnm iyiyiz sen nasilsin?
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?