iyiyim cnm bende aynı bildiğin gibi,yarından itibarende ders çalışıcam bikaç gün pazartesi finallerim başlıyo sonra mezun olucam kısmetse,bura bu yüzden pek giremeyebilirim,bugün son gezmemide yaptım bitti,artık ders....
iyi akşamlar cnm,ben iyiyim,sen nasılsın,ya ben 2-3 gündür karnıma balık geziyomuş gibi hissediyorum ama dr.lar daha hissetmeniz mimkün değil diyor ya,acaba yediklerimi mi hissediyorum,sen daha tecrübelisin ya
canım ınanmıyorum ya gercekten mı ay bebısın erkekmı yoksa ben oglum da bu aylarda hıssetmıstım oynadıgını bunda ıse bırsey yok daha ay anlarsın canım sende ya sankı karnında boyle guruldanma olur gıbı oluyor hemde bak erkek cocugu 40 gunlukte canlanırmıs heee valla bende ınanmıyordum ama oglumda gercek olduguna ınandım ay ne guzel ya sana kendını hıssettırecek artık masallahhh
iyi akşamlar kızlar aşkı memnu zamanııı :)))
iyi akşamlar kızlar aşkı memnu zamanııı :)))
ayyy valla canım işte tam kasıklarımda karnımda da değil o yüzden diyorumki yemekler değildir diye,ama sonrada internettede okuyorum dr.larda öyle diyor hareketlerini hissetmezsiniz diye,amaannn kendimi kandırmıyım madem diyorum,tam kasıklarımda bişey kayıyor gibi oluyo böle süreklide değil bazen yani,valla bilmiyorumki cnm acaba doğru şeyimi hissediyorum ya,banada erkekmiş gibi geliyor ama hayırlısı gerçekten hiç farketmez,seninde inşallah dünyalar güzeli bi kızın olur birde o mutluluğu tadarsın cnm,allah gönlüne göre verir inşallah
canım benım ınsallah dogru tahmındır ama az kaldı zaten yakında hıssedeceksın cok fazla benım oglum bes dakka durmazdı gece bıle esım uykudan uyanırdı karnını cek arkanı don dıye edepsız gece ben babasına sarılınca onu bıle rahatsız ederdı canım ınsallah kızım olur tabıkı ayrım yapmıyorum ama gercekten kızım olsun ısterım rabbım her ıkısınınde tatını tattırsın bıze
ıyı aksamlar canım hamılelık nasıl gıdıyor kucuk yıyenımız nasıl :ecrin_bebek:
amin inşallah cnm bende çok isterim senin kızın olsun,ya benimkide hiç durmuyor 2 gün önce gittik işte hemde aç karnınayım 11de şeker falanda yemedim hiç,bebek kıpır kıpırdı,bayan dr.du sordum nedir diye daha 1 ay sonra söyleyebiliriz net olarak dedi geçiştirdi,bende benim dr.uma sorcam haftaya çarş. zaten detaylı ultrasona gircem gözükür bence,ayy ne güzel ya eşin bile hissediyormuş,ama o baya büyükkendi heralde demi cnm,zaten baya olunca eli ayağı bile belli oluyormuş karından
çok akıllı teyzesi ya hiç rahatsızlık vermiyor annesine
ayın 18 inde gideceğiz tekrar
canım benım zaten cınsıyetı bellı oluyorda sımdıde doktorlar tam emın olmak ıcın soylemıyorlar bırde ben cok okudum bu kulupte 12 haftalıkken falan cınsıyetı bellı olanları benım yakınlarımda vardı bende ınsallah pazartesı gırecen ayrıntılı utrasyona ınsallah o zaman bellı olur canım tam 6 aylıktı okadar tekmelıyordu
ohhhhh masallah benım yıyenıme ınsallah sonuna kadar boyle uslu olurda annesını hıc uzmez canım ınsallah ayın 18 de hayırlı haberlerle donersın aramıza :Saruboceq:
ewet cnm 12 haftalık çok var öğrenen,bence sanada söler gidince,ayyy 6ayada az kaldı neler yaşıcaz kmbilir,ne değişik duygular,acıyormu ya öle tekmeleyince :))))
yok bıtanem acımıyor hıc sadece artık doguma yaklastıkca asagı dogru kasılmalar oluyor o zaman ıste bıran once dogursamda kurtulsam dıyorsun ben oglumda normal dogum yaptım ınsallah bundada hıc bır sorun olmazda normal dogum yaparım hıc anlamıyorum bu kendılerı sezaryanı ıstıyen ınsanları dogum yaptıktan sonra bırde gunlerce dıkıslerının gecmesını beklıyorlar cocuklarını bıle emzıremıyorlar rahat rahat yanı en guzelı canım bagır cagır dogur normal dogum gıbısı yokkkk
ınsallah hıc bır sorun olmazda nornal dogum yaparsın canım bıtanem sıze ıyı aksamlar oglum basımda beklıyor dısarı cıkalım dıye bızım burası trafıge kapalı cadde bısıklet surecekmıs gıdıyımde bıraz gonlu olsun hepınıze ıyı aksamlar
bende normal doğum istiyorum cesaretliyim ama canım çok tatlı benim inşallah zaman yaklaştıkça korkmam eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?