2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

tamam cnm iyi eğlenceler size,görüşürüz iyi akşamlar

bende normal doğum istiyorum cesaretliyim ama canım çok tatlı benim inşallah zaman yaklaştıkça korkmam eyvahedigeldismile

canım benım hıc korkma hıc oyle mılletın abarttıgı kadarda zor ve korkunc bırsey degıl helede bebısın dogupta bıranda onu karsında gormek bır omre bedel bence sezaryanda bı yarım saat bı saat ayılman lazım bebısını gormek ıcın hıc korkma ınsallah hayırlısı ıle normal dogum yaparsın

bende istiyorum ama benim kociş çok duygusal seni o halde görmeye katlanamam diyor el atar doktorların işine hiç şaşmam delikafadulden bende istiyorum doğum zamanı foto çekimi

bende istiyorum ama benim kociş çok duygusal seni o halde görmeye katlanamam diyor el atar doktorların işine hiç şaşmam delikafadulden bende istiyorum doğum zamanı foto çekimi

ayy benimkide öyle dedi ya duramam ben orda dedi seni öyle görmeye dayanamam dedi,bende dedim ama hep bi dayanak istiyomuş hamileler dedim,eltim yazık doğumda asistan dr.un elini tutmuş hep,bende sen tut benim elimi dedim,oda resim falan çekemem o halde dedi,benmi çekeyim dedim :))) bakalım ikna ettim sayılır,benim eşimde çok duygusal çok romantik ya,balık burcu bide offf,bende tam tersi sorma hiç anlamam romantiklikten

yaa ne güzel siz doğumdan filan konuşuyorsunuz allahım o günleri banada nasip eder inş..

yapacağım yapacağım çatır çatır doğuracağım kaydirigubbakcemile3

canım aynen benim kide balık burcu duygusal :asigim: ilk öğrendiğimizde ben gülüyordum o ağladı sarıldı bana bende dayanamadım o zaman ağladım :))

canım aynen benim kide balık burcu duygusal :asigim: ilk öğrendiğimizde ben gülüyordum o ağladı sarıldı bana bende dayanamadım o zaman ağladım :))

ayy evet ya benimkide aynı öle,ben öle gereksiz şeylerde ağlarım film falan filanlarda,eşimde böle sağlık falan gibi önemli şeylerde tutamaz,bende hiç ağlamadım öğrendiğimizde bebişimi ama çok duygulandım sıktım kendimi,ben üniversiteye yazılırken bizim bölümde tam sağlık kontrolünden geçiliyor benim kalbimde üfürük çıkmıştı ama dr. spor yapmanda engel yok zaten bünye böyle alışmış dedi ben eşime daha anlatmaya başlamadan o başladı ağlamaya :))))ya bişey yokmuş normalmiş diyorum başka dr.a gidelim diye tutturdu 5 sene önce daha çıkıyoduk ozaman 1 senelik :))) ama çok hoş oluyorlar öle ya,çok seviyorum onun o hallerini

evet ama dayanamıyorum onun ağlamasına oda benim ağlamama izin vermez bende de var sulu gözlülük ağlamayı seviyorum ben bide
ha geçen okudum bir yerde ağlamak iyiymiş aslında :)))

ben hiç ağlayamazdım böle duruşum sarsılcak zannederdim o nedemekse :))) bizim ailede de var öle sulu gözlülük her dakka ağladıkları için ben çok sıkardım hiçte ağlamazdım,heralde onların acısı çıkıyor şu 4-5 senedir ya sokaktaki kedi köpeğe bile ağlıyorum demin adnan ağladı ya benimde aktı yani :))) buseferde çok kötü oldum bi ayarını tutturamadım yani,ortası iyi aslında bukadar da ota b..a ağlanmazki :)))) aslında gülmek kadar güzel ve doğal birşeyde biz öyle görmeye alışamamışız

ben aski memnunun siyah beyaz versiyonunu izlemisdim sonunda hic bir sey ögrenilemiyordi oyle devam edip gidiyordu sonu cok sacmaydi bakalim burdada öylemi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…