- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
ınsallah hıc bır sorun olmazda nornal dogum yaparsın canım bıtanem sıze ıyı aksamlar oglum basımda beklıyor dısarı cıkalım dıye bızım burası trafıge kapalı cadde bısıklet surecekmıs gıdıyımde bıraz gonlu olsun hepınıze ıyı aksamlar
bende normal doğum istiyorum cesaretliyim ama canım çok tatlı benim inşallah zaman yaklaştıkça korkmam eyvahedigeldismile
ay film bitecek ednan gözlerini yeni açtı
yok cnm cesaretliysen yaparsın sen,azıcık katlanıcaz artık ve doğduğu o an bitiyomuş bütün ağrılar anlık yani,ama sıkıcaz biraz :)))) ben eşimde girsin istiyorum doğuma,bebeğimin ilk resmini çeksin ve beni öyle görsün daha çok anlar ne kadar uğraştığımı,hem cesaret verir bana
bende istiyorum ama benim kociş çok duygusal seni o halde görmeye katlanamam diyor el atar doktorların işine hiç şaşmam delikafadulden bende istiyorum doğum zamanı foto çekimi
canım benım hıc korkma hıc oyle mılletın abarttıgı kadarda zor ve korkunc bırsey degıl helede bebısın dogupta bıranda onu karsında gormek bır omre bedel bence sezaryanda bı yarım saat bı saat ayılman lazım bebısını gormek ıcın hıc korkma ınsallah hayırlısı ıle normal dogum yaparsın
ayy benimkide öyle dedi ya duramam ben orda dedi seni öyle görmeye dayanamam dedi,bende dedim ama hep bi dayanak istiyomuş hamileler dedim,eltim yazık doğumda asistan dr.un elini tutmuş hep,bende sen tut benim elimi dedim,oda resim falan çekemem o halde dedi,benmi çekeyim dedim :))) bakalım ikna ettim sayılır,benim eşimde çok duygusal çok romantik ya,balık burcu bide offf,bende tam tersi sorma hiç anlamam romantiklikten
yaa ne güzel siz doğumdan filan konuşuyorsunuz allahım o günleri banada nasip eder inş..
yaa ne güzel siz doğumdan filan konuşuyorsunuz allahım o günleri banada nasip eder inş..
yetişmek için var gümüle çalışıyorum inan:)))inşallah cnm amin,sen bize yetişirsin arada hepberaber bahsederiz,zaten bizde de önden giden geriden gelen yok yani hepimizin tek ortak noktası bebişler :))))
inşallah canım benim tez zamanda hayırlısıyla :Saruboceq:
canım aynen benim kide balık burcu duygusal :asigim: ilk öğrendiğimizde ben gülüyordum o ağladı sarıldı bana bende dayanamadım o zaman ağladım :))
yetişmek için var gümüle çalışıyorum inan:)))
inş cnm yaa
ayy evet ya benimkide aynı öle,ben öle gereksiz şeylerde ağlarım film falan filanlarda,eşimde böle sağlık falan gibi önemli şeylerde tutamaz,bende hiç ağlamadım öğrendiğimizde bebişimi ama çok duygulandım sıktım kendimi,ben üniversiteye yazılırken bizim bölümde tam sağlık kontrolünden geçiliyor benim kalbimde üfürük çıkmıştı ama dr. spor yapmanda engel yok zaten bünye böyle alışmış dedi ben eşime daha anlatmaya başlamadan o başladı ağlamaya :))))ya bişey yokmuş normalmiş diyorum başka dr.a gidelim diye tutturdu 5 sene önce daha çıkıyoduk ozaman 1 senelik :))) ama çok hoş oluyorlar öle ya,çok seviyorum onun o hallerini
ben çıkıyorum kocişimşle ilgileneyim biraz :asigim: iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?