2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar bakın bende ıdrar testımı koydum :)) miniğimin benimle artık :)))

hepnıze ayrı ayrı teskkur ederım gecmısı okudum.Allah ısteye herkese nasıp etsın bu mutlulugu..

bsbirkin canım sormuusun ıgne vurulan varmı dıye ben vuruldum ya.oluyo o agrılar ..yumurtaların catladıgına ısaret bak ben ılk ılac tedavımde tutturdum canım darısı senınde basına ınsallah 14 gun sonra öğrenıceksın sende zemuszemus

masallah bayada belirdin cikmis

CNM testin harika görünüyo valla:)
dünde bugunde baya ağırlık hissediyorum kasıklarımda sanki adet olcak gibi inş o 3üde çatlamıştır da şansım artar..senin demi ilkti ayy bana umut oldun valla cnm ya inş ayağını sürmüşsündürde arkandan gelirim..

gunaydın kızlar nasılsınız.. bende doktordan gelıyorum .. kan verdim
ögleden sonra sonuclar cıkarmış almaya gıdecem. hormonlarımabakcak doktor. fsh vs. ,
bakalım nasıl cıkacaklar boshayallersmile

haklısın canım ama ne bileyim o an üzülüm biraz... onunla geçirdiği zamanları düşündüm eşimin.. ama genede ben şanslıyım çünkü ben aşkımla evlendim.. kaydirigubbakcemile3

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

Canım bence ne üzül ne sinirlen nede kendini beyenmemezlik etme...Sana kısa ve öz olarak yazıyorum...
O şahıs gayet iyi ve güzel olsaydı eşin şimdi onla evli olurdu...Kiminle evli ama seninle...Demek ki sen daha iyi niyetlisin ve güzelsin ki eşin seni tercih etmiş...Zaten iyi biri olmadığını evli bir adama sarkarak ve msj atarak kendini belli ediyor...
Canım benim eşimin benle 2. ewliliği...Bende daha önce eşini veyada eski sewgililerini görünce moralim bozuluyordu ama şimdi tam tersi...Onların o yüzlerini görünce öyle seviniyorum ki...Eşime dahada o an ilgi gösteriyorum ve oda bana dahada ilgili oluyor...Ohh kıskananlar çatlasın zaten...Daha önce eşim zaten bana demişti...Neden kızıp sinir oluyorsun bırak onlar olsunlar eğer onlar iyi güzel olsaydılar şimdi sen değil onlardan biri olurdu dedi ama sen yanımdasın dedi...Zaten eşimin sülalesindede sen eşinin gözünde çok farklısın diyorlar...
Ammada kısa ve öz yazmışım ya...Neyse kuşum dediğim gibi sen onların sevinmesine izin verme...

GUNAYDIN KIZLAAAR ....3 GUNDUR ERKEN UYANAMIYORUM YA DELI GIBI UYUYORUM BIR AGIRLIK VARKI USTUMDE SORMAYIN GITSIN VALLA...DUN AKSAM DR ARADIM SOYLEDIM IDRAR TESTIMI..DAHA ERKEN GORUNMEZ BANA BIR HAFTA SONRA GEL DEDI BEN NASIL DAYANICAM KIZLAR YA (

SURUDUM KIZ AYAKLARIMI O AGRILAR VARSA BOL BOL CALISIN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 EVET BENIMDE ILK DENEMEMDI ...SENIN DE OLUCAK IIINNNSAAAALLLLAHH CANIM

gunaydın kızlar nasılsınız.. bende doktordan gelıyorum .. kan verdim
ögleden sonra sonuclar cıkarmış almaya gıdecem. hormonlarımabakcak doktor. fsh vs. ,
bakalım nasıl cıkacaklar boshayallersmile

CANIM INSALLAH HEPSI GUZEL CIKAR TAHLILLERININ..VALLA COK SANSLISIN CANIM BEN COK BEKLEMISTIM O TAHLILLER ICIN SENIN CABUCAK CIKICAKMIS HADI HAYIRLISI BAKALIM

KUMRALPERİ canım sen zaten hamileydin kendi kendine hep panik yaptın...Tekrardan tebrik ederim canım seni...Hem pak sana hediyenide verdim...***Tam sopalık...***Yazıyı kaldırdım...[/COLOR][/B][/QUOTE]

CANIM HEDIYEMI COK BEGENDIM SAOLLopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar merhaba...kaç gündür giremiyorum siteye...beni silin nisan ayında...pazartesi doktora gittim ilaçla adet oldum bu ay...bi kere daha böle olmuştu doktor dediki yumurta takibi yapmamaız lazım sorunu bulmak için...fakat gelin görünkü işten ayrlıyorum...sanırım iş bulana kadar unutmam gerek bebek konusunu...hamile kalıp doğuma kadar çok uzun bir süre var bu süreyi evde oturarak geçirmek hiç istemiyorum hem zaten ne kadar süreceği bile belli olmayan bir süreç bu ve çok üzgünüm...

canım bende doktora gittim ve banada adet söktürücü verdi adı farlutal 3 gündür içiyorum 6 gün iç sonra adetini bekle dedi sen hangi ilacı kullanıyorsun ve adet oldun mu benim başıma ilk kez geliyor ve ben çok korkuyorum aslında kafamıza takmamalıyız doktor bir kadında böyle bir durum yıl içinde en fazla 4 kez olabilir dedi

kızlar doktordan geldım degerlerımı soyledı ama ben hıcbısey anlamadım :)) fsh la Lh degerlerınden bahsettı yuksek cıkmış dedı. glukofen dıye bı hap verdı sabah aksam ıcıcekmışım. ve ıkı ay kadar zaman verdı 80kıloyumya 75 kılo olunca ılk adetınde gel dedı tedavıye baslarız bıdaha dedı. söz verdın bak zayıflıcaksın dedı postaladı benı

toprakcım sen nıye korkuyosun tatlım ya..farlutal sadece adet söktürücü ve senın sadece ılk defa basına gelmıs adet düzensızlıgı..sonucta sureklı adetı gecıken ınsanlarda var ve hamıle kalıyorlar yanı örnegın ben canım sureklı olmasada bende de adet duzensızlıgı vardı yanı ama bak ben hamıleyım bence hıc kafana takma canım..akısına bırak yanı esın yanında olsa zaten kalırsın sen hamıle denk gelmıyo bence senın esının yanında oldugu gunlere..

canım spor falan yap az az sık sık ye cok sekerlı hamuısı ve tuzludan uzak dur. bak hemen verıceksın 5 kılo verceksın sonra tedavın baslıcak canım ne guzel:)))

ya canım benim başıma hiç böle şeyler gelmedi adetin düzensiz olması ne demek onu bile bilmiyorum diyebilirim ilaçla adet olmak:sinifsinif: bunu dile getirmek bile beni çok korkutuyo inan ben çocuk olayını geçtim benim kayda değer bir denemem olmadı ama adet olmamak çok kötü her ay böyle olacak diye çok korkuyorum yada ilerde bebek bebek diye uğraşmaktan

hayır canım yanlıs dusunuyosun bak sen dusuk yapan bır kadınsın ve adetının bır ıkı ay duzensız gelmesı cok normal yanı bende de oyle oldu canım adetın duzenlıyse tkr duzene gırıcektır yanı kendını boyle seylerle uzme canım kafaya takıcak daha ne onemlı seyler var bunlarla kafanı yorma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…