kızlar bakın bende ıdrar testımı koydum :)) miniğimin benimle artık :)))
hepnıze ayrı ayrı teskkur ederım gecmısı okudum.Allah ısteye herkese nasıp etsın bu mutlulugu..
bsbirkin canım sormuusun ıgne vurulan varmı dıye ben vuruldum ya.oluyo o agrılar ..yumurtaların catladıgına ısaret bak ben ılk ılac tedavımde tutturdum canım darısı senınde basına ınsallah 14 gun sonra öğrenıceksın sende zemuszemus
kızlar bakın bende ıdrar testımı koydum :)) miniğimin benimle artık :)))
hepnıze ayrı ayrı teskkur ederım gecmısı okudum.Allah ısteye herkese nasıp etsın bu mutlulugu..
bsbirkin canım sormuusun ıgne vurulan varmı dıye ben vuruldum ya.oluyo o agrılar ..yumurtaların catladıgına ısaret bak ben ılk ılac tedavımde tutturdum canım darısı senınde basına ınsallah 14 gun sonra öğrenıceksın sende zemuszemus
gunaydın kızlar nasılsınız.. bende doktordan gelıyorum .. kan verdim
ögleden sonra sonuclar cıkarmış almaya gıdecem. hormonlarımabakcak doktor. fsh vs. ,
bakalım nasıl cıkacaklar boshayallersmile
aaa canım nıye uzuluyorsun kı.bence sen esının gozunde daha degerlısın.guzellık para edermı.sen artık bebısınızın annesısın.annesın sen artık bunlarımı dusunuyorsun.esınle bebek mutlulugu yasıyorsunuz hemde ne kadar cabadan sonra.bence hıc takma bu guzel mutlu gunlerının tadını cıkar.Şeniz
kızlar çok kötüyüm... az önce eşimin eski nişanlısını gördüm. evlilikten kılpayı dönmüşlerdi. ben ve eşim evliydik bi arkadaşımzın düğününe gelmiştik orda bile eşime msj atmıştı. işte bu kişiyi gördüm bugün yanyanaymışız ama ben tanıyamadım. ve daha sonra farettimki o... beni görünce onun keyfi kaçtı ve bişeyler homurdandı.. ama onu bi yandan çok kıskandım bi an... çok güzeldi.. ve eşimle zamanında bi beraberlik yaşamıştı.. bunu düşünmek nerdeyse çıldırmama neden olacaktı alsanaalsanasmile kötükedihüso neyse kızlar benim mesaim bitti. siz cevap yazarsanız ben döndüğümde cvp atıcam Çok üzgünüm çoook
CNM testin harika görünüyo valla:)
dünde bugunde baya ağırlık hissediyorum kasıklarımda sanki adet olcak gibi inş o 3üde çatlamıştır da şansım artar..senin demi ilkti ayy bana umut oldun valla cnm ya inş ayağını sürmüşsündürde arkandan gelirim..
gunaydın kızlar nasılsınız.. bende doktordan gelıyorum .. kan verdim
ögleden sonra sonuclar cıkarmış almaya gıdecem. hormonlarımabakcak doktor. fsh vs. ,
bakalım nasıl cıkacaklar boshayallersmile
kızlar merhaba...kaç gündür giremiyorum siteye...beni silin nisan ayında...pazartesi doktora gittim ilaçla adet oldum bu ay...bi kere daha böle olmuştu doktor dediki yumurta takibi yapmamaız lazım sorunu bulmak için...fakat gelin görünkü işten ayrlıyorum...sanırım iş bulana kadar unutmam gerek bebek konusunu...hamile kalıp doğuma kadar çok uzun bir süre var bu süreyi evde oturarak geçirmek hiç istemiyorum hem zaten ne kadar süreceği bile belli olmayan bir süreç bu ve çok üzgünüm...
kızlar doktordan geldım degerlerımı soyledı ama ben hıcbısey anlamadım :)) fsh la Lh degerlerınden bahsettı yuksek cıkmış dedı. glukofen dıye bı hap verdı sabah aksam ıcıcekmışım. ve ıkı ay kadar zaman verdı 80kıloyumya 75 kılo olunca ılk adetınde gel dedı tedavıye baslarız bıdaha dedı. söz verdın bak zayıflıcaksın dedı postaladı benı
toprakcım sen nıye korkuyosun tatlım ya..farlutal sadece adet söktürücü ve senın sadece ılk defa basına gelmıs adet düzensızlıgı..sonucta sureklı adetı gecıken ınsanlarda var ve hamıle kalıyorlar yanı örnegın ben canım sureklı olmasada bende de adet duzensızlıgı vardı yanı ama bak ben hamıleyım bence hıc kafana takma canım..akısına bırak yanı esın yanında olsa zaten kalırsın sen hamıle denk gelmıyo bence senın esının yanında oldugu gunlere..
ya canım benim başıma hiç böle şeyler gelmedi adetin düzensiz olması ne demek onu bile bilmiyorum diyebilirim ilaçla adet olmak:sinifsinif: bunu dile getirmek bile beni çok korkutuyo inan ben çocuk olayını geçtim benim kayda değer bir denemem olmadı ama adet olmamak çok kötü her ay böyle olacak diye çok korkuyorum yada ilerde bebek bebek diye uğraşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?