canım bende doktora gittim ve banada adet söktürücü verdi adı farlutal 3 gündür içiyorum 6 gün iç sonra adetini bekle dedi sen hangi ilacı kullanıyorsun ve adet oldun mu benim başıma ilk kez geliyor ve ben çok korkuyorum aslında kafamıza takmamalıyız doktor bir kadında böyle bir durum yıl içinde en fazla 4 kez olabilir dedi
bana öle sölemedi bana progestan verdi ve evet adet oldumbi kere daha oldu aynısı dedim o zaman takip etmemiz lazım dedi böle anlaşılmaz neden olduğu dedi...şimdi adetimin 12.günü gel dedi yumurtalarıma bakacak gelişimine varmı yokmu die...sonra oda olmazsa hormonlarıma bakıcakmış...sen sadece düşük yaptın durumumuz çok farklı benim içimde parça kaldı 2 ay hemde ve 2 ayda 15 kilo yukarı fırladım...atamadım hala...sonra düzene girer gibi oldu...şimdi yine aynı ben biliyorum bu süreci...şimdi takipler yapılacak bi dünya ilaç iğne sonra işin rengi değişecek yok aşılama tüp bebek vs... aksi gibi birde işten ayrılıyorum bu haftam son ne yapacağımı şaşırdım ben ya
canım cook gecmıs olsun ya bılmıyodum.cok zor bır surecten gecmıssın ınsallah tkr aynı seylerı yasamıcksın canım .su an hamıle olsamda bende de hala o korku var yanı atamıyorum ıcımden ama bu kez coook dıkkat edıyorum .sende dıkkat et canım oyle olumsuz dusunme ıyı dusunelım ıyı olsun tatlım
hayır canım yanlıs dusunuyosun bak sen dusuk yapan bır kadınsın ve adetının bır ıkı ay duzensız gelmesı cok normal yanı bende de oyle oldu canım adetın duzenlıyse tkr duzene gırıcektır yanı kendını boyle seylerle uzme canım kafaya takıcak daha ne onemlı seyler var bunlarla kafanı yorma tatlım
nasıl ii düşüneyim ya...tam tedaviye başlicam işten ayrılıyorum...bu süreyi evde geçirmeyi asla göze alamıyorum...çalışmadığım zaman evde olursam ve bunlarla uğraşırsma işte o zaman kafayı yerim ben biliorum...en azından işim varken uğraşıcak bişim vardı...bu tedavilerde bi dünya masraf....sigortam yokken maddi yükümlülüğü çok ağır gelir bana...şaşırdım ne yapacağımı
bu arada canım hayırlı olsun bebişin...sen bizim konuştuklarımızı okuma :) moralin bozulmasın olurmu...allah sonuna kadar sağlıklı sıhaatli hamilelik ve bi bebiş nasip etsin sana...
bana öle sölemedi bana progestan verdi ve evet adet oldumbi kere daha oldu aynısı dedim o zaman takip etmemiz lazım dedi böle anlaşılmaz neden olduğu dedi...şimdi adetimin 12.günü gel dedi yumurtalarıma bakacak gelişimine varmı yokmu die...sonra oda olmazsa hormonlarıma bakıcakmış...sen sadece düşük yaptın durumumuz çok farklı benim içimde parça kaldı 2 ay hemde ve 2 ayda 15 kilo yukarı fırladım...atamadım hala...sonra düzene girer gibi oldu...şimdi yine aynı ben biliyorum bu süreci...şimdi takipler yapılacak bi dünya ilaç iğne sonra işin rengi değişecek yok aşılama tüp bebek vs... aksi gibi birde işten ayrılıyorum bu haftam son ne yapacağımı şaşırdım ben ya
canım umarım dediğin gibi olr inşallah diğer aya zamanında adet olurum eskiden off ya niye kadınlar adet olur keşke olmasam derdim ama şimdi anladım ki adet olmak çok güzel bişey allah kimseye eksikliğini göstermesin
amiiin canım baska bır ıse basvur cv bırak bıçok yere tek ısyerı cıktıgın yer deılya canım yıne bulursun bır ıs canım herseyın hayırlısı hayatım umutsuz olma sıze de en yakın zamanda bırer bebiş diliyorum canım:Saruboceq: :Saruboceq:
canım kötü düşünme inşallah düzelir hem işte bulursun takma bunu kafana ya eşinin sigortası yok mu ondan yararlanırsın
yok hayatım malesef işinden dolayı onun pek düzenli olmuyo hatta ben artık o benden yararlansın istiyorum düşün :)
burcu canım profilindeki hani kız sensin bence kafasında gözlük olan bildim mi
surda tıtreşim gönderme gibi bişey olsa yapıcam haklava:
evettttttttt nerden anladın:) şişkoluğumdan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?