2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar ya dun esımın dayısındaydık aksam .yengemın kız kardesı esınden bosanmaya karar vermıslerdı ama adam kadını aldatıyo yanı ondan ayrılıcaklar kadın yuvasını kurtarmak ıcın elınden gelenı yapıyodu.hamıle kalmıs adam aldır demıs yazık kadın dun gıtmıs aldırmıs hemde ılk cocuklarından sonra 12 sene beklenen bır bebekmıs. ALLAH bır melek gondermıs oda gıttı cok uzuldum ya ..kendımın bebegıymıs kadar uzuldum.

bana öle sölemedi bana progestan verdi ve evet adet oldum bi kere daha oldu aynısı dedim o zaman takip etmemiz lazım dedi böle anlaşılmaz neden olduğu dedi...şimdi adetimin 12.günü gel dedi yumurtalarıma bakacak gelişimine varmı yokmu die...sonra oda olmazsa hormonlarıma bakıcakmış...sen sadece düşük yaptın durumumuz çok farklı benim içimde parça kaldı 2 ay hemde ve 2 ayda 15 kilo yukarı fırladım...atamadım hala...sonra düzene girer gibi oldu...şimdi yine aynı ben biliyorum bu süreci...şimdi takipler yapılacak bi dünya ilaç iğne sonra işin rengi değişecek yok aşılama tüp bebek vs... aksi gibi birde işten ayrılıyorum bu haftam son ne yapacağımı şaşırdım ben ya

canım cook gecmıs olsun ya bılmıyodum.cok zor bır surecten gecmıssın ınsallah tkr aynı seylerı yasamıcksın canım .su an hamıle olsamda bende de hala o korku var yanı atamıyorum ıcımden ama bu kez coook dıkkat edıyorum .sende dıkkat et canım oyle olumsuz dusunme ıyı dusunelım ıyı olsun tatlım

nasıl ii düşüneyim ya...tam tedaviye başlicam işten ayrılıyorum...bu süreyi evde geçirmeyi asla göze alamıyorum...çalışmadığım zaman evde olursam ve bunlarla uğraşırsma işte o zaman kafayı yerim ben biliorum...en azından işim varken uğraşıcak bişim vardı...bu tedavilerde bi dünya masraf....sigortam yokken maddi yükümlülüğü çok ağır gelir bana...şaşırdım ne yapacağımı

bu arada canım hayırlı olsun bebişin...sen bizim konuştuklarımızı okuma :) moralin bozulmasın olurmu...allah sonuna kadar sağlıklı sıhaatli hamilelik ve bi bebiş nasip etsin sana...

canım umarım dediğin gibi olr inşallah diğer aya zamanında adet olurum eskiden off ya niye kadınlar adet olur keşke olmasam derdim ama şimdi anladım ki adet olmak çok güzel bişey allah kimseye eksikliğini göstermesin

amiiin canım baska bır ıse basvur cv bırak bıçok yere tek ısyerı cıktıgın yer deılya canım yıne bulursun bır ıs canım herseyın hayırlısı hayatım umutsuz olma sıze de en yakın zamanda bırer bebiş diliyorum canım:Saruboceq: :Saruboceq:

canım kötü düşünme inşallah düzelir hem işte bulursun takma bunu kafana ya eşinin sigortası yok mu ondan yararlanırsın

amin canım benim ....benim bide normalde adetlerim çok ağrılıdır...derdimki hep sırf şu sancıyı çekmemek için her sene bi tane çocuk yapıcam :) gelmeyince dedimki anneme birgün adet olim nolur diebileceğimi hiç düşünmemiştim :)

inşallah canım saol...başladım başvurulara burada şartlarım o kadar ağırki...feci ...o gün doktora giderken dedimki eşime eğer hamileysem sabredicem ne yapayım ayrılmayacağım ama deilsem çıkıcam işten...demekki hayırlısı buymuş ...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

kızlar bızım topıge nazar degdı ya nerde bu kızlar ((
folık plus almaya gıttım kızlar az once her eczanede bulunmuyo uretımınde sorunmu varmıs ne buldum ama :))) eczanelere sordum ıkıncısınde buldum sonra hemen saglık ocagına gıdıp yazdırıdm ve aldım:)) bıde salık ocagındakı dr gunde 3 tane ıc dedı..ben 1 tane ıcıyodum acaba 1 tane ıcmeye devam mı edeyım druma gıdene kadar.yoksa 3 tane mı ıceyım

kumralperi ne guzel koymussun cıft cızgını yaaa ben nasıl olsa goremıycem bu cıft cızgıyı yakın zamanda barı cıft cızgı nasıl oluyrmus sızde gorelım:)))

canım folıkplus 3 defa ıcılıyor gunde.bısı olmaz 3 defa ıc sen.ama folıbol var o bır taneymıs gunde .ama folık asıt zararlı degıl kı.ben dr. a gıtmıstım 3 tane ıc demıstı.tabı artık ıcmıyrum ne zaman hamıle kalacagım bellı degılkı.
bu arada yesıllıkte bol folık asıt varmıs.marul da falan bol bol tuketın bebıslerınız saglıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…