Ben geldim...
kumralperi ne guzel koymussun cıft cızgını yaaa ben nasıl olsa goremıycem bu cıft cızgıyı yakın zamanda barı cıft cızgı nasıl oluyrmus sızde gorelım:)))
canım folıkplus 3 defa ıcılıyor gunde.bısı olmaz 3 defa ıc sen.ama folıbol var o bır taneymıs gunde .ama folık asıt zararlı degıl kı.ben dr. a gıtmıstım 3 tane ıc demıstı.tabı artık ıcmıyrum ne zaman hamıle kalacagım bellı degılkı.
bu arada yesıllıkte bol folık asıt varmıs.marul da falan bol bol tuketın bebıslerınız saglıklı olsun
ay canım oyle deme kız valla sıze nıspet yapıyomusum gıbı hıssettım ya hemen kaldırıyoprum onu ordan özür dilerim kızlar ya(( folık asıt ıcınde saol canım verdıgın blgı ıcın sende yasıyacaksın bu duyguyu canım emınım bundan umudunu kaybetmek yok tamam mı :teselli:
bsbırkın canım nasılsın
yok cnm ne nispeti senin mutluluğun bizi de mutlu ediyo
iyiyim cnm saool kasıklarımda hala ağrı var buarada ismim betül cnm
sen nasılsın
benım adımda kadriye canım ben ıyıyım bıraz bel agrım var ıste normalmı bılmıyorum .dr aradım cıft cızgı cıktı dedım daha erken görünmez hafatay gel dedı ıste bende şu günler gecsede gitsem dıye beklıyorum ..ay canım varya tedavı surecınden daha cok heyecanla beklıyosun bunu bırının heyecanı bıtıyo dıgerı baslıyo tuttumu derken sımde de gorebılcekmıyım dıyorum:))) Allah en yakın zamanda sanada yasatsın bu duyguyu ama sen benım kadar acelecı davranma canım erken ogrenmek daha kötü .gunler gecmek bılmıyoo
cnm bnm doktor 3 gün içinde adet olmazsan gebesindir ozmn dedi amaa..yani bnm dra göre sen hamilesin..
cidden ya bu tedavi süreci çok farklı an be an yaşıyosun herşeyi çok heyecan verici buarada bizim çalışma iğnenin olduğu gün bide dün oldu bide bugun olur heralde yrnda progestana başlıcam ne zmna kdr çalışma olması lazım
canım ben cumartesı aksamı vuruldum ıgneyı dr pazar aksamı ve p.tesı aksmaı ılıskı dedı bız pazar sabahı da yaptık ama dr soylemedım kızar dıye bıde ıgneden oncekı cuma aksamı ılıskıye gırmıstık onu da sordu ve ıyı yapmısınız dedı.daha sonra salı gunu gıttım dr ve yumurtamın catladıgını soyledı.ve carsam ba sabah ve persembe aksamına da ılıskı dedı..daha sonrada ıkı gunde bır normal yapabılırsınız dedı ama bız pek yapmadık bısey olursa dıye ıste bole canım sana su su gunler ılıskı demedımı dr.
iğneyi vurduğu gün olsun ilşki bide yaın önemli dedi
sonrada bu hafta ilişki olsun hep dedi..ama kontrole sadece progstan bttkten 3 gün sonraya gel dedi..
ay canım bol bol calısın ozman bos gecırme bu haftayı:) hadı bakalım hayırlısı progestana yarınmı baslıyosun canım
toprak sen nasılsın cnm
iyiyim canım nolsun sizi dinliyorum bu arda benim ismim de arzu:)) bu tedaviyi sizden dinliyorum ya ne yalan söleyim hoşuma gitti doktor her isteyene uyguuyor mu:)
ben dra 6 7 aydır olmuyo dedim oysaki 4 ay olmuştu birde bende pko görünümü vardı o yüzden hiç bişey demeden başladı tedaviye geçen ay ilaçsız takip etti bu ayda ilaçla ama özellerin hiçkimseyi geri çevireceğini sanmam
cnm inş hiçbirine ihtiyacın olmadan hamiş kalırsın
inşallah canım ya şu açıdan hoşuma gitti en azından yumurtladığını ve yumurtann çatladığını biliyorsun bide adet gecikmesi olmadığı için hamiş olup olmadığınıda anlıyorsun ya yaz tatilinde 2 ay tatilim var boşa kürek çekmemiş olurum diye düşüdüm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?