2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

olumunekankayizsmile

şimdi burda birbirimizi gormeden konuşuyoruzya .meğer konuşurken beynimiz bi yerlerde hayalını kuruyormuş .ve sen beklediğimden daha farklı biri olarak cıktın karşıma.ohaoldumsmile

biz aslında resimlerimizi daha önce koymuştuk ama sen yoktun sanırım sen ne zaman koyacaksın resmini canım

selam kizlar, benim adet tarihimi düzeltirmisiniz, 12 i olarak...

Selam kızlarrr :)) nasılsınızz

benım adet tarıhım yarın yapsam mı test bugunden

BEYAZ gelin sen de hamilelik için çok denemişsin tedavi oldun mu yumurtlama takibi falan
şimdi hamielsin değil mi???

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

iyigünler arkadaşlar nasılsın,finallerden dolayı giremiyorum bu hafta hergün sınav vardı,bi yarın yok perşembe yine var,biraz gireyim bende dedim,herkes iyidir umarım görmeyeli

Dün pc başındayken pc birden bir kapandı bir dahada açılmadı...Nasıl sinir oldum anlatamam...Eşim geldi sonra hiç bişey yapmadı oda açma düğmesine bastı ve açıldı şaşırdım...Tabi sonrada sahile iniyoruz dedi ve giremedim...

iii maşallhh :))))
iyi mi hamilelik
seni buarada nisanda pek görmedim mayısta görüyorum :)

welkome hoşgeldin aynı gün adet tarihimiz
test yaptın mı farklılıklar var mıo
ben de ne adet ne hamilelik belirtisi yok
dün ve ondan önce geceleri çok gazım oldu akıntınm var
arada kasıkalrımda hafif sızlıar o kadar ama belirgin bişey yokk
adet olunca da aynıuları oluyordu
bilmiyom çok merak ediyom sen de durum nasıl

sinem senin nasıl hamileik kusma var mı tualet işi nasıl oldu azaldı mı

canım geçen hafta bulantılar birden bitti ya anlamadım bende dr. 14. haftalarda biter iştahında açılır diyodu rahatladım valla hiç içim bulanmıyor,yemekte yiyebiliyorum eski kiloma dönmüşüm zayıflamıştım biraz 52yim yine,51 olmuştum,wc olayıda 2-3 hafta önceden azalmaya başlamıştı şimdi eskisi gibi normalim cnm,senin nasıl gidiyor cnm geçmişi okuyamadım hiç varmı gelişmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…