BEYAZ gelin sen de hamilelik için çok denemişsin tedavi oldun mu yumurtlama takibi falan
şimdi hamielsin değil mi???
iyigünler arkadaşlar nasılsın,finallerden dolayı giremiyorum bu hafta hergün sınav vardı,bi yarın yok perşembe yine var,biraz gireyim bende dedim,herkes iyidir umarım görmeyeli
kumralperı senı cok ıyı anlıyorum canım.ne derse desın sen canını sıkma.bu anlarının tadını cıkar bence.bebısıne de dıkkat et.oynama tabı.bu gunlerı bulmak ıcın neler cektın.koruycaksın tabı.aman ne olmusta oynamamıssın.sen cocugunu dusun bosver baskalarının sozlerını.onun yanında da uzunutnu paylsama dusmanını da sevındrme.gorumcelerın cogu boyle galıba.ben gorusmuyorum.bızımkılerde esımle benı ayırmaya kalktı.ahhh rabbım ıyı ınsanlarla karsılastrsın.cok sıkı fıkıolmadan gorus bence
bu arada rahım fılmı cektrdım ıkı tupumde acık ck sevındım yaaa.rahmın tertemız dedı dr. cok guzel dedı
yok sinemcim yarın adet tarihim bekliyorum bakalım
belirti yok ama umuttt işteeee
sen de belirti çoktu hatırladığım kadarıyla:))
evet canım bende baya bi denedim ama başlarda çocuğumun olmamasını takıntı haline getirmedim. istemiodum başlarda zaten. son 4 aydır çok takıntı yapmıştım. korunmadığım halde çocuk olmuo die. kist varmış yumurtalıklarımda folik asit ve farlutal(1PKT) kullandım. sonra hemen hamile kaldım :CüvCüv:
canım benim inşallah sınavların iyi geçmiştir bebişin nasıl benim randevu 24 üne uzadı doktorum 17 sinde doluymuş sadece perşembeleri oluyor çünkü((
canım farlutal kıste de mı ıyı gelıyomus ????
sınem nasıl gecıyor canım sınavların hadı gec sınıfınıda kurtul derslerden rahat rahat gez dolas canım
dünkü 2si çok iyidi cnm ama bugünkü ortaydı ya geçerimde notumu düşürdüm biraz 60 falan alcam sanırım,benimde yarın cnm randevum 2li testlerde yapılcak hayırlısıyla, offf senin baya uzamış tarih bu 2. kontrolün demi cnm belki seninde tam 2li testlerine gelir onlarda yapılır çıkar aradan
3. kontrol olacak canım belki testlerde olur evet
iyiyim kadriyecim sen nasılsın cnm? iyi gibi cnm sınavlar zaten yazda geldi çalışılmıyor geçeyim yeter diyorum artık 60lık çalışıyorum dersleri :))))bende stressiz kafan rahat gezmek iş güç yapmak istiyorum valla sorma,buarada bölümde ilk 15a girmişim ege üniversitesinin 55. yılı kutlamaları için kep töreni yapılcak haftaya ona seçilmişim ama esas kep törenimiz eylül 23teymiş bu kutlama için yapılcakmış sevindim giderayak :))
3. kontrol olacak canım belki testlerde olur evet
deniz hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?