2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

yok sinemcim yarın adet tarihim bekliyorum bakalım
belirti yok ama umuttt işteeee
sen de belirti çoktu hatırladığım kadarıyla:))

BEYAZ gelin sen de hamilelik için çok denemişsin tedavi oldun mu yumurtlama takibi falan
şimdi hamielsin değil mi???

evet canım bende baya bi denedim ama başlarda çocuğumun olmamasını takıntı haline getirmedim. istemiodum başlarda zaten. son 4 aydır çok takıntı yapmıştım. korunmadığım halde çocuk olmuo die. kist varmış yumurtalıklarımda folik asit ve farlutal(1PKT) kullandım. sonra hemen hamile kaldım :CüvCüv:

iyigünler arkadaşlar nasılsın,finallerden dolayı giremiyorum bu hafta hergün sınav vardı,bi yarın yok perşembe yine var,biraz gireyim bende dedim,herkes iyidir umarım görmeyeli

canım benim inşallah sınavların iyi geçmiştir bebişin nasıl benim randevu 24 üne uzadı doktorum 17 sinde doluymuş sadece perşembeleri oluyor çünkü ((

canım ben alıstım onun o hareketlerine benle çok iyi gibi ama beni çok kıskandığına emin oldum artık dün aksam eşime de anlattım böyle böyle yapıyo falan dıye güldü kıskanıyo senı ıste anlamıyomusun hala dedi..bende o benı nıye kıskansınkı 2 tane cocugu var dedım?? bılmıyorum kızlar ama hamıle olmamı ıstemıyo gıbı bır hıs var ıcımde...neyse ya

hazelcım coook sevındım canım sonuclarının ıyı cıkmasına ..bende cok merak edıyorum rahım fılmınde rahmı dısına cekıyolarmıs dogrumu bu..bır arkadasım cektırmıstı o anlattı valla o anlatırken kasılıp kalmıstım korkudan ama sen rahat gectı dıyosun canım demekkı yapan yerlede cok alakalı bısey dımı

yok sinemcim yarın adet tarihim bekliyorum bakalım
belirti yok ama umuttt işteeee
sen de belirti çoktu hatırladığım kadarıyla:))

canım inşallah adet olmazsınn hamilesindir,bende belirti çoktu cnm ama hiç belirtisi olmayan arkadaşlarda vardı hiç onu baz alma,benim göğüslerim büyümüştü çok bide akıntım vardı işte bide sol kasığımda minik minik batma gibi bişeyler hissediyodum öyle yani,inşallahhhhh yarın olmazsın cnm

sevdalınka canım sen ne zaman evlendın benımde 1 sene 10 ay oldu evlenelı merak ettım pardon 11 ay olmus 2008 agustosta mı evlendın sen

günü gelen ve az kalan kızlara beklemek ıcın sabır dılıyorum:))) ben hala beklıyorum kızlar ya 3 gun kaldı artık cuma gunu gıdıp görücem mınıgımı cok merak edıyorum ya kesesı olusmusmudur dıye kalbı atıyomudur dıye off oofff

canım farlutal kıste de mı ıyı gelıyomus ????

canım benim inşallah sınavların iyi geçmiştir bebişin nasıl benim randevu 24 üne uzadı doktorum 17 sinde doluymuş sadece perşembeleri oluyor çünkü ((

dünkü 2si çok iyidi cnm ama bugünkü ortaydı ya geçerimde notumu düşürdüm biraz 60 falan alcam sanırım,benimde yarın cnm randevum 2li testlerde yapılcak hayırlısıyla, offf senin baya uzamış tarih bu 2. kontrolün demi cnm belki seninde tam 2li testlerine gelir onlarda yapılır çıkar aradan

kızlar ben sabah 7de öle bi kahvaltı yapttımki süt yumurta falan.. aşırı yedim.büroya geldim kaplıları kapattım 8buçuktan 10buçuğa kadar büroda kanepede uyudum. kimse yoktu Allahtan. saat 10buçukta uyandım açlıktan miğdem bulanmaya başladı. gittim poğoça meyve suyu aldım.. 12de tekrar acıktım börek aldım.. bu ne biçim iştir yaa. ben doğuma kadar 90 kilo olurum heralde bu gidişte :bbo:

sınem nasıl gecıyor canım sınavların hadı gec sınıfınıda kurtul derslerden rahat rahat gez dolas canım

iyiyim kadriyecim sen nasılsın cnm? iyi gibi cnm sınavlar zaten yazda geldi çalışılmıyor geçeyim yeter diyorum artık 60lık çalışıyorum dersleri :))))bende stressiz kafan rahat gezmek iş güç yapmak istiyorum valla sorma,buarada bölümde ilk 15a girmişim ege üniversitesinin 55. yılı kutlamaları için kep töreni yapılcak haftaya ona seçilmişim ama esas kep törenimiz eylül 23teymiş bu kutlama için yapılcakmış sevindim giderayak :))

3. kontrol olacak canım belki testlerde olur evet

Sen hangi bölümü okuyordun canım

arkadaşlar süper bi yazı buldum kaydirigubbakcemile3

"Kırmızı Başlıklı Kız" masalını bir de kurdun ağzından dinleyelim :

Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kız beliriverdi. Kırmızı başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir görünümü vardı. Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek. Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka. Bir süre dikkatle izledim bu garip kızı. Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu!.. Yürüyüşü bile normal değildi. Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi ama gel de inan. Yine de bıraktım peşini kendi işime döndüm. Ama aklım o kıza takıldı bir kere... Bir gidip bakayım doğru mu söyledikleri dedim kendi kendime; gerçekten böyle bir büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini kontrol etmek istemez miydiniz? Orman benim evim. Ben hem ev sahibiyim, hem de diğer orman sakinlerine karşı sorumluyum.

Neyse uzatmayayım... Gittim, baktım ve gerçekten bir büyükanne buldum. Sorduğumda "evet o küçük kız benim torunum" dedi. Ben de sorumlu bir kişi olarak; "bu küçük kız yabancılarla konuşulmayacağını öğrenmemiş daha!..." dedim ve anlattım küçük kızla karşılaşmamı... Büyükanne de ürperdi ve birlikte küçük kıza bir ders vermeye karar verdik. O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım. Küçük kız birazdan içeri girdi. Seslendi cevap verdim. Ne şaşkın bir çocuk!.. Beni büyükannesi sanıvermişti. Ben benim büyükannemi değil sesinden, kokusundan bile tanırım oysa ki. Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz. Kulaklarımın niçin büyük olduğunu sordu. Ne ayıp şey hiç sorulur mu!... Yine de çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım. "Seni iyi dinlemek içi\"... Ama bu sefer kalkıp da burnumun niçin büyük olduğunu sormaz mı!.. Küçük kız hiç mi hiç terbiye almamış. Ben zaten burnumu kendime kompleks haline getirdim, öz-güvenim sallantıda. Psikologlar, estetikçiler... Dünya para harcıyorum ama nafile. Yine aldırmamaya çalışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu yüzüme vurmaz mı! Tabi ki kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız?

O sinirle ayağa fırlayıp peşinde koşturmaya başladım. Birden ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi. Beni "seni hain kurt, büyükanneyi yedin değil mi?.." diye suçlamaz mı !.. Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden çıkıp beni korumaya çalışmadı. Malum yaşlılık, kulakları iyi duymuyor. Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi. Tabi ben de adalet bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden zor attım kendimi. Geçirdiğim büyük korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi o gün - bu gün ormanda bile yüzümü rahat gösteremez oldum. Adım haine çıktı.

Yeter Artık... Ben Suçsuzum. senağlama alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…