2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

masalın kurt ağzından versiyonu komikmiş:))
yıl sonu gecelerinde dramatize ettirebilirimm :)

oh canım sevındım bende senın adına..ıyıce kurtlarını dök canım ogun sımdı senın rısklı aylarında bıttı dımı 3 ayı atlatmıs olucaksın o gune kadar ..doya doya eglen 4 senenın acısını cıkar:))

çok ii canım ya 5 gün arayla 2 paket kullandım. paket biter bitmez hamile kaldım kaydirigubbakcemile3

ay canım ben o ılacı sadece adet sokturucu sanıyodum demekkı oyle bır etkısı de varmıs:)) ıse yarmasına sevındım canım

evet canım 8.8 2008 de evlendim

hıım bende 12 temmuz 2008 de evlendım canım 1 ay varmıs aramızda ne kadar zamandır ıstıyosunuz bebek canım

kizlar bir sey sorcam bebegin sakat yada ozurlu olma ihtimalini kacinci aydan sonra ogreniyoruz birde karindan alinan kandan mi ogreniliyor

bencede yap canım bişey kaybetmezsin,arkadaşlar öpüyorum hepinizi biraz ders çalışayım ben perş. rahat rahat girerim artık bundan sonra görüşürzz

ben oynayamıyorum pek cnm ya bakalım öle takılırım biraz :))) 3 ay bitti cnm evet 12+0 olduğu zaman 3 bitmiş oluyo,bizim hazırlıkta vardı 5 sene kaldım o okulda ya,orda ihtiyarladım resmen,canım çıkıyorum ben kendinize iyi bakın görüşürrzz

kızlar test yapayım mı sizce
9 haziran ya da 10 haziran beklenen tarihim

varsa daha cıkmayabılır canım erken oludugunu bılerek yapıyosun ve bırkac gun sonra cıkabılecegını dusunerek uzulmeyeceksen yap ok canım belkı sılık cızgı cıkar:))) dayanamıyosan yap kız aklında kalcagına olan 2,5 lıraya olsun..ben dayanamamıstım da:))))

kizlar bir sey sorcam bebegin sakat yada ozurlu olma ihtimalini kacinci aydan sonra ogreniyoruz birde karindan alinan kandan mi ogreniliyor

canım benım o konuyla ılgılı hıc bır bılgım yok ama karından kan alındıgını da sanmıyorum... sadece bırsey bılıyorum ıkılı ve 3 lu tarama testlerı sonrasında dr lar supheşlenırlerse senınde ıstegınle karından su alıyolar ama onlarda sanırım 4 aydan sonra falan oluyo canım

canım bende korkuyorum yaa. her hamilelike yaşanan korku mu bu acaba???

ben cok korkuyorum ya

kumralperi eylülden beri istiyoruz ama ilk zamanlar ben pek istemiyordum umarım olmaz diyordum eşim istiyor diye istiyordum o zamanlar şubattan beri 4 aydır kafama takıyorum istiyorum

sat 32 beyaaz gelin:))

canım bende korkuyorum yaa. her hamilelike yaşanan korku mu bu acaba???

ben cok korkuyorum ya

canım nolur ya daha bunun ıcın cok erken pozıtıf dusunun bıraz butun hamıle kadınlar bebegını kucagına alana kadar hep endıselenıyolar bendeımde endıselerım var yok deıl ama o senın dedıgın sey ornegın bızım arkadas yaptırdı ıkılı taramasının sonucunda 250de 1 cıkmıs sonucu cok yüksek bir deger cıkmıs yanı aslında atıyorum baskalarının 3 mılyonda 1 falan cıkıyomus yanı ozurlu daum sendromlu olma olasılıgı falan onundegerı baya bır yüksek olasılık cıkmıs o yuzden karından su aldırdılar ama bebekte sadece 2 hafta gerıden buyume cıktı sonra daha da arastırdılar mıdesı 2 haftalık gec buyuyomus yedıklerıne cok guzel dıkkat et yetsır mıdesıde demıs dr hanı bunlar ole cok korkulası bısey deıl kızlar düşünmeyin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…