Sen hangi bölümü okuyordun canım
sevdalınka canım sen ne zaman evlendın benımde 1 sene 10 ay oldu evlenelı merak ettım pardon 11 ay olmus 2008 agustosta mı evlendın sen
masalın kurt ağzından versiyonu komikmiş:))
yıl sonu gecelerinde dramatize ettirebilirimm :)
kızlar test yapayım mı sizce
9 haziran ya da 10 haziran beklenen tarihim
iyiyim kadriyecim sen nasılsın cnm? iyi gibi cnm sınavlar zaten yazda geldi çalışılmıyor geçeyim yeter diyorum artık 60lık çalışıyorum dersleri :))))bende stressiz kafan rahat gezmek iş güç yapmak istiyorum valla sorma,buarada bölümde ilk 15a girmişim ege üniversitesinin 55. yılı kutlamaları için kep töreni yapılcak haftaya ona seçilmişim ama esas kep törenimiz eylül 23teymiş bu kutlama için yapılcakmış sevindim giderayak :))
çok ii canım ya 5 gün arayla 2 paket kullandım. paket biter bitmez hamile kaldım kaydirigubbakcemile3
evet canım 8.8 2008 de evlendim
oh canım sevındım bende senın adına..ıyıce kurtlarını dök canım ogun sımdı senın rısklı aylarında bıttı dımı 3 ayı atlatmıs olucaksın o gune kadar ..doya doya eglen 4 senenın acısını cıkar:))
ben oynayamıyorum pek cnm ya bakalım öle takılırım biraz :))) 3 ay bitti cnm evet 12+0 olduğu zaman 3 bitmiş oluyo,bizim hazırlıkta vardı 5 sene kaldım o okulda ya,orda ihtiyarladım resmen,canım çıkıyorum ben kendinize iyi bakın görüşürrzz
kizlar bir sey sorcam bebegin sakat yada ozurlu olma ihtimalini kacinci aydan sonra ogreniyoruz birde karindan alinan kandan mi ogreniliyor
canım benım o konuyla ılgılı hıc bır bılgım yok ama karından kan alındıgını da sanmıyorum... sadece bırsey bılıyorum ıkılı ve 3 lu tarama testlerı sonrasında dr lar supheşlenırlerse senınde ıstegınle karından su alıyolar ama onlarda sanırım 4 aydan sonra falan oluyo canım
canım benım o konuyla ılgılı hıc bır bılgım yok ama karından kan alındıgını da sanmıyorum... sadece bırsey bılıyorum ıkılı ve 3 lu tarama testlerı sonrasında dr lar supheşlenırlerse senınde ıstegınle karından su alıyolar ama onlarda sanırım 4 aydan sonra falan oluyo canım
canım bende korkuyorum yaa. her hamilelike yaşanan korku mu bu acaba???
canım bende korkuyorum yaa. her hamilelike yaşanan korku mu bu acaba???
ben cok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?