bu karından su alma işlemi düşüğe neden olabili
yormuş Allah korusunn((((
canım nolur ya daha bunun ıcın cok erken pozıtıf dusunun bıraz butun hamıle kadınlar bebegını kucagına alana kadar hep endıselenıyolar bendeımde endıselerım var yok deıl ama o senın dedıgın sey ornegın bızım arkadas yaptırdı ıkılı taramasının sonucunda 250de 1 cıkmıs sonucu cok yüksek bir deger cıkmıs yanı aslında atıyorum baskalarının 3 mılyonda 1 falan cıkıyomus yanı ozurlu daum sendromlu olma olasılıgı falan onundegerı baya bır yüksek olasılık cıkmıs o yuzden karından su aldırdılar ama bebekte sadece 2 hafta gerıden buyume cıktı sonra daha da arastırdılar mıdesı 2 haftalık gec buyuyomus yedıklerıne cok guzel dıkkat et yetsır mıdesıde demıs dr hanı bunlar ole cok korkulası bısey deıl kızlar düşünmeyin şimdiden
bol bolll duaaa
Ferah tutun içinizi
akraba evliliği yok demiiii
kumralperi eylülden beri istiyoruz ama ilk zamanlar ben pek istemiyordum umarım olmaz diyordum eşim istiyor diye istiyordum o zamanlar şubattan beri 4 aydır kafama takıyorum istiyorum
sat 32 beyaaz gelin:))
her uykudan uyandigimda bir soru isaretiyle uyaniyorum hamile degilken boyle degildim bugun bunu dusunerek uyandim dunde sunu dusundum temmuzda ucakla turkiyeye gidecem ucaginda cocuga pek yarari yokmus gitmesem mi diye dusundum
nehırcım ya sen baskalrından duydukların falan varda onlaramı kafanı takıyosun yoksa canım..daha böyle seylerı dusunmek ıcın cok erken hem aılende oyle kalıtsal bır rahatsızlıkta yoksa hıc dusunmene gerek bıle yok bunları sen ıcını ferah tut hayatım..
canım korkma Aalahtan haırlısını dilee
içini ferah tut bu daha önemli unutma
ben daha o kısımlara gelemedım canım..benım suankı korkum yıne kımyasal bır gebelık yaıyor olmak o yuzden hayırlısyla cuma gunu bır duyabılsem kalbının atısını tama dıcem ıste budur ama gunler gecmek bılmıyokı canım ya
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme
2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome-----------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
BEKLEMEDEKİLER
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
Kızlar ben 1 saat önce adet oldum...Yeni tarihimi ekledim...
hayatım hayırlısı olsun canım zaten bu ay dıkat etmemıstın hıc dımı..ınsallah kısmetınde temmuzda hamıle kalmak vardır canım..ama neden 10 temmuz yazdıgını anlayamadım ben bugun ayın 8i
Canım yeni adet tarihim 10 Temmuz...
hım tamam canım 32 gunde bırmı oluyosun adet bende oyle oluyorum ama ben aynı gunden sayıyorum canım:bbo: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?