canım aynı yaştayız benim arkadaşım 29 yaşında ilk denemede tuttu:))
tatilde olmuş
peki tüpleri konntrol ettirt bence o zaman tüpler açılıyormuş 3 ay şans artıyormuş ben düşünüyorum
olmazsa
canım ben alıstım onun o hareketlerine benle çok iyi gibi ama beni çok kıskandığına emin oldum artık dün aksam eşime de anlattım böyle böyle yapıyo falan dıye güldü kıskanıyo senı ıste anlamıyomusun hala dedi..bende o benı nıye kıskansınkı 2 tane cocugu var dedım?? bılmıyorum kızlar ama hamıle olmamı ıstemıyo gıbı bır hıs var ıcımde...neyse ya
hazelcım coook sevındım canım sonuclarının ıyı cıkmasına ..bende cok merak edıyorum rahım fılmınde rahmı dısına cekıyolarmıs dogrumu bu..bır arkadasım cektırmıstı o anlattı valla o anlatırken kasılıp kalmıstım korkudan ama sen rahat gectı dıyosun canım demekkı yapan yerlede cok alakalı bısey dımı
selamlar kızlar
kumralperi girince soruma cvp verirsen sevinirim cnm sende bu ay iğnede oldun ya iğnenin kasıklara yaptığı ağrı ne zmn geçiyo bnm üstünden bi hafta geçti halen devam ediyo bugunde azda olsa göğüslerim sızlamaya başladı iğneninmi yan etkileri bunlar acaba
canım rahımı dısarı falan cekmedıler.belkı arkadasının yaptrdıgı yerde eskı yontemler kullanılmıstr.rahıme bısı soktular boyle ama hıc acımadı demır gıbıydı ama ucu sıvrı degıldı.yumusak bısıydı.vajınal ultrason gıbı dusun ama bu bayagı derıne gırdı.sonra ılac verdıler bu aletın vasıtasıyla tuplerden gectı falan okadar.5 dakıkalık bısı sadece adet sancısı gıbı hafıf sancı oldu o kadar.o da ılacın etkısıyle oldu.hı c korkulcak bısı degılmıs.tabı fılmden once streslıydım korkuyordum bıarzda olsa.ama oyle deılmıs
sende sıkma canını bebısının kalp atısını da duycaksın ınsallah.az kaldı
kumralperide hamile mi şakasına mı yazmıştı
kadriye canım bu farlutal ilacından sonra adet çok yoğun ve ağrılı mı oluyo sende ölemi olmuştu
canım ınan hatırlamıyorum ama benım genelde adetlerım pek agrılı olmaz ondada olmadı dıye hatırlıyorum ama yıne de yalan olmasın cokmu agrın var tatlım[/QUOT
canım benimde normalde çok hafif ağrım olur bügün adetimin 3. günü 2 gün kasıklarım çok ağrıdı ara ara dayanılmayacak gibi uün hafifledi arada giriyo ağrı ama adetim çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?