2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

dilekçim adet mi oldun ben de olurum gibi geliyor artık o kadr hamile olamayacağıma inanmışım ki
adetimin 3. günü acaba okul zamanına gelecek mi diye hesaplıyorum adetin 3. günü gidiliyor ya doktora

neyse hayırlısı artık yaşın kaçtı senin
bazen yaş ilerleyince oluyor küçük yaştakilerde olmuyor
yumurtlama takibi yaptır bence bu ay o zamn stres yapmazsın
gelişyor mu öğrenirsin
sonraki aşama da tüpler açılıyormuş ozaman hamişlik şansı artıyormuşşş

SEVDALıNKA06 canım KUMRALPERı hamile...

Canım benim yaşım 26...Yumurta takibi yaptırdım ama yinede tutmadı...Artık dr. yüzü görmek istemiyorum...Oluruna bıraktım üzülsemde...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome-----------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

canım aynı yaştayız benim arkadaşım 29 yaşında ilk denemede tuttu:))
tatilde olmuş

peki tüpleri konntrol ettirt bence o zaman tüpler açılıyormuş 3 ay şans artıyormuş ben düşünüyorum
olmazsa

Canım benim tüplerimdede sorun yok...Mart ayında rahim filmi çekildim...Hormon testi yapıldı sorun yok...Eşim sperm testi yaptırdı 2 defa sorun yok...

o zaman iiii yaaa senin sorunun yokmuş Allahtan olur inşallh genelde tatilde kafana takmadığın zamanlarda oluyor

dilek sıkma canını herşeyin hayırlısı canım.inşallah senin için hayırlı zaman cok yakındır ve hamile kalırsın

welcome sağlık olsun diyelim....bizde bu ay sadce iki kez deneme yaptık ..büyük ihtimalle olmaz.....temmuz ayı uğurlu gelir umarım ikimizede....bende de ümit yokkk....
birde arkadaşlar ben sıkıldım bu işten ya artık olmasa da üzülmeyeceğimmm...

canım rahımı dısarı falan cekmedıler.belkı arkadasının yaptrdıgı yerde eskı yontemler kullanılmıstr.rahıme bısı soktular boyle ama hıc acımadı demır gıbıydı ama ucu sıvrı degıldı.yumusak bısıydı.vajınal ultrason gıbı dusun ama bu bayagı derıne gırdı.sonra ılac verdıler bu aletın vasıtasıyla tuplerden gectı falan okadar.5 dakıkalık bısı sadece adet sancısı gıbı hafıf sancı oldu o kadar.o da ılacın etkısıyle oldu.hı c korkulcak bısı degılmıs.tabı fılmden once streslıydım korkuyordum bıarzda olsa.ama oyle deılmıs

sende sıkma canını bebısının kalp atısını da duycaksın ınsallah.az kaldı

selamlar kızlar
kumralperi girince soruma cvp verirsen sevinirim cnm sende bu ay iğnede oldun ya iğnenin kasıklara yaptığı ağrı ne zmn geçiyo bnm üstünden bi hafta geçti halen devam ediyo bugunde azda olsa göğüslerim sızlamaya başladı iğneninmi yan etkileri bunlar acaba

canım benım agrılarım yaklasık 3-4 gun surdu sonra azalarak gectı sonrada arada belım agrıyodu o kadar ama bas donmesı cok oluyodu hatırladıgım kadarıyla canım göğüslerımde yenı yenı agrı var ıkı gundur falan ..ınsalllaaaaahhh hamılesındır canım herkesın aynı olucak dıye bısey yok sonucta ..ay hadı hayırlı haberlerını beklıyorum tatlım benım..:))))

sagol canım ınsallah gıdınce duyarım da rahat bır nefes alırım artık:))) rahım fılmını bende cektımeyı dusunmustum bı arada korkudan gıtmemıstım canım..ınsallah sende tez zamanda hamıle olursun canım benım

yogunluguna sormusun hayatım normal adetımde nasıl oluyosa oyleydı canım cok yogun olmadı bır dr ara sor ıstersen ama gecıkmeden dolayı olabılır

ay canım hıc bılmıyorumkı neden oyle oldu acaba bence canım senın hıc adetın gecıkmıyodu ya ..bu kadar arası acılınca sökülüyoo canım yınede dr daha ıyı bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…