2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arzucum çoook uykum geldi benim ufaklık zaten hiç ayakta durmama izin vermiyo hep uyuyalım ıstıyoo:))) ben yatıyorum canım sana da Allah rahatlık versın kafana hıc takma canım olurmu akısına bırak sende esınle bırlıkte oldugunda hemen gelıcek bebısın ıyı geceler hayatım öpüüldüünn

iyi geceler canım öpüyorum nanaktan:)opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var..
bıkacgündür ılıskıye gırerken esımınki iniyo bıkac dakka sonra gerı normal oluyo ,normal yasıyoruz ılıskı.
bu sabahda indi eliyle felan tuttu. galıba görmeyım diye sonra devam ettık. sızce bu bendenmı kaynaklanıyo ? kendımı kötu hıssedıyorum benı begenmıyomu acaba artık dıye. son zamanlarda oluyo bu olay,halbukı kendı yaklasıyo ıstıyo böyle bısey oluncada uzuluyorum onun ıcın neden olabılır? :gitme:

cnm belki buaralar yorgunluk filan vardır eşimde yorgun olduğu zamanlar bazn konsantresi bozuluyo sürekli olmuyosa bu sorun deil bence seni beğenmemesiylede alakalı değildir cnm

cnm belki buaralar yorgunluk filan vardır eşimde yorgun olduğu zamanlar bazn konsantresi bozuluyo sürekli olmuyosa bu sorun deil bence seni beğenmemesiylede alakalı değildir cnm

olabılır canım, yorgun bu aralar hemde cok onu bılıyorum , ama nebılıyım bıkac defa yasayınca korktum bırden. konsantrasyonu bozuluyo farkındayım .. bıraz dınlendırıyım adamı yazık bilmiyorumkismile

bnm bugun iğnenin 7.günü ve hala kasıklarımda ağırlık var inş hayra alamettir bunlar cnm
inşş dediğin gibi hamileyimdir bu ay inancım çok yüksek ben 1. sınıfları okutuyorum onlarda bana bebeğim olsun diye dua ediyolar inş o miniklerimin duası bu ay kabul olur...

evet cnm dinlensin emin ol yorgunluktandır o..

günaydın kızlar bişy soracam.benim regl günüme 6 gün var.bende dayanamayıp az önce test yaptım.sonuç negatif.çoook moralim bozuk.sizce olsa çıkarmıydı?

:lepi: :lepi: :lepi: Günaydın hatunlar...Nasılsınız... :lepi: :lepi: :lepi:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
welcome-----------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

günaydın kızlar 2 günlük qecikmeyle reql oldum yeni reql tarihim 7 temmuz

Tamam canım değiştirdim...

Canım bunu kafana takma bir aralar bizimde öyle oluyordu ama eşim o zamanlar hem işi kafasına takıyordu hemde alacağı vardı alamıyordu ödemelerini zorla yapabiliyordu yani kafası çok karışıktı sonra düzeldi canım...Şimdi ise maşallahı var olup bitiyor ama olmamış gibi duruyor...Canım sen şuan eşine o konuda destek ol çünkü erkekler böyle olunca daha kötü oluyorlar...

günaydın kızlar bişy soracam.benim regl günüme 6 gün var.bende dayanamayıp az önce test yaptım.sonuç negatif.çoook moralim bozuk.sizce olsa çıkarmıydı?

Kuşum sen ne ettin daha gününe 6 gün varmış hiç çıkarmı...Sen gününde yap tekrar testini...

kızlarrrrr ay cok bunalımdayımmm fenalardayımmm.tatil istiyorum ama maaleseffffff yapamıcamm .istanbul u annemi babamı kardeşlerimi çoook ozledim..bi an once sağ salim bebeşim buyusun.doğum iznine ayrılım.sonra bebeiş buyusun istanbula gidim cıldırıcammm yoksa...ben boyle diyorumya tam aksi seyler olur şimdi

canım senin göğüslerinde ağrım oluşmaya başladımı? bende bugünlerde hafif ağrı var. bebeğinin kalp aışlarını dinlemeye ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…