arzucum çoook uykum geldi benim ufaklık zaten hiç ayakta durmama izin vermiyo hep uyuyalım ıstıyoo:))) ben yatıyorum canım sana da Allah rahatlık versın kafana hıc takma canım olurmu akısına bırak sende esınle bırlıkte oldugunda hemen gelıcek bebısın ıyı geceler hayatım öpüüldüünn
gunaydın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var..
bıkacgündür ılıskıye gırerken esımınki iniyo bıkac dakka sonra gerı normal oluyo ,normal yasıyoruz ılıskı.
bu sabahda indi eliyle felan tuttu. galıba görmeyım diye sonra devam ettık. sızce bu bendenmı kaynaklanıyo ? kendımı kötu hıssedıyorum benı begenmıyomu acaba artık dıye. son zamanlarda oluyo bu olay,halbukı kendı yaklasıyo ıstıyo böyle bısey oluncada uzuluyorum onun ıcın neden olabılır? :gitme:
cnm belki buaralar yorgunluk filan vardır eşimde yorgun olduğu zamanlar bazn konsantresi bozuluyo sürekli olmuyosa bu sorun deil bence seni beğenmemesiylede alakalı değildir cnm
canım benım agrılarım yaklasık 3-4 gun surdu sonra azalarak gectı sonrada arada belım agrıyodu o kadar ama bas donmesı cok oluyodu hatırladıgım kadarıyla canım göğüslerımde yenı yenı agrı var ıkı gundur falan ..ınsalllaaaaahhh hamılesındır canım herkesın aynı olucak dıye bısey yok sonucta ..ay hadı hayırlı haberlerını beklıyorum tatlım benım..:))))
olabılır canım, yorgun bu aralar hemde cok onu bılıyorum , ama nebılıyım bıkac defa yasayınca korktum bırden. konsantrasyonu bozuluyo farkındayım .. bıraz dınlendırıyım adamı yazık bilmiyorumkismile
günaydın kızlar bişy soracam.benim regl günüme 6 gün var.bende dayanamayıp az önce test yaptım.sonuç negatif.çoook moralim bozuk.sizce olsa çıkarmıydı?
testi çok erken yapmışsın canım ben 3 gün kala yaptığımda da çıkmamıştı mesela
ayyy deniz içime su serptin valla.inş ya.dualarını istiyorum.
canım inşallah görürsün çift çizgiyi isteyen herkes görsün opuyorumnanaktan
günaydın kızlar 2 günlük qecikmeyle reql oldum yeni reql tarihim 7 temmuz
gunaydın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var..
bıkacgündür ılıskıye gırerken esımınki iniyo bıkac dakka sonra gerı normal oluyo ,normal yasıyoruz ılıskı.
bu sabahda indi eliyle felan tuttu. galıba görmeyım diye sonra devam ettık. sızce bu bendenmı kaynaklanıyo ? kendımı kötu hıssedıyorum benı begenmıyomu acaba artık dıye. son zamanlarda oluyo bu olay,halbukı kendı yaklasıyo ıstıyo böyle bısey oluncada uzuluyorum onun ıcın neden olabılır? :gitme:
günaydın kızlar bişy soracam.benim regl günüme 6 gün var.bende dayanamayıp az önce test yaptım.sonuç negatif.çoook moralim bozuk.sizce olsa çıkarmıydı?
canım benım agrılarım yaklasık 3-4 gun surdu sonra azalarak gectı sonrada arada belım agrıyodu o kadar ama bas donmesı cok oluyodu hatırladıgım kadarıyla canım göğüslerımde yenı yenı agrı var ıkı gundur falan ..ınsalllaaaaahhh hamılesındır canım herkesın aynı olucak dıye bısey yok sonucta ..ay hadı hayırlı haberlerını beklıyorum tatlım benım..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?