2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar söylemiştim ailemgeldi memleketten giremiyorum pazartesi evde çift çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım 273 çıktı ama daha kese görmrk için salı günü gidicez biliyorsunuz ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olacak diye korkuyorum bakalım artık salı kesinleşir hatta doktor değerlere göre ikiz bile olabilir dedi yani kızlar şimdilik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gibiyim benim için dua edin

canımm çok sevindimm hayırlısı olsun ya,inşallah gönlüne göre olur ikiz istiyorsan,bizde bugün gittik dr. çıkıntısı var erkek olabilir dedi :)))) testlerimizi yaptırdık iyi gözüküyor dedi 10gün sonra alıcaz hayırlısıyla,benimde finallerim var yarın son,sonra rahat rahat girerim artık buara o yüzden giremiyorumm

canım ben 4 haftalık öğrendiğimde dr. 2 hafta sonra gel görürüz demişti ben 6+3te gittiğimde karından keseyi gördük alttan ultrasondan da kalp atışlarını dinledik o isteğe kalmış bişeydi bizde tamam dedik dinledik,çok sevindim valla ya

canım inşallah düşündüğün gibi kimyasal değildir hayırlı olsun

canım çok sevindim inan sen oğlan hissediyordun zaten :lepi:
ben kararsız kalıyorum bu aralar bayadır göremiyorum ya iyi mi değil mi onu çok merak ediyorum sadece

canım çok sevindim inan sen oğlan hissediyordun zaten :lepi:
ben kararsız kalıyorum bu aralar bayadır göremiyorum ya iyi mi değil mi onu çok merak ediyorum sadece

evet ya hep öle hissediyordum ama kesin 3 hafta sonra belli olur dedi 5 temmuz diğer randevumuz,bende hep merak ediyorum öyle ya,o endişe en kötüsü,bazen çok rahatım bazen bi soru takılıyo kafama acaba herşey yolundamı diye birden dr.a gidesim geliyor ama rahat olmak lazım dr.lar hiç kasmayın yürüyün korkmayın diyo,bizler biraz fazla evham yapıyoruz ben şimdi yeni gittim ya ondan böle konuşabilirim :))) ama haftaya gel gör :)))

sinemcim hislerin bayağı kuvvetli
erkek annnesi olacakmışsın hayırlısı bakalım

karakaya senin adına çok sevindim hamişsin demek ne güzellll:)))))

ay canım coooook sevindim.beli cok ağrıyanın oğlu olur derlermiş belin cok ağrıyormuydu bari....darısı da bizim başımıza inş.doktorlar doğru soyluyo ama aynı yasadığın korkular bende de var..oluyor demekkiboshayallersmile

sinemcim hislerin bayağı kuvvetli
erkek annnesi olacakmışsın hayırlısı bakalım

karakaya senin adına çok sevindim hamişsin demek ne güzellll:)))))
valla öle dedi dr. canım ya inşallah hayırlısı,ama genelde hamilelikte hissedilebiliniyormuş,ne kadar bilimsel olmasada :)) benimki tuttu zaten 2 ihtimal var :))) inşallah darısı başınıza canım tez zamanda

canım benim belim ara ara hafif hafif ağrıyodu sadece diyelim 5-6 haftalikken 2 kere ağrıdan uykudan uyanmıştım okadar sonra pek bel ağrım olmadı,pek doğru olmasa gerek, inşallah sende yakın zamanda öğrenirsin cnm allah gönlüne göre versin,sağlıklı sıhhatli

canım hayırlı olsun hıc korkma bende kımyasal gebelık gecırmıstım bundan once bak sımdı hıc bırsey yok aklına kotu bırseyler getırme hamılelıgının tadını cıkar

Kızlar merhaba. Uzun samandır sÜreklı okuyordum bu topıĞı. Ama ÇalıŞtıĞım ıÇın yazamıyordum. BugÜnden ıtıbaren evdeyım artık ve bende bu topıkteyım. Tabı kabul edersınız..

sınemcımmmm cok sevındım ya demek erkek annesı oluyorsun canım benım doktor erkeye benzıyor dıyorsa bu zamanlarda kesın erkektır ay ne guzel ya senın adına cok sevındım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…