kızlar söylemiştim ailemgeldi memleketten giremiyorum pazartesi evde çift çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım 273 çıktı ama daha kese görmrk için salı günü gidicez biliyorsunuz ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olacak diye korkuyorum bakalım artık salı kesinleşir hatta doktor değerlere göre ikiz bile olabilir dedi yani kızlar şimdilik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gibiyim benim için dua edin
kızlar söylemiştim ailemgeldi memleketten giremiyorum pazartesi evde çift çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım 273 çıktı ama daha kese görmrk için salı günü gidicez biliyorsunuz ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olacak diye korkuyorum bakalım artık salı kesinleşir hatta doktor değerlere göre ikiz bile olabilir dedi yani kızlar şimdilik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gibiyim benim için dua edin
canımm çok sevindimm hayırlısı olsun ya,inşallah gönlüne göre olur ikiz istiyorsan,bizde bugün gittik dr. çıkıntısı var erkek olabilir dedi :)))) testlerimizi yaptırdık iyi gözüküyor dedi 10gün sonra alıcaz hayırlısıyla,benimde finallerim var yarın son,sonra rahat rahat girerim artık buara o yüzden giremiyorumm
canım çok sevindim inan sen oğlan hissediyordun zaten :lepi:
ben kararsız kalıyorum bu aralar bayadır göremiyorum ya iyi mi değil mi onu çok merak ediyorum sadece
evet ya hep öle hissediyordum ama kesin 3 hafta sonra belli olur dedi 5 temmuz diğer randevumuz,bende hep merak ediyorum öyle ya,o endişe en kötüsü,bazen çok rahatım bazen bi soru takılıyo kafama acaba herşey yolundamı diye birden dr.a gidesim geliyor ama rahat olmak lazım dr.lar hiç kasmayın yürüyün korkmayın diyo,bizler biraz fazla evham yapıyoruz ben şimdi yeni gittim ya ondan böle konuşabilirim :))) ama haftaya gel gör :)))
valla öle dedi dr. canım ya inşallah hayırlısı,ama genelde hamilelikte hissedilebiliniyormuş,ne kadar bilimsel olmasada :)) benimki tuttu zaten 2 ihtimal var :))) inşallah darısı başınıza canım tez zamandasinemcim hislerin bayağı kuvvetli
erkek annnesi olacakmışsın hayırlısı bakalım
karakaya senin adına çok sevindim hamişsin demek ne güzellll:)))))
ay canım coooook sevindim.beli cok ağrıyanın oğlu olur derlermiş belin cok ağrıyormuydu bari....darısı da bizim başımıza inş.doktorlar doğru soyluyo ama aynı yasadığın korkular bende de var..oluyor demekkiboshayallersmile
Kızlar merhaba. Uzun samandır sÜreklİ okuyordum bu topİĞİ. Ama ÇalıŞtıĞım İÇİn yazamıyordum. BugÜnden İtİbaren evdeyİm artık ve bende bu topİkteyİm. Tabİ kabul edersİnİz..
HoŞbulduk canım saĞol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?