ohh iyi yapmışsın hoşgeldin cnm, beklenmeyen adet tarihin ne zamanKızlar merhaba. Uzun samandır sÜreklİ okuyordum bu topİĞİ. Ama ÇalıŞtıĞım İÇİn yazamıyordum. BugÜnden İtİbaren evdeyİm artık ve bende bu topİkteyİm. Tabİ kabul edersİnİz..
sınemcımmmm cok sevındım ya demek erkek annesı oluyorsun canım benım doktor erkeye benzıyor dıyorsa bu zamanlarda kesın erkektır ay ne guzel ya senın adına cok sevındım canım
ben iyiyim Dilekçim sen nasılsın
kızlar söylemiştim ailemgeldi memleketten giremiyorum pazartesi evde çift çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım 273 çıktı ama daha kese görmrk için salı günü gidicez biliyorsunuz ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olacak diye korkuyorum bakalım artık salı kesinleşir hatta doktor değerlere göre ikiz bile olabilir dedi yani kızlar şimdilik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gibiyim benim için dua edin
Kızlar merhaba. Uzun samandır sÜreklİ okuyordum bu topİĞİ. Ama ÇalıŞtıĞım İÇİn yazamıyordum. BugÜnden İtİbaren evdeyİm artık ve bende bu topİkteyİm. Tabİ kabul edersİnİz..
Canım dÖrt yıl olacak evlenlelİ beŞ aydırda bebek İstİyoruz ama malesaf henÜz bİŞey yok galİba uĞraŞtıracak bİzİ bİraz. Bİr 4 gÜn kaldı adetİme ama bİlmİyorum İnŞallah hayırlısı..
ohh iyi yapmışsın hoşgeldin cnm, beklenmeyen adet tarihin ne zaman
SAĞOL CANIM. ASLINDA 12 AMA LİSTEYE 14 YAZDIRMIŞTIM BEKLİYORUM BAKALIM. BU ARADA HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN:)
2010 haziran ayında hamiş olmayı bekleyenler
sevdalinka06-----------------------09 haziran---------------? Deneme:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
Simiramis----------------------------10 haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 haziran---------------3. Deneme
nurmeh-------------------------------14 haziran---------------5. Deneme
mse121822-------------------------15 haziran---------------5. Deneme
pretty9217---------------------------15 haziran---------------3. Deneme
sellvi-----------------------------------18 haziran---------------3. Deneme
pelin67--------------------------------18 haziran---------------7. Deneme
bsbirkin-------------------------------22 haziran---------------5. Deneme
saziye19-----------------------------30 haziran---------------3. Deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. Deneme
2010 temmuz ayında hamiş olmayı bekleyenler
erginsena-----------------------------07 temmuz---------------5. Deneme
welcome-----------------------------10 temmuz---------------16.deneme
2010 nisan ayının güzel hamişleri
panddamm------------------------------04 nisan---------------2. Deneme*****maşallah diyelim...
Panki--------------------------------------07 nisan---------------11.deneme*****bir günde 2. Süper haber...
Cotanak28------------------------------10 nisan---------------2. Deneme*****bir bomba haber daha...devamını bekliyoruz...
Sporstar----------------------------------09 nisan---------------1. Deneme*****işte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
Ilfa-----------------------------------------16 nisan---------------3. Deneme*****tebrik ediyoruz...nazar değmesin...
Eda80------------------------------------18 nisan---------------?. Deneme*****durulan topiğimize bir hamiş daha...
Elif159------------------------------------22 nisan---------------9. Deneme*****listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
Yabangül--------------------------------17 nisan---------------?. Deneme*****tebrik ediyoruz...
Denizim16------------------------------24 nisan---------------1. Deneme*****meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
Estamp----------------------------------24 nisan---------------1. Deneme*****bir günde 2. Güzel haber daha...nazar değmesin...
Deniz1958------------------------------27 nisan---------------2. Deneme*****oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
Beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. Deneme*****tebrikler allah tamamına erdirsin...
Sipiga------------------------------------24 nisan---------------1. Deneme*****işte bir çift çizgi daha...
Carna81---------------------------------30 nisan---------------2. Deneme*****işte çook güzel bir anne adayı daha...
Horuda-----------------------------------12 nisan---------------6. Deneme*****listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
Ezouygun-------------------------------22 mart----------------?. Deneme*****uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 mayıs ayının güzel hamişleri
sinannuray----------------------------13 mayıs---------------2. Deneme*****maşallah...:lepi: :cüvcüv:
Buurcuum-----------------------------17 mayıs---------------2. Deneme*****maşallah...:lepi: :cüvcüv:
Gülpembe80--------------------------22 mayıs---------------5. Deneme*****maşallah...:lepi: :cüvcüv:
Nehir25---------------------------------23 mayıs---------------2. Deneme*****maşallah...:lepi: :cüvcüv:
Beyazgelin---------------------------15 mayıs--------------12.deneme*****maşallah...:lepi: :cüvcüv:
haziran ayının güzel hamişleri
kumralperi----------------------------05 haziran---------------3. Deneme*****nazar değmesin...:lepi: :hooray:
Karakaya-------------------------------08 haziran---------------5. Deneme*****nazar değmesin...:lepi: :hooray:
beklemedekiler
seliz------------------------------------08 haziran---------------5. Deneme:saruboceq: :ecrin_bebek:
teşekkür ederim canım bende iyiyim...kırmızılarla uğraşıyorum biteceği günü bekliyorum vallah...
:lepi: :lepi: :lepi: Tebrik ederim kuşum...inşallah ikiz annesi olursunda bu uğurlu topiğimiz ikiz annesinede sahip olur... :lepi: :lepi: :lepi:
şeniz hoşgeldin canım... şeniz zaten sen listede kayıtlıymışsın...
hoşgeldin uğurlu topiğimize fazla beklemezsin sende inşallah
inşallah cnm 2li testlerimde yapıldı bakalım haftaya alcaz gibi,inşallah sende öğrenirsin cnmcanım benım sanırım bana soruyorsun daha doktora gıtmedım gıdınce ogrenırız ınsallah
SAĞOL CANIM. ASLINDA 12 AMA LİSTEYE 14 YAZDIRMIŞTIM BEKLİYORUM BAKALIM. BU ARADA HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN:)
mrb arkadaşlar nasılsınız bende sizin aranıza katılmak istiyorumtabiki kabul ederseniz.....
bende sizile kendi mutluluğumu paylaşmak istiyom bende hamişim:CüvCüv: 7 haftalıkım artık ama ilk bebeğim 6 haftalıken kaybetim ve şimdi çk korkuyom tekrar olucak diye kalbi durucak diye sizinle paylaşmak beni rahatlatıyor teşekür edrim
aaaaaaa karakayaaaaaaaa hamılemııııı:)))))) zemuszemuszemuszemus opuyorumnanaktan:lepi:
alkisalkisalkis :sm_cool:canım çoooook tebrik ederim bak ya o kadar sevındımkı ben sana demıstım dımı arkamdan sende gelıceksın dıye oley yaaa:)))))))):teytey:
kızlar ya benim regl güünme 6 gün var bu sabah test yaptım(idrar) negatif
ağzımın tadı hiç yok hafiften mide bulantısı var sizce varmıdır bişy?
Canım testini çok erken yapmışsın...Çıkmaması çoook normal...Günün gelince yaparsın canım...
yaaa umut var yani dimi?deniz de öy le dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?