2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ohh iyi yapmışsın hoşgeldin cnm, beklenmeyen adet tarihin ne zaman
sınemcımmmm cok sevındım ya demek erkek annesı oluyorsun canım benım doktor erkeye benzıyor dıyorsa bu zamanlarda kesın erkektır ay ne guzel ya senın adına cok sevındım canım

teşekkür ederim canım ya öle dedi valla bakalım,3 haftaya kesinleşirde dedi ama banada değişmezmiş gibi geliyor bakalım hayırlısı,sen gittinmi dr.a cnm varmı bi gelişme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
welcome-----------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

ben iyiyim Dilekçim sen nasılsın

Teşekkür ederim canım bende iyiyim...Kırmızılarla uğraşıyorum biteceği günü bekliyorum vallah...

:lepi: :lepi: :lepi: Tebrik ederim kuşum...İnşallah ikiz annesi olursunda bu uğurlu topiğimiz ikiz annesinede sahip olur... :lepi: :lepi: :lepi:

Şeniz Hoşgeldin canım... Şeniz Zaten sen listede kayıtlıymışsın...

Canım dÖrt yıl olacak evlenlelı beŞ aydırda bebek ıstıyoruz ama malesaf henÜz bıŞey yok galıba uĞraŞtıracak bızı bıraz. Bır 4 gÜn kaldı adetıme ama bılmıyorum ınŞallah hayırlısı..

mrb arkadaşlar nasılsınız bende sizin aranıza katılmak istiyorumtabiki kabul ederseniz.....
bende sizile kendi mutluluğumu paylaşmak istiyom bende hamişim:CüvCüv: 7 haftalıkım artık ama ilk bebeğim 6 haftalıken kaybetim ve şimdi çk korkuyom tekrar olucak diye kalbi durucak diye sizinle paylaşmak beni rahatlatıyor teşekür edrim

teşekkürler canım. Evet listede kayıtlıyım uzun zamandır takip ediyorum topiği ama yazmıyordum.

canım benım sanırım bana soruyorsun daha doktora gıtmedım gıdınce ogrenırız ınsallah
inşallah cnm 2li testlerimde yapıldı bakalım haftaya alcaz gibi,inşallah sende öğrenirsin cnm
SAĞOL CANIM. ASLINDA 12 AMA LİSTEYE 14 YAZDIRMIŞTIM BEKLİYORUM BAKALIM. BU ARADA HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN:)

teşekkür ederim cnm inşallah tez zamanda gelir seninkide

canım hoşgeldin aramıza aklına kötü bir şey getirme her şeyin hayırlısı olsun inşallah yavrun sıkıca tutunur sana kucağına da alırsın

birhayatcım burda çok öyle arkadaşımız var hepside hamile yine şimdi,hiç sıkma canını stresste kötü etkiliyor,yine öle olucak diye düşünme pozitif düşün herşey yolunda gittikçe sende görüceksinki korkucak bişey yok,hoşgeldin aramıza

alkisalkisalkis :sm_cool:canım çoooook tebrik ederim bak ya o kadar sevındımkı ben sana demıstım dımı arkamdan sende gelıceksın dıye oley yaaa:)))))))):teytey:

kızlar ya benim regl güünme 6 gün var bu sabah test yaptım(idrar) negatif
ağzımın tadı hiç yok hafiften mide bulantısı var sizce varmıdır bişy?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…