- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kumralperi cnm hadi hayırlısıyla gör inş miniğini...darısı bizlerin başına inşş
kadriyeee canım ne yaptın doktora gidecektin
inşallah güzel haberlerle dönmüşsündür
canım harika bişey bu harika ben öbüründe keseini falan görmemıstım bunda görünce heyecandan ölücektim nerdeyse çok ama çok mutluyum içim içime sığmıyoo:))) Allah sanda en yakın zamanda nasıp etsın canım benım
ama birşeye sinir oldum almanyadakı eltımlere benden once haber vermısler ya ınsanda bır soyle amca olucan dedırtmıyolar sınır oldum bırakında ben soylıyım dımı(
ha canım 4 bucuk haftalımısım bu arada ben ve mınıgımın keksımı artık anlamadım 8 mm mıs:))))[
evet canım kesesi 8 mm dir bebiş daha çok küçükk kalp atışlarının gözükmesi çok erken maşallah yaaa
canım olur öyle şeyler insan öyle seviniyorki bunu düşünemiyor yani kim haber verdiyse düşünememiştir sevincinden ben hamile olduğumda öğrencilerime bile söyledim şimdi çok kızıyorum kendime 5 yaşındaki çocuklar ne anlar şuanda hala karnımı seviyorlar((birbirlrine öğretmenimizi üzmeyelim bebeği üzülür diyolar bu konuşmalara şahit olmak çok zor neyse geçecek hepsi tekrar hamiş olursam kalp atışları duyulana kadar eşimden başkası bilmeyecek canım inan senin adınada çok sewindimmmm
ha canım 4 bucuk haftalımısım bu arada ben ve mınıgımın keksımı artık anlamadım 8 mm mıs:))))[
evet canım kesesi 8 mm dir bebiş daha çok küçükk kalp atışlarının gözükmesi çok erken maşallah yaaa
canım boyle kalp atısı duymadık sadece kesenın ıcınde beyaz bır bolge vardı oranın yanına baktırdı dr orda bısey kıpırdıyo ya o kalbı dedı boyle mınıcık kalbı atıyodu meleğimin :))) Allah nazarlardan saklasın
ay canım ben cok sıkı tembıhledım soyleyen kısı dayısının esı ve bana kaynanam gıbı gecınen bırı benım kaynanam yok esımle o ılgılenmıs zamanında sımdı ılla benden once soylucek yanı bırakın da ben soylıyım ya oyle bır hevesle abı amca oluyosun dedımkı eltımde guldu bız bılıyoruz dıye sınır oldum yanı neyse olur napalım artık ama tek onlar da deıl yanı baska kısılere de soylemısler daha kesınlesmedı dememe ragmen ya hamıle olmasaydım allah korusun ama benı hıc dınlemıyo ılla kendı bıldıgını yapıcak bıde bana soylemıyo bız soyledık dıye aman ...ben bebegıme sevınmekle mesgulum kımse canınmı sıkamıcak..
canım boyle kalp atısı duymadık sadece kesenın ıcınde beyaz bır bolge vardı oranın yanına baktırdı dr orda bısey kıpırdıyo ya o kalbı dedı boyle mınıcık kalbı atıyodu meleğimin :))) Allah nazarlardan saklasın
aminn canım aminn bşver takma sen bunları kafana
kumralperi canım okadar sevındımkı kesesını gormene.bak canını sıktıgına degmedı.rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.
canım olur öyle şeyler insan öyle seviniyorki bunu düşünemiyor yani kim haber verdiyse düşünememiştir sevincinden ben hamile olduğumda öğrencilerime bile söyledim şimdi çok kızıyorum kendime 5 yaşındaki çocuklar ne anlar şuanda hala karnımı seviyorlar((birbirlrine öğretmenimizi üzmeyelim bebeği üzülür diyolar bu konuşmalara şahit olmak çok zor neyse geçecek hepsi tekrar hamiş olursam kalp atışları duyulana kadar eşimden başkası bilmeyecek canım inan senin adınada çok sewindimmmm
arzu eşine ve bize söylüceksın dımı canım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?