amiiiin canım çok tatlııı yaaa:))) ben bunla 1 hafta dururum artık :)))) varya yanaklarım agrıdı gülümsemekten
ayy inanmıyorum 8 buçukta misafirliğemi gidilir ya ne ayıp rüyasında senimi görmüş kaydirigubbakcemile3 bende kızıyorum öle çocuklarına sahip çıkmayan annelere ya ağaç yaşken eğilir çocuklar busefer misafirlikte yaptıkları şeyleri doğru sanıyorlar anneleri onlara karışmayınca,ilerde de böyle oluyorlarsonra offf geçmiş olsun cnm valla kaydirigubbakcemile3
kızlar çoooook mutluyum yaaaa:))))alkisalkisalkiszemuszemus:teytey::dance:
miniğimin kesesini gördük bebgim çok güzeldi ya o kadar güzel bişeydiki bi daha görene kadar napıcam bılmıyorum ..de kalp atısını da gösterdi kızlar ekranı yakınlastırarak kalp atışı görünüyodu:)) melegim canlanmış çok mutluyum ya kızlar :))) Allah her isteyen kuluna bu duyguyu tattırsın :Saruboceq::Saruboceq: harika bişey ya haftaya perşembe yine gel 5 dakıka goreyım senı dedı dr o gunu ıple cekıcem :))))
kadriyecim canım çok sevindim ne güzel herşey yolundainşallah hep böyle gider, haftaya da kalp atışlarını dinleticek sana bide bebişini göstericek ama çok küçük bişey çıkar daha ben 6+3te gittiğimde bebek 6mm di daha ama hızla büyücek dikkat et kendine şu 2ay cnm çok yorulma,ağır kaldırma sakın,çok gerinme,boyunun yetmeyeceği yerede uzanma,inşallah bebişini kucağına alıcaksın cnm şubatta zemuszemus
beyazgelin cnm o olay şaziyenin başına gelmiş ya bende çok üzüldüm kız bitmiş mafolmuş,bide hiç ilgilenmemiş annesi çocuklarıyla,offf nasıl bir gündü tahmin bile edemiyorum,sabrını ölçmüşler gerçekten :)))
günaydın kızlar
kumralperi çok sevindim canım sonuna kadar böyle gider inşallah
ayyy ewettt sizi unuturmuyum hiç ya imkansız böle bişey tekrardan urfaya döndüğümde yalnız olmak istemiyorum bebğimde benimle olsun yanımda olsun istiyorum umarım olur allahımbol bol dua et canım bize
kadriye cnm gece giremedim seni merak ettim naptı diye haberlerini okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür bak miniciğinin kalbi de atıyo inş kucağına alcağın günleride sağlıkla görürsün..
canım hadi gozumuz aydın.darısı diğer arkadaşların başına inşallah.bizlerde sağsalim kucağımıza alırız inşallah...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar benim kırmızılar geldi yinee. yeni tarihim 07 temmuz hadi bakalım hayırlısı.........
kızlar bakın bebeğimin ılk halıne :))))
kadriyecim canım çok sevindim ne güzel herşey yolundainşallah hep böyle gider, haftaya da kalp atışlarını dinleticek sana bide bebişini göstericek ama çok küçük bişey çıkar daha ben 6+3te gittiğimde bebek 6mm di daha ama hızla büyücek dikkat et kendine şu 2ay cnm çok yorulma,ağır kaldırma sakın,çok gerinme,boyunun yetmeyeceği yerede uzanma,inşallah bebişini kucağına alıcaksın cnm şubatta zemuszemus
beyazgelin cnm o olay şaziyenin başına gelmiş ya bende çok üzüldüm kız bitmiş mafolmuş,bide hiç ilgilenmemiş annesi çocuklarıyla,offf nasıl bir gündü tahmin bile edemiyorum,sabrını ölçmüşler gerçekten :)))
canım benim inan cok sevindim.sağsalimde kucağına alırsın inşallah mercimek tanenini.ben sut içemiyorum.yumurta yemiyorum...gecendede dayanamadım eşim yiyodu sucuk yedim.çok kasmamalı bence....elinden geldiğince dikkat et canım sen yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?