2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kadriye cnm gece giremedim seni merak ettim naptı diye haberlerini okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür bak miniciğinin kalbi de atıyo inş kucağına alcağın günleride sağlıkla görürsün..

amiiiin canım çok tatlııı yaaa:))) ben bunla 1 hafta dururum artık :)))) varya yanaklarım agrıdı gülümsemekten

canım hadi gozumuz aydın.darısı diğer arkadaşların başına inşallah.bizlerde sağsalim kucağımıza alırız inşallah...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sabah sabah miğdemi bulandırıyorlar ya :umursamaz: sabah sabah kim ciğer yer.. büronun aşağısından ciğer kokusu gelio büronun içi doldu kokuyla :bbo:

geçmiş olsun canım bilirim ne kötü bi durum olduğunu Allah seni denedi galiba kaydirigubbakcemile3 çocuklara karşı nasıl dayanaklısın die kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım olumunekankayizsmile bende dün akşam bi arkadaşın yanına gittim 2 hafta önce doğum yapmıştı. görsenizz maşallah o kadar tatlı ki çocuk sürekli bebekle ilgilendim eşim benim öle davranmamdan çok mutlu oldu bebeği istemediğimi sanıyormuş nerden çıkardıysa kaydirigubbakcemile3

kadriyecim canım çok sevindim ne güzel herşey yolunda inşallah hep böyle gider, haftaya da kalp atışlarını dinleticek sana bide bebişini göstericek ama çok küçük bişey çıkar daha ben 6+3te gittiğimde bebek 6mm di daha ama hızla büyücek dikkat et kendine şu 2ay cnm çok yorulma,ağır kaldırma sakın,çok gerinme,boyunun yetmeyeceği yerede uzanma,inşallah bebişini kucağına alıcaksın cnm şubatta zemuszemus

beyazgelin cnm o olay şaziyenin başına gelmiş ya bende çok üzüldüm kız bitmiş mafolmuş,bide hiç ilgilenmemiş annesi çocuklarıyla,offf nasıl bir gündü tahmin bile edemiyorum,sabrını ölçmüşler gerçekten :)))

amiin canım bırazdan fotosunu koyucam buraya canım görürsünüz ...zaten dr o kadar çok şey anlattıkı şunu yapma bunu yapma ılk 3 ayda hıc kılo almıcaz ve hamıleıgıde toplam 11-14 kılo alarak bıteırmeye calısıcaz falan dedı..sucuk salam sosıs yeme dedı..cıg et yeme dedı ...bunlardan hepatıt b bulasıyomus kızlar yemeyın sakın ..sonra gunde ıkı bardak sut ıc beyaz peynır ye 1 tane haslanmıs yumurta ye dedı..ay o kadar cok sey anlattıkı ...en güzeli de ne biliyomusunuz..gercı güzel değil ama bırazda güzel 3 ay ilişki yasağı verdi kızlar benim herif artık düz duvara tırmanır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
kumralperi çok sevindim canım sonuna kadar böyle gider inşallah

Amiiin canım çok tşk ederim ...

ayyy ewettt sizi unuturmuyum hiç ya imkansız böle bişey tekrardan urfaya döndüğümde yalnız olmak istemiyorum bebğimde benimle olsun yanımda olsun istiyorum umarım olur allahımbol bol dua et canım bize

canım etmezmiyim ediyorum sürekli Allah sanada eşinin yanına gider gitmez versin canım inşallah da ilk 3 ayında birlikte olun:)))))

amiiiin...darısı başına hayatım.hadı senden de bekliyorum güzel haberler

canım hadi gozumuz aydın.darısı diğer arkadaşların başına inşallah.bizlerde sağsalim kucağımıza alırız inşallah...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay canım o kadar ıanamadım yanlısmıdır test dedım oyle dedım bole dedım sonunda hamıleyııım onu görene kadar içimde hala acabalar vardı ama onu görünce sanki hayat durdu o başladı o kadar güzeldiki hala aklımda o anlar var .. o an gülümsedim güldüm ama şimdi duygulanıyorum..canım o an eşimin yüzüne bir baktım agzı nerdeyse kulaklarına varıyomus o kadar sevindiki..onunda kendı ıcınde korkuları vardı hala ınanamıyodu heralde ..dr kalp atısını gostermek ıcın yakınlastırdı ekranı eşimde kalkıp baktı ..dr dan cıkınca sureklı donup donup bana..mınıcık seyın kalbı atıyodu ya dıyodu ..offf bı daha haftaya görucem ama sabırsızlanıyorum ya

kızlar benim kırmızılar geldi yinee. yeni tarihim 07 temmuz hadi bakalım hayırlısı.........

canım hayırlısı ve zamanı ne zamansa o zaman dıye dua et ben hep oyle yapıyodum ..Allah'ım saglıklı ve hayırlı bir evlat ver diyorum hala ..hıc uzulme emı yeni bir ay yeni bir şans:))) hemen baslarsın calısmalara regl bıtınce

kızlar bakın bebeğimin ılk halıne :))))

canım benim inan cok sevindim.sağsalimde kucağına alırsın inşallah mercimek tanenini.ben sut içemiyorum.yumurta yemiyorum...gecendede dayanamadım eşim yiyodu sucuk yedim.çok kasmamalı bence....elinden geldiğince dikkat et canım sen yinede

evet sonradan farkettim senin başından geçmediğini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kadriye ne güzel cnm o siyahlık kesesi işte onun içinde minicik şimdi o,sana dediklerinin aynısını dedi banada dr. cnm çiğ köftede yemiyosunuz,ben sevmiyorum onu,salam sosislede aram yoktu zaten,çok canın istediğinde tadabilirsin tabide yememek daha iyi,bize ilişki yasağı koymadı hiç ama biz girmiyoruz eşimde çok temkinli çünkü,9ayda girmicez gibi bu gidişle,korkuyo oda biyerim acıcak diye,çünkü zaten sürekli kasıklarda minik minik batmalar oluyor rahim büyüdüğü için anlatıyorum ona bunu oda canım daha çok acımasın istiyo,ama bende diğer hareketlerimde çok kasmıyorum hergün sokaklardayım çıktımmı 1saatim yürüyerek geçiyor,laptopum zaten 3kg onuda kaldırıyorum hep :))) allah saklasın ya kötü bişey olmasın kimseye ne kötü

canım zaten sucuga bende dayanamıyorum bıkac gun once yedım cok canım cekerse bırazcık alırım o kadar da deıl zaten dr sey de dedı kola kahve falan hıc ıme demıyorum hafta da bır kucuk bır bardak kola veya kahve ıcebılırsın dedı yanı oda cok kısıtlamadı aslında ama dedıgım gıbı o tur gıdalarda hepatıt b varmıs canım ondan dıyolar:))) cok guzel gorunuyo dımı minik kelebeğim

gunaydııın kızlarrrrrr naberr..
dün nekadar yorulduysam başımı kaldıramadım yastıkdan :)) yenı uyandım daha. evin hali harap ben iş yapmaya gıdıyorum canlarrr öptüüüüüm .. olumunekankayizsmile

kumralperi cok tatlıymışşş miniğin kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…