2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

:1hug: :1hug: :1hug: Günaydın hatunlar... :1hug: :1hug: :1hug:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------14 Temmuz---------------6. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Ne güzel canım ya...Senin yazdıklarını tek tek okuyunca hem çok sevindim hem gözlerim dolarak okudum...

kızlar benim kırmızılar geldi yinee. yeni tarihim 07 temmuz hadi bakalım hayırlısı.........

Tamam canım yeni regl tarihin değiştirildi...

Kızlar farkındamısınız...Topiğimiz giderek azalıyor...Haziran ayınıda atlatıp Temmuzuda yaparsak Ağustosda kimse kalmayacak bu gidişle...

ewet canım cok guzel gozukuyor...ewet canım ben zaten hepatitliyim soyle vucum hepatite karşı antikor üretiyormuş eşimde taşıyıcı.cocuk doğar doğmaz iğnesini yaptırmamız gerekiyor diye biliyorum.bak benim eltim hamileliği boyunca hiç sut içmemiş.kola şişesini elinden duşurmemiş.ne isterse yemiş....mesela ben caysız kahvaltı yapamazdım ama artık yapıyorum sadece bu zaten yaptığım bide sutu nesquikli olanından içiyourm...ama yumurta falan yokk...neyse napalım Allahım sağlıklı sıhhatli,akıllı ,uslu,hayırlı evlatlar nasip eder inşş..şu cuma saati kabul olur dualarımız inş...hamile kalmak isteyen arkadaşlarda en hayırlı zamanda hamile kalır inşallah...

kızlar benim moralim çok bozuk. eşimde istediğim ilgii göremiyorum sanki hamile deil normalim... bazen çok güzl ilgi gösterio bazen umrunda deilim.. bu aralar yaşadığı sıkıntılara bağlıyorum ama artık isyan etme noktasındayım... ben çok mutsuzum

kıyamam sana.sana öyle geliyodur.şimdi sor seni ne çok seviyodur.

kıyamam sana.sana öyle geliyodur.şimdi sor seni ne çok seviyodur.

kaldıramıyorum pretty beni çok yalnız bırakıo.. varıda arkadaşları yokuda arkdaşları... çocuk olduğunda bile diğşmesse gene beni kayananamlara bırakıp arkadaşlarıyla gezmeye gitmeye devam ederse... korkuyorum sonumuz mahkeme kapısı olacak die.. :çok üzgünüm:

canım benim sağol eklemişsin ama yeni tarihim 7 temmuz ben 25 -26 günde adert oluyrum

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

suur-----------------------------------12 Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZıRAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKıLER

seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

takma kafanı onceden de oyle değilmiydi eşin canım.şimdi nazlanmak istiyosun o yuzden dokunuyordur sana..kaynana gitme evde kall ben oyle yapıyorum eşim dışarı cıkınca.yada dışarı cıktığı kişilerin eşleriyle bulusuyoruz...sende kafanı toparlarsın hem

kızlar ben geçen hafta doktora gittim hamileyim bi kontrol olayım diye 1 ay olmuştu ve doktora gittim bi süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum ben bebiş iyi diyecek diye beklerken bebiş sağlıklı ama ikiz gebesin dedi ben bitane oğluma kardeş isterken allah 2 tane kardeş nasip etti çok mutlu oldum bu sevincimi paylaşayım dedim ama bu hamileliğim çok ağır geçiyo ...neyse başınızı arıttım kusura bakmayın öpt.allah hepinizin muradını versin hayırlısıyla......

ayyy canım ne güzel ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Senin için eminim ki bu çok büyük bir süpriz olmuştur canım...İnşallah ikizlerini kucağına sağlıklı bir şekilde Rabbim almayı nasip eder...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

BEKLEMEDEKİLER

[/QUOTE]

kizlar beni 8 temmuz a yazin.sabah sabah kirmizi karti gördüm, moralim cooook bozuuukÇok üzgünüm çoook

Tamam canım düzelttim yeni regl tarihini...İnşallah birdahaki aya Rabbim yazdıysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…