takma kafanı onceden de oyle değilmiydi eşin canım.şimdi nazlanmak istiyosun o yuzden dokunuyordur sana..kaynana gitme evde kall ben oyle yapıyorum eşim dışarı cıkınca.yada dışarı cıktığı kişilerin eşleriyle bulusuyoruz...sende kafanı toparlarsın hem
kızlar ben geçen hafta doktora gittim hamileyim bi kontrol olayım diye 1 ay olmuştu ve doktora gittim bi süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum ben bebiş iyi diyecek diye beklerken bebiş sağlıklı ama ikiz gebesin dedi ben bitane oğluma kardeş isterken allah 2 tane kardeş nasip etti çok mutlu oldum bu sevincimi paylaşayım dedim ama bu hamileliğim çok ağır geçiyo ...neyse başınızı arıttım kusura bakmayın öpt.allah hepinizin muradını versin hayırlısıyla......
ne başlayabildik doğru dürüst nede bitirebildik. Ne vazgeçebildim. Bilirsin beni nede anlatabildim. Ah bu aşk iflah etmez beni onunsa umrunda değil. Zamansen diyorlar çaresi geçte nasıl geçersen geç bildiğin gibi... Ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi hiç kimseye böylesine yenilmedi.. Neyapsam ne söylesemde değişmedi ama al dedim vur demedim ki.... Senağlama
Ayakta hislerim dilimde düğümler söz geçmiyorki kendimemecalim yok anlat diyorsun bendeki usul kıyameti...hani birisi daha çok sever ya. Bizimkisi o misal. Meğer o vefasız çoktan gitmiş.. Gelde anlat kendine gelde anlat ellere
kızlar ( i slap your face ) ne demek ?
selam kzlar bsbrkın canım boyle ıs yapmama ısteksızlık gıbı seylerın varmı bıde gazın
Senin için eminim ki bu çok büyük bir süpriz olmuştur canım...İnşallah ikizlerini kucağına sağlıklı bir şekilde Rabbim almayı nasip eder...
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme
2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
BEKLEMEDEKİLER
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
slm kızlar mse121822 adet mi oldu ya.tarihi değişmiş.salı günü test yapacaktık
kızlar ben geçen hafta doktora gittim hamileyim bi kontrol olayım diye 1 ay olmuştu ve doktora gittim bi süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum ben bebiş iyi diyecek diye beklerken bebiş sağlıklı ama ikiz gebesin dedi ben bitane oğluma kardeş isterken allah 2 tane kardeş nasip etti çok mutlu oldum bu sevincimi paylaşayım dedim ama bu hamileliğim çok ağır geçiyo ...neyse başınızı arıttım kusura bakmayın öpt.allah hepinizin muradını versin hayırlısıyla......
kizlar beni 8 temmuz a yazin.sabah sabah kirmizi karti gördüm, moralim cooook bozuuukÇok üzgünüm çoook
gunaydııın kızlarrrrrr naberr..
dün nekadar yorulduysam başımı kaldıramadım yastıkdan :)) yenı uyandım daha. evin hali harap ben iş yapmaya gıdıyorum canlarrr öptüüüüüm .. olumunekankayizsmile
kumralperi cok tatlıymışşş miniğin kız :))
:1hug: :1hug: :1hug: Günaydın hatunlar... :1hug: :1hug: :1hug:
Ne güzel canım ya...Senin yazdıklarını tek tek okuyunca hem çok sevindim hem gözlerim dolarak okudum...
Kızlar farkındamısınız...Topiğimiz giderek azalıyor...Haziran ayınıda atlatıp Temmuzuda yaparsak Ağustosda kimse kalmayacak bu gidişle...
ewet canım cok guzel gozukuyor...ewet canım ben zaten hepatitliyim soyle vucum hepatite karşı antikor üretiyormuş eşimde taşıyıcı.cocuk doğar doğmaz iğnesini yaptırmamız gerekiyor diye biliyorum.bak benim eltim hamileliği boyunca hiç sut içmemiş.kola şişesini elinden duşurmemiş.ne isterse yemiş....mesela ben caysız kahvaltı yapamazdım ama artık yapıyorum sadece bu zaten yaptığım bide sutu nesquikli olanından içiyourm...ama yumurta falan yokk...neyse napalım Allahım sağlıklı sıhhatli,akıllı ,uslu,hayırlı evlatlar nasip eder inşş..şu cuma saati kabul olur dualarımız inş...hamile kalmak isteyen arkadaşlarda en hayırlı zamanda hamile kalır inşallah...
kumralperi canım allah tamamını erdırsın ınsallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın canım
aynen cnm gaz ve kabızlık var
hadı canım hayırlısı bende de cok gaz vardı ınsallah hamıelsındır canım ya ay cok merak edıyorum senın sonucunu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?