2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kaynanama eskisi kadar gitmiorum biliosun iki aydır ordaydım.. ama benim eşimin kafasında bitirmesi gereken bi olay bu. ben üzerine gidip onu sıkmak çenesiz bi eş olmak istemiorum. ona sölüorum ama artık bilmiorum ne zaman düzelecek.. zaten bu sıcakta hamile hamile çalışmak beni baya yoruo bide üstüne o... keşke kulağını çeken olsa :mymeka:

çok sevindim canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

ne başlayabildik doğru dürüst nede bitirebildik. ne vazgeçebildim. bilirsin beni nede anlatabildim. ah bu aşk iflah etmez beni onunsa umrunda değil. zamansen diyorlar çaresi geçte nasıl geçersen geç bildiğin gibi... ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi hiç kimseye böylesine yenilmedi.. neyapsam ne söylesemde değişmedi ama AL DEDıM VUR DEMEDıM Kı.... senağlama
ayakta hislerim dilimde düğümler söz geçmiyorki kendimemecalim yok anlat diyorsun bendeki usul kıyameti...hani birisi daha çok sever ya. bizimkisi o misal. meğer o vefasız çoktan gitmiş.. gelde anlat kendine gelde anlat ellere

canım sen iyice duygusallığın içinde kalmışsın .belki bi kaç gune gecer

bnm dün sol kasığımda olan ağrı şimdide sağ kasığımda birde böylee içimde bi huzursuzluk bi sıkıntı anlatamıyorumda sabah o his yüzünden 6 da uyandım uyuyamadım bacaklarım filan böyle bi tuhaf..

Tamam canım düzelttim yeni regl tarihini...İnşallah birdahaki aya Rabbim yazdıysa...[/QUOTE]

ay canım ne güzel bir duygudur o Allah ıkısınıde saglıkla kucagına alamayı nasıp etsın hayatım

kizlar beni 8 temmuz a yazin.sabah sabah kirmizi karti gördüm, moralim cooook bozuuukÇok üzgünüm çoook

canım hayırlısı neyse oyle olsun üzülme lütfen öbür aya olur ınsallah

canım sagol darısı senınde basına ınsallahhh:Saruboceq:

:1hug: :1hug: :1hug: Günaydın hatunlar... :1hug: :1hug: :1hug:

Ne güzel canım ya...Senin yazdıklarını tek tek okuyunca hem çok sevindim hem gözlerim dolarak okudum...

canım benim insallah sende temmuzda kalırsın hayatım ınankı çok ıstıyorum senınde hamıle olmanı bu duyguyu hepınız yasayın Allah kımseden esırgemesın :Saruboceq:

Kızlar farkındamısınız...Topiğimiz giderek azalıyor...Haziran ayınıda atlatıp Temmuzuda yaparsak Ağustosda kimse kalmayacak bu gidişle...

olsun canım bız hep burdayız nasılsa ben burdan gıtmeyı dusunmuyorum valla sarmıyo dıger topıkler arada gırıp yaıyorum sadece subat topıgıne:)))

amiiiin canım amiin

kumralperi canım allah tamamını erdırsın ınsallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın canım

tesekkur ederım hayatım.

hadı canım hayırlısı bende de cok gaz vardı ınsallah hamıelsındır canım ya ay cok merak edıyorum senın sonucunu:))))

cnm inşş ya sen ve karakaya bana uumut oldu bu tedaviyle hamiş kaldınız inşş darısı bnm ve tüm isteyenlerin başına
o güzel hbri alırsam ilk iş koşa koşa size haber vrmek olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…