ya cnm bende bide mide yanması başladı bgn
kadriye cnm sanki sen geçenlerde bi düğüne gitmiştin dimi yanlışmı hatırşıyorum?
bende bi arkadaşaımın kınasından geliyorum şimdi birazda oynadım filan aklıma geldi hani demiştin ya arkamdan geliyosun diye buda doğru hatırlıyosam tesadüf tuttu bak:) midem halen yanıyo buarada
evet canım bıraz oynayıp sonra psıman olmustum:))) sende pısman oldunmu cok oynamasaydın kız:))) mıden gecelerı nasıl canım ve sabahları hafıf de olsa ıc bulantın oluyomu
canım sen kaçıncı denemende hamile kalmıştın.ben doktordan ilaç istedim ama daha erken dedi ya bende böyle beklemekten bıktım artık çok istiyorum bana biraz yardımcı olurmusun cnmseliz üzülme canım hayırlısı degılmıs demekkı her serde bir hayır vardır derler..önümüzdekı aya ınsallah kalırsın canım bak ben ılac kullandım gıt sende bır dr..ılacla hemen tutuyo bırde ole dene valla belkı ben erken davrandım ılac ıcın ama bu anları yasayınca ıyıkı ıcmısım dıyorum 6 ay daha cok cok erken canım umutsuzluga kapılmak ıcın ama dayanamıcam dıyosan gıt bır gorun dr a bakalım ne dıcek
seliz cnm hayırlısı olsun bu ay olur inşş üzme kendini
bu salı evde bi test yapayım ben bakalım ne çıkacak gerçi ztn 18ine kdr adet olmazsan gel bakalım dedi dr..yani kesin sonucu öğrenmeme bugunu saymazsak 6 gün kaldı nasıl dayanacaksam
bu 5.ayım cnm aşılama yptrmdm klomen+çatlatma iğnesi vurundum
canım benimde 5 deneme oldu hatta ben doktora 6.deneme dedim ilaç versin diye ama o ona bile erken dedi boşu boşuna vücuduna hormon yüklemeyelim dedi.klomen ve aşılama istiyorum bende yeter artık aylardır bu stresi yaşamaktan yoruldum artık...peki klomen ve aşlıma nasıl bişey bana niye doktorum erken diyor yaa kafayı yicem bu ayda olmazsa ben bu çocuk işinden vazgeçicem yaaa eşimde bende üzülüyoruzzz kızlar yaaa
yok canım bılıyorum ben senın adını betülcüm.ee 6 gün se cok az kalmıs hayatım ya oh sabret 6 gun daha dısını sık bakalım ınsallah hamıelsındır hayatım
cnm adetin 5.günü klomen kullanıyosun 5 gün bounca 10.ve 15.günler arası takip yapıyo dr yumurta 19 mm olunca iğne vuuruyo çatlatıyo cnm
bide başka bi drun fikrni al cnm
kumral peri sen aşılamamı oldun yoksa sadece klomenmi içtin?ben doktordan istedim boşu boşuna vücuduna hormon yüklemeyelim daha erken dedi.2011e kdr yolu var dedi ben okadar asla bekleyemem.pazartesi gidip klomen isticem.senin kaçıncı denemdi tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?