2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar adet oldum ben malesef yeni tarihim 12 temmuz 6.deneme malesef çok üzgünüm ne yapsam olmuyor soğan suyu içtim eşiim keçiboynuzu içti ama olmayınca olmuyo9r.vermeyen Allahım vermiyor

seliz üzülme canım hayırlısı degılmıs demekkı her serde bir hayır vardır derler..önümüzdekı aya ınsallah kalırsın canım bak ben ılac kullandım gıt sende bır dr..ılacla hemen tutuyo bırde ole dene valla belkı ben erken davrandım ılac ıcın ama bu anları yasayınca ıyıkı ıcmısım dıyorum 6 ay daha cok cok erken canım umutsuzluga kapılmak ıcın ama dayanamıcam dıyosan gıt bır gorun dr a bakalım ne dıcek

kadriye cnm sanki sen geçenlerde bi düğüne gitmiştin dimi yanlışmı hatırşıyorum?
bende bi arkadaşaımın kınasından geliyorum şimdi birazda oynadım filan aklıma geldi hani demiştin ya arkamdan geliyosun diye buda doğru hatırlıyosam tesadüf tuttu bak:) midem halen yanıyo buarada

evet canım bıraz oynayıp sonra psıman olmustum:))) sende pısman oldunmu cok oynamasaydın kız:))) mıden gecelerı nasıl canım ve sabahları hafıf de olsa ıc bulantın oluyomu

evet canım bıraz oynayıp sonra psıman olmustum:))) sende pısman oldunmu cok oynamasaydın kız:))) mıden gecelerı nasıl canım ve sabahları hafıf de olsa ıc bulantın oluyomu

bende oymadım azcık ama bebek düşündüğümü bilen arkadaşlar oturttu geri beni:)
bi kere bi koku yüzünden baya midem bulandı okadr midemde daha ilk bu sbh yanma olmaya başladı şimdide hafif hafif var bide bugun kasıklarım diilde karnımın alt kısmı ağrıyo

bsbirkin canım ne dıcem sen ıgneyı vurulalı kac gun oldu bak benım hatırlıyosan ıgneyı vurulduktan 14 gun sonra cıkmıstı gebelıgım eger gectıysen sende yap bı test...

ben ayın 2 sine vurundum cnm iğneyi daha 14 gün geçmedi 5 gün var daha
buarada ben senin adını biliyorum ama sen bnmkini bilmiyosun saırım ismim betül cnm

bu salı evde bi test yapayım ben bakalım ne çıkacak gerçi ztn 18ine kdr adet olmazsan gel bakalım dedi dr..yani kesin sonucu öğrenmeme bugunu saymazsak 6 gün kaldı nasıl dayanacaksam

canım sen kaçıncı denemende hamile kalmıştın.ben doktordan ilaç istedim ama daha erken dedi ya bende böyle beklemekten bıktım artık çok istiyorum bana biraz yardımcı olurmusun cnm
seliz cnm hayırlısı olsun bu ay olur inşş üzme kendini

sağol canım yaaa üzülmemek elde değil çok mutsuzum

kumral peri sen aşılamamı oldun yoksa sadece klomenmi içtin?ben doktordan istedim boşu boşuna vücuduna hormon yüklemeyelim daha erken dedi.2011e kdr yolu var dedi ben okadar asla bekleyemem.pazartesi gidip klomen isticem.senin kaçıncı denemdi tuttu?

bu salı evde bi test yapayım ben bakalım ne çıkacak gerçi ztn 18ine kdr adet olmazsan gel bakalım dedi dr..yani kesin sonucu öğrenmeme bugunu saymazsak 6 gün kaldı nasıl dayanacaksam

beklemek çok zor demi canım.senin bu ay kaçıncı denemen peki???hemen böyle aşılama yaptırabiliyorsunuz.yada bnm doktorummu çok umursuz biri?

bu 5.ayım cnm aşılama yptrmdm klomen+çatlatma iğnesi vurundum

canım benimde 5 deneme oldu hatta ben doktora 6.deneme dedim ilaç versin diye ama o ona bile erken dedi boşu boşuna vücuduna hormon yüklemeyelim dedi.klomen ve aşılama istiyorum bende yeter artık aylardır bu stresi yaşamaktan yoruldum artık...peki klomen ve aşlıma nasıl bişey bana niye doktorum erken diyor yaa kafayı yicem bu ayda olmazsa ben bu çocuk işinden vazgeçicem yaaa eşimde bende üzülüyoruzzz kızlar yaaa

cnm adetin 5.günü klomen kullanıyosun 5 gün bounca 10.ve 15.günler arası takip yapıyo dr yumurta 19 mm olunca iğne vuuruyo çatlatıyo cnm
bide başka bi drun fikrni al cnm

yok canım bılıyorum ben senın adını betülcüm.ee 6 gün se cok az kalmıs hayatım ya oh sabret 6 gun daha dısını sık bakalım ınsallah hamıelsındır hayatım

yok canım bılıyorum ben senın adını betülcüm.ee 6 gün se cok az kalmıs hayatım ya oh sabret 6 gun daha dısını sık bakalım ınsallah hamıelsındır hayatım

hımm pardon cnm ben biraz balık hafızalıyımdır da:))
6 gün bana 6 ay gibi geliyo ya allahım sonunu hayır etsinde sıkarım dişimi
eşim dışardaydı şimdi geldi biraz sonra çıkarım ben sanırım hadi iyi geceler cnm

selizcim canım bak ben sana lıste seklınde yazayım olurmu kacıncı demmem oldugunu tam soyleyemıyorum ama klomenle ılk denemede tuttu...

kasım 20 adet oldum ve korunmayı bıraktık
aralık 20 adet oldum yanı o ay tutmadı
ocak 20 de adet olmadım veee haıle oldugumu ogrendım
5 subatta düştü veee bu dusukten sonrakı adetıme kadar korunma verdı düşük sonrası adet olamadım ve dr gıttım farlutalle
20 marta adet oldum ve bu ayda dr gıttım testler yapıldı canım dr kendılıgınden dene bu ay dedı ve o ay denedık olmadı vee
5 mayısta adet oldum.sonra dr bana klomen verdı sonrada catlatma ıgnesı vuruldumveee
hamıleyımmmm:)))) yanı

dusuk oncesı 2.ayda hamıle kaldım düşük sonrasıda 2. ayda hamıle kaldım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…