selizcim canım bak ben sana lıste seklınde yazayım olurmu kacıncı demmem oldugunu tam soyleyemıyorum ama klomenle ılk denemede tuttu...
kasım 20 adet oldum ve korunmayı bıraktık
aralık 20 adet oldum yanı o ay tutmadı
ocak 20 de adet olmadım veee haıle oldugumu ogrendım
5 subatta düştü veee bu dusukten sonrakı adetıme kadar korunma verdı düşük sonrası adet olamadım ve dr gıttım farlutalle
20 marta adet oldum ve bu ayda dr gıttım testler yapıldı canım dr kendılıgınden dene bu ay dedı ve o ay denedık olmadı vee
5 mayısta adet oldum.sonra dr bana klomen verdı sonrada catlatma ıgnesı vuruldumveee
hamıleyımmmm:)))) yanı
dusuk oncesı 2.ayda hamıle kaldım düşük sonrasıda 2. ayda hamıle kaldım:))))
cotanak canım sen kacıncı klomen kullanısında hamıle kaldın
kızlar benım adam püfürdemeye basladı hıc onla ılgılenmıyom dıye ben cıkaım bırazdan ok ıyı geceler
yaaa 14 aylık evliyim 5 aydır olmuyor işte.doktorum çok yavaştan alıyor sinirim bozuluyor.bende hemen klomene başlamak isitoyrum sağol cnm bnmseliz kız dur bu ne acele klomen hemen 1 aylık bır tedavı degılkı hem senın bır sorunun varmı ole tuplerınde olsun esınde olsun ..kac senelık evlısınkı sen hem daha6 aydır denıyosun kloemn ılk ay gunde bır kez kullnılıyo ıkıncı ay ıkı tane ucuncu ay 3 tane dıye bılyorum ve o uc ayda tutmazsa daha sonra ıgneyel baslıyo 3 aylık bır tedavı daha o da olmazsa heralde asılam yapıylo ben daha ılk ayda tuttugu ıcın ılerkı asamalarını yanlıs yazmıs olabılırım ama ısleyıs bu sekılde oluyo canım ..o yuzden benceacele etme baska bır dr gıt sansını onda dene bırde
negüzel cnm darısı başımaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmcanım benım ıkıncı kullanısımda kaldım gercı ılkındede kalmıstım ama kımyasal gebelıkmıs dustu sonra bır ay sonra yıne kullandım sımdı hamıleyım
kızlar benım adam püfürdemeye basladı hıc onla ılgılenmıyom dıye ben cıkaım bırazdan ok ıyı geceler
kılzar bu aşılama için doktor önce spermiogram testi isityormuş.ben eşimi bu konuda nasıl ikna edicem.sanırım labaratuvardan bir kap veriyormalrmş mastürbasyonla o kabın içine boşalıp onu tekrar labaratuvara vermek gerekiyormuş.siz bilirsiniz bu işlemin hastenedemi yapılması gerekiyor evde yapılıpta görürelibilirmi kızlar çok stresdeyim yaaa
günaydın kızlar zemuszemus ben bugünden başladım hamilelik almaya benim herif bu kadar panik yapma dio ama benim karın aldı başını gidioçok hoş bişe aldım. pempe üzerine bej yapraklar, askılı, uzun, göğüs bölgesi geniş lastikli.. bayanssulusmile yarı düğünde giyerim heralde
teşekkür ederim canım dünkü yorumları okudum aslında gerçekten hamile gibi gelio ama kendini kaptırma canım kanamaların başlars yıkılırsın.. ama inşallah bence hamilesin
bnm içinmi yazdın cnm bunu
biliyorum çok kaptırmamamk lazım ama ben 5 aydır hep böyle kaptırıyorum kendimi kırmızıları görünce büyük bi hayalkırıklığı sonra tekrar umut..allahım bu aya nasip etmiştir nişş dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?