2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kılzar bu aşılama için doktor önce spermiogram testi isityormuş.ben eşimi bu konuda nasıl ikna edicem.sanırım labaratuvardan bir kap veriyormalrmş mastürbasyonla o kabın içine boşalıp onu tekrar labaratuvara vermek gerekiyormuş.siz bilirsiniz bu işlemin hastenedemi yapılması gerekiyor evde yapılıpta görürelibilirmi kızlar çok stresdeyim yaaa

seliz kız dur bu ne acele klomen hemen 1 aylık bır tedavı degılkı hem senın bır sorunun varmı ole tuplerınde olsun esınde olsun ..kac senelık evlısınkı sen hem daha6 aydır denıyosun kloemn ılk ay gunde bır kez kullnılıyo ıkıncı ay ıkı tane ucuncu ay 3 tane dıye bılyorum ve o uc ayda tutmazsa daha sonra ıgneyel baslıyo 3 aylık bır tedavı daha o da olmazsa heralde asılam yapıylo ben daha ılk ayda tuttugu ıcın ılerkı asamalarını yanlıs yazmıs olabılırım ama ısleyıs bu sekılde oluyo canım ..o yuzden benceacele etme baska bır dr gıt sansını onda dene bırde

anladım canım sen sadece klomen kullanmışsın.bende bu ay klomen isticem bu ayda olmazsa birdahaki aya aşılama yaptırıcam.ben bide eşimden az meni geldiğini düşünüyorum eskiden daha çok gibiydi.ve spermiogram yaptırmasını istiyorum.o iş çokmu zor yaa eşimi ikna edemeyebilirim

valla canım selızcım benım o konuda hıc bır fıkrım yok bızde esımın oyle bıseyı yok sanırım ..ama eşini ikna etmek senın elınde hayatım

yaaa 14 aylık evliyim 5 aydır olmuyor işte.doktorum çok yavaştan alıyor sinirim bozuluyor.bende hemen klomene başlamak isitoyrum sağol cnm bnm
canım benım ıkıncı kullanısımda kaldım gercı ılkındede kalmıstım ama kımyasal gebelıkmıs dustu sonra bır ay sonra yıne kullandım sımdı hamıleyım
negüzel cnm darısı başımaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
kızlar benım adam püfürdemeye basladı hıc onla ılgılenmıyom dıye ben cıkaım bırazdan ok ıyı geceler

tmm cnm iyigeceler çok sağol ilgilendiğinm içinnn

kızlazrr ben adet oldum
çok kötüyüm hiç bebeğim olmayacak mı benim acaba (((
bu ay çok istiyordum
klomen de kullandımmm

canım ben aşılama ile hamile kaldım.spermiogram testini doktor bizden daha once istemişdi.eşimde bir sorun olup olmadığını oğrenmek için.aşılama yapılırken aşılamamnın yapıldığı hastanede yapılılması daha iyi sperm testi.çünkü belli bir saat sonra spermler kalitesinimi ne yitiyormuş.bir saat içinde işleme sokulması gerekiyor yani.eğer sende de bir sorun yoksa hormon yada pko gibi bekle bence.bide aşılama öncesi rahim filmide cekiliyor.

günaydın kızlar zemuszemus ben bugünden başladım hamilelik almaya benim herif bu kadar panik yapma dio ama benim karın aldı başını gidio çok hoş bişe aldım. pempe üzerine bej yapraklar, askılı, uzun, göğüs bölgesi geniş lastikli.. bayanssulusmile yarı düğünde giyerim heralde

güzel günlerde giy cnm hayırlı olsun

teşekkür ederim canım dünkü yorumları okudum aslında gerçekten hamile gibi gelio ama kendini kaptırma canım kanamaların başlars yıkılırsın.. ama inşallah bence hamilesin

günaydın kızlar bende ilk öğrendiğimde eşim annelet günü için hamiş tshirtlerinden almıştı geçen günde 3 tane daha aldık çok şirinler 6 tane oldu şimdiden kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım dünkü yorumları okudum aslında gerçekten hamile gibi gelio ama kendini kaptırma canım kanamaların başlars yıkılırsın.. ama inşallah bence hamilesin

bnm içinmi yazdın cnm bunu
biliyorum çok kaptırmamamk lazım ama ben 5 aydır hep böyle kaptırıyorum kendimi kırmızıları görünce büyük bi hayalkırıklığı sonra tekrar umut..allahım bu aya nasip etmiştir nişş dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..

kızlar dün moralim çok bozuktu ya benimki hisseti mi ne geldi eve sırf canım çekio die meyveleri doldurdu dolaba yanıma uzanıo sohbet edio şaşırdım galiba ben fazla duygusal davranıyorum.. aslında o benim hayatım onsuz nefes alamam... bunu farkettim opuyorumnanaktan

canım sen oluruna bırak meyveni sütünü falan iç ani hareketlerden ağırlıklardan koru kendini ama kendini şartlama canım. inşallah hamile kalırsın çok isterim canım. kadryenin hamile kalmasını nasıl istiosam aynı şekilde.. bu arada benim adım gamze arkadarşlar adımla hitap edebilirsiniz..

denizcim sen kaç aylıktın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…