gunaydın kızlar...benim eşimm bana daha bişey almadı.kafama takıldı simdi boylede yapmazdı hiççç(((((((( hamile tişörtü dediğiniz nasıl bişey oluyor normal tişörtmu yani...
canım şimdi moda hep bol geniş tshortler ya yada penye tişörtler var onlar giyilebilir ya erkeklerin çoğu hediye seçmeyi sevmezler.. karar veremezler ama alır heralde sen ufak bi ima yap
o tisortleri hamile kiyafeti satan magazalardan mi aliyorsunuz bende istiyoyummm esim daha bana bir sey almadimafoldumben
ben lcw den aldım canım
haziranın 21 doğum gunum belki ozmanı bekliyodur..:)gerci akşamları çıçek falan getiyor bazen boshayallersmile
ezouygun sen kac aylik hamilesin cnm
9+5 im henüz 2. ayımız bitti
hamilelik tshirti canım önü normallerin kinden bol bide bebiş resimleri var bendekiler bebek ayağı olan var bebek firarda yazan var fermuar açıp kaçıyor :)) ingilizce lütfen bekleyin yükleniyor yazan var bunlar gibi lcw aldık hepsini uygunda fiyatları hamile kıyafeti satan yerlerde daha pahalı kaydirigubbakcemile3
yaaa bende istiyorum çok heveslendim şimdi.. ama miğdem bulanıo yaaa :teselli:
lwc nin sitesine girip bakdım hamile koleksiyonuna sende ordan görebilirsin.yalnız bende sıkıntı pantolonlar pantolon göremedim..sadece normal giyimde beli lastikli vardı bi tane o olur herhalde
canım ona çözüm heralde uzun gömlek altına tayt yada elbise.. yada beli lastikli pantolon.. ya benim hamile bi arkadaşım vardı dar giymekten, bide köpekle uğraşmaktan bebeğinin ölmesine neden oldu.. bu arada kızlar dar bişe kesinlikle giymeyin ve hayvanlardan uzak durun.. kız şimdi hastanede yatıyo..ilaçla düşük olması için tedavi görüo bebek karnında öldüğü için...yasakkelime
ay cok uzuldum.geçmiş olsun arkadaşına...bişey dicem size bizim burda aile hekimi uygulaması var.ve sağlık ocaklarıda gebeleri tespit edip takibini yapılyolar.gecen aradılar beni ve 5. ayda aşım varmış benim olmam gereken.sizin bu konu ile bilginiz varmı?
lwc nin sitesine girip bakdım hamile koleksiyonuna sende ordan görebilirsin.yalnız bende sıkıntı pantolonlar pantolon göremedim..sadece normal giyimde beli lastikli vardı bi tane o olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?