kızlar adet oldum ben malesef yeni tarihim 12 temmuz 6.deneme malesef çok üzgünüm ne yapsam olmuyor soğan suyu içtim eşiim keçiboynuzu içti ama olmayınca olmuyo9r.vermeyen Allahım vermiyor
kızlazrr ben adet oldum
çok kötüyüm hiç bebeğim olmayacak mı benim acaba(((
bu ay çok istiyordum
klomen de kullandımmm
Kızlar birde şu düğünde oynama işine takmışınız kafayı...Canlarım ya eğer adebinle oynadıktan sonra bebeişinize hiç birşey olmaz...Ha yolda yürümüşün ha oynamışın farketmez...Ama eğer oynamada sınırı geçersen tabiki o farklı...
Kızlar birde şu düğünde oynama işine takmışınız kafayı...Canlarım ya eğer adebinle oynadıktan sonra bebeişinize hiç birşey olmaz...Ha yolda yürümüşün ha oynamışın farketmez...Ama eğer oynamada sınırı geçersen tabiki o farklı...
kızlar benım göğüslerimin ucları acıyo su felan degınce. ne yapsam gecer? hamılelik yok tabı adetım gecen bıttı. yumurtlama tarihim yaklastıya ondan olabılırmı sızce . rahatsız edıo
kızlar benım göğüslerimin ucları acıyo su felan degınce. ne yapsam gecer? hamılelik yok tabı adetım gecen bıttı. yumurtlama tarihim yaklastıya ondan olabılırmı sızce . rahatsız edıo
13 kişi kalmışız hamiş olmayan..allahım bizlerede nasip etsin inşşş sağlıklı ve hayırlı evlatlar..
sadec ucumu acıyor canım.sut gibi akıntın geliyormu?eğer sut geliyorsa prolaktının yukselmışdır ve tamamnın kaplayan bir acıysa bu.ama dediğin gibide olabilir.benim prolaktın yuksekken cok ağrırdı goguslerim.
kimse yok mu?kızlar ya test yapsam mı acaba.3 gün önce yaptım çıkmadı bişy.3 günüm var daha
evet canım sadece ucları acıyor sankı uclarını sıkıyomuşum gıbı. akıntı felan yok ama
3 gun daha dayanabilrsen yapma canım.suan cok erken idrar testi için..kan testi idyorsan eğer ilişkiden sonra 10 gun gecmesi lazım..
çok sabırsızım yaaa.kan testi yapabileceğim yer çok uzak.bide olumsuz sonucu başkasının ağzından duymak istemem
olumsuz olcağını nerden bılıyorsun...?ama sabret bence biraz daha..ustelik adetinin gecmesinide bekle...tam sonuc almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?