2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
[/QUOTE]

kızlar adet oldum ben malesef yeni tarihim 12 temmuz 6.deneme malesef çok üzgünüm ne yapsam olmuyor soğan suyu içtim eşiim keçiboynuzu içti ama olmayınca olmuyo9r.vermeyen Allahım vermiyor

Canım sakın üzülme bile...Üzüldüğünle kalırsın...Bende 15 ayda neler denedim neler ama Rabbim vermedi mi vermiyor işte...Demekki daha zamanı var meleklerimizin...

kızlazrr ben adet oldum
çok kötüyüm hiç bebeğim olmayacak mı benim acaba (((
bu ay çok istiyordum
klomen de kullandımmm

Canım SELİZ arkadaşıma yazdıklarım aynen senin içinde geçerli...Bana yeni beklenmeyen regl tarihini yazarsın canım...

Kızlar birde şu düğünde oynama işine takmışınız kafayı...Canlarım ya eğer adebinle oynadıktan sonra bebeişinize hiç birşey olmaz...Ha yolda yürümüşün ha oynamışın farketmez...Ama eğer oynamada sınırı geçersen tabiki o farklı...

amcamın kızının düğünü vardı geçenlerde ben baya oynadım vallahi halay bile çektim :teytey::teytey::teytey:

kızlar benım göğüslerimin ucları acıyo su felan degınce. ne yapsam gecer? hamılelik yok tabı adetım gecen bıttı. yumurtlama tarihim yaklastıya ondan olabılırmı sızce . rahatsız edıo

yok cnm bnmki takıntı değil bnm arkadaşlarım takılıyo bana sen bebek düşünüyosun otur filan diye yoksa bende oynadım bi güzel:))

kızlar benım göğüslerimin ucları acıyo su felan degınce. ne yapsam gecer? hamılelik yok tabı adetım gecen bıttı. yumurtlama tarihim yaklastıya ondan olabılırmı sızce . rahatsız edıo

sadec ucumu acıyor canım.sut gibi akıntın geliyormu?eğer sut geliyorsa prolaktının yukselmışdır ve tamamnın kaplayan bir acıysa bu.ama dediğin gibide olabilir.benim prolaktın yuksekken cok ağrırdı goguslerim.

13 kişi kalmışız hamiş olmayan..allahım bizlerede nasip etsin inşşş sağlıklı ve hayırlı evlatlar..

evet canım sadece ucları acıyor sankı uclarını sıkıyomuşum gıbı. akıntı felan yok ama

evet canım sadece ucları acıyor sankı uclarını sıkıyomuşum gıbı. akıntı felan yok ama

belki bugunluk bişeydir bekle bakalım canım devam edecekmi..bende de akıntı falan olmuyordu.ama sancım oluyordu...hatta ben prolaktınden haberim olmadığı için dahiliyeye girmişdim.kal ekg göğüs filmi falan cekmişdi. bişey cıkmamışdı.sonradan anladım ki goguslerim prolaktınden ağrıyomuş.bu hormon sur hormonu canım hamilelerde oluyor.gogus ağrısı ve suıt gelmesi prolaktın fazlalığından oluyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…