2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

benim şöyle bi aptallığım var cenım ben onunla küs kalamıyorum ama bu sözlerinide kolay yutamam çok üzülüyorum hala

arzu canım gunde bır tane alıcaksın hamıle kaldıktan sonra gunde 3 tane alıcaksın ıstedıgın satte al canım ama saatlı ıcsen dah ıyı olur ben her gece yatarken alıyodum sende oyle yap mesela

tamam kızlar sağolun ben doktora gittim bugün ve hamile kalmak istediğimi söyledim idrar kan tahlili yaptırdım ultrasonda kasklıarıma baktırdım idrar yollarım için röntgen çekildim hepsi ii çıktı kan değerlerin çok güzel dedi ama idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kasıklarım bu yüzden ağrıyormuş çok korkuyordum kist falan var diye allaha şükür

slm kızlar ben geldim hepinşze güzel dilekkleriniz için teşekkür ederim şimdi sorularınıza cevap vereyim sadece klomen kullandım iğne olmadım dün keseleri gördük ayrı yumurta ikizleri inallah ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

toprakcım ıdrar yolları enfeksıyonunu nasıl anladı dr. rontgenlemı yoksa ıdrar tahlılıylemı.benım de cok hafıf ara ara agrıyor ama yanma yok ıdrar yaparken acaba bendede olabılırmı.ben rahım fılmı cektrdım rda cıkmaz dımı

ay canım ya ne kadar guzel bısey bu ya of ben ılk gorunce heyecandan öldüm senı dusunemıyorum ıkı tane oldugunu duymak ap ayrı bır heyecan dımı

canım idrar tahlilinde çıktı benim kasıklaımda ara ara batmalar oluyor birde yan boşluğum ağrıyor rahatsız etmiyo ama ağrı var antibiyotik verdi kadın doğumcuda fitil verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…