2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

selam kızlar nasılsınız
ben henüz adet olmadım ama olcak gibi hissediyorum kendimi yoğun bir akıntı başladı bide bugun bakalım..

merhaba kızlar ben yine iyi haberlerle gelmedim.dün doktora gittim bnm kistler erimemiş 3cm 2 tane kistim var doktor malesefffffffffff doğum kontrol hapı verdi aşağı yukarı 3 ay sürebilir bu tedavi dedi.ağlamaktan öldüm akşamda düğün vardı o düğüne nasıl gittim naptım bilemiyorum çok kötüyüm ben bukadar sabırsızlıkla beklerken koskoca 3 ay daha nasıl bekleyeceğim hadi 3 ay bekledim diyelim kistlerde eridi diyelim bakalım bu hapı bıraktıktan sonra daha nekadar daha bekleyeceğim.oyüzden kızlar beni listeden silin bnm daha çooook var bebeğime kavuşmama Allah hepinizin yardımcısı olsun sizler hemen hamile kalında bebeklerinize kavuşun....sizleri seviyorummmmmmmm

cnm üzme kendini allahım en hayırlı zamanda verecektir inş bebişini

iyi akşamlar kızlar.ben adet oldum

hayırlısı olsun cnm inş bidahaki aya hamiş kalırsın

kızlar ya bu mide yanmsı beni çok fena etti ya bide habire biyerlerim ağrıyo kasıklarım göğsüm karnım bacaklarım öyle pek adet ağrısınada benzemiyo gibi bilemedim

Canım adet agrısı olması normal zaten adette de hamılelıkte de oluyo bende hala adet agrısı gıbı agrı var.ınsallah hamılesındır

prety senın adın selmaydı dımı.senın ıcınde hayırlısını dılıyorum canım ınsallah onumuzdekı aya kavusursun bebegınıe uzulme olurmu bol bol dua et canım

selız canım sende ÜzÜlme herseyde vardır bır hayır .3 ay nekı gelır gecer..bende gecen sene 3 ay kullandım hap sonra bırakınca ıkıncı ayda hamıle kaldım bak oyle hap kullanınca kalamıcam sanma oluyo canım hadı uzme canını

bugun okulda arkadaşlarla bebekten doğum izninden filan bahsediyoduk bnm gibi bebek düşünen bi ark daha var ikimize diyolarki bu ay yada diğer ay kalın izinleriniz tam denk gelir filan
sanki bizim elimizde de:)

ahh canım üzülmee çarçabuk geçer bu 3 ay sonrada sorunlarından kurtulmuş olcaksın hemencik hamile kalıcaksın inşallah
iyi akşamlar kızlar.ben adet oldum

canım hayırlısı olsun bidahaki aya inşallah

kızlar ya bu mide yanmsı beni çok fena etti ya bide habire biyerlerim ağrıyo kasıklarım göğsüm karnım bacaklarım öyle pek adet ağrısınada benzemiyo gibi bilemedim

canım sen kan testini yarın falan yaptırsan çıkmaz mı yada iğnenin etkisi ile değer yüksek mi çıkar ayyyyy betülll çok merak ettim ya seni inşallah hamişsindir

canım sen kan testini yarın falan yaptırsan çıkmaz mı yada iğnenin etkisi ile değer yüksek mi çıkar ayyyyy betülll çok merak ettim ya seni inşallah hamişsindir

ay cnm inş öyleyimdir dr cuma gel dedi şimdi ben dayanamadım geldim desemde tuhaf olur:)
birde ağrılarım varya belki adet olurum 2 gün daha sabredeyim bakalım..
bu ay diğer aylardan farklı olarak okdr çok istiyorumki allahım inş dualarımı kabul etmişir

bsbirin zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı her adet zamanı olmazmıydı böle ağrıların

bsbirin zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı her adet zamanı olmazmıydı böle ağrıların

böyle batma tarzında değildi ağrılarım sanki
birde göğüs ağrım farklı bu ay normalde dokununca filan ağrırdı şimdi öyle değil ağrı kendiliğinden sancı gibi giriyo
ve hiç mide yanmam olmazdı
belkide kullandığım ilaçlardan dolayı böyleyimdir ilk kez kullandım çünkü..

slm kızlarr nasılsın karakaya tebrıkler canım gec oldu ama yenı gordum senı burda :)) eskı dr da 5 ayım bosa gectı kızlar klomen kullandrdı bana 5 ay boyuca hsg cektı 2 tupunde tıkalı tup bebge kayt oldedı yolladı benı dengesız dr degstım begenmedı hsg mı yenı sını cektı gecen ay, sag tıkalı sol acık cıktı femara dıe bı ılaç kullanıorum sımdı bende bu ay asılama olcak buyuk ıhtımalle ,inşş bebeısım gelır ...bsbırkınn canımmm aynı yerdeyızz:)))

canım bnlar hep hamilelik belirtileri hadi inşallah hamilesindir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…