merhaba kızlar ben yine iyi haberlerle gelmedim.dün doktora gittim bnm kistler erimemiş 3cm 2 tane kistim var doktor malesefffffffffff doğum kontrol hapı verdi aşağı yukarı 3 ay sürebilir bu tedavi dedi.ağlamaktan öldüm akşamda düğün vardı o düğüne nasıl gittim naptım bilemiyorum çok kötüyüm ben bukadar sabırsızlıkla beklerken koskoca 3 ay daha nasıl bekleyeceğim hadi 3 ay bekledim diyelim kistlerde eridi diyelim bakalım bu hapı bıraktıktan sonra daha nekadar daha bekleyeceğim.oyüzden kızlar beni listeden silin bnm daha çooook var bebeğime kavuşmama Allah hepinizin yardımcısı olsun sizler hemen hamile kalında bebeklerinize kavuşun....sizleri seviyorummmmmmmm
iyi akşamlar kızlar.ben adet oldum
ahh canım üzülmee çarçabuk geçer bu 3 ay sonrada sorunlarından kurtulmuş olcaksın hemencik hamile kalıcaksın inşallahmerhaba kızlar ben yine iyi haberlerle gelmedim.dün doktora gittim bnm kistler erimemiş 3cm 2 tane kistim var doktor malesefffffffffff doğum kontrol hapı verdi aşağı yukarı 3 ay sürebilir bu tedavi dedi.ağlamaktan öldüm akşamda düğün vardı o düğüne nasıl gittim naptım bilemiyorum çok kötüyüm ben bukadar sabırsızlıkla beklerken koskoca 3 ay daha nasıl bekleyeceğim hadi 3 ay bekledim diyelim kistlerde eridi diyelim bakalım bu hapı bıraktıktan sonra daha nekadar daha bekleyeceğim.oyüzden kızlar beni listeden silin bnm daha çooook var bebeğime kavuşmama Allah hepinizin yardımcısı olsun sizler hemen hamile kalında bebeklerinize kavuşun....sizleri seviyorummmmmmmm
iyi akşamlar kızlar.ben adet oldum
kızlar ya bu mide yanmsı beni çok fena etti ya bide habire biyerlerim ağrıyo kasıklarım göğsüm karnım bacaklarım öyle pek adet ağrısınada benzemiyo gibi bilemedim
canım sen kan testini yarın falan yaptırsan çıkmaz mı yada iğnenin etkisi ile değer yüksek mi çıkar ayyyyy betülll çok merak ettim ya seni inşallah hamişsindir
kızlar ya bu mide yanmsı beni çok fena etti ya bide habire biyerlerim ağrıyo kasıklarım göğsüm karnım bacaklarım öyle pek adet ağrısınada benzemiyo gibi bilemedim
bsbirin zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı her adet zamanı olmazmıydı böle ağrıların
böyle batma tarzında değildi ağrılarım sanki
birde göğüs ağrım farklı bu ay normalde dokununca filan ağrırdı şimdi öyle değil ağrı kendiliğinden sancı gibi giriyo
ve hiç mide yanmam olmazdı
belkide kullandığım ilaçlardan dolayı böyleyimdir ilk kez kullandım çünkü..
canım bnlar hep hamilelik belirtileri hadi inşallah hamilesindir:Saruboceq:
prety senın adın selmaydı dımı.senın ıcınde hayırlısını dılıyorum canım ınsallah onumuzdekı aya kavusursun bebegınıe uzulme olurmu bol bol dua et canım
bugun okulda arkadaşlarla bebekten doğum izninden filan bahsediyoduk bnm gibi bebek düşünen bi ark daha var ikimize diyolarki bu ay yada diğer ay kalın izinleriniz tam denk gelir filan
sanki bizim elimizde de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?