2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme
pretty9217---------------------------?? Temmuz---------------4. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

kızlar nerdesiniz ya hemen gelin ben şoktayım şok şok şok ikizlerim olacak lütfen gelin sizinle konuşmaya ihtiyacım var

Ayyy ne güzel...Canım Allah'tan istedin bir can o sana verdi bak iki can...

Canım üzülme demek boş ama Allah korumuş ya siz arabada olsaydınız...Mal yerine gelir canım...

Canım bence hamilesin ama bekleyelim gününe kadar tatlım...

Ah aahh aaahhh aaaahhhh aaaaahhhhh...

:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar.ben adet oldum

Üzülme canım bak bana elbet gelecek...

günaydın arkadaşlar,günaydın nezaketcim,sonunda okul dönemini hallettim 2 gündürde kep töreniyle uğraşıyoduk bitti sonunda dün 4 saat ayakta kaldım ya bişey olmaz demi cnm sen nasılsın herşey yolundamı

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Görüşmeyeli nasılsınız...Benim daha internet gelmedi şimdi wınn giriyorum fazla duramıyorum...

canım benim gozun aydın canım.hayırlı uğurlu olsun.bişey olmaz canım sıkma canını.bende sabahdan akşama kadar oturuyorum ayaklarım balon gibi şişiyor belim ağruyor kasıklarım ağrıyor.eve gidincede boylu boyunca uzanıyorum yapcak bişey yok.

gunaydın canım sineminde seninde eksikliğiniz belli oldu canım

günaydın cnm bende 2 haftadır tek tük anca girebiliyodum sınavlar vardı bu haftada mezuniyet kutlaması yapıldı bitti sonund aokul ohhhh,ben iyiyim bi sorun yok sende iyisindir umarım

teşekkür ederim cnm çok saol,atlattık valla sonunda okadar rahatımki 2 sene evdeyim artık yaklaşık :)))) canım şişkinliği tuzda etkiliyormuş biliyormusun dr. direk tuzu ve tuzlu şeyleri kesiyor,dr.una bi danış istersen el ve ayak şişkinlikleri için ben geçen muayenemde 5aylık bi kızla tanıştım ayakları davul gibiydi resmen ve kız dr. kızcak tuzu kes demedimmi ben sana dicek dedi az yiyorum ama ya falan dedi ama dr. hiç yeme demiş,daha hem 5aylık yani salça beyaz ekmek tuz hep yeme demiş cnm aklında olsun
ben hep girerim artık evdeyken hiç bir engelim yok artık cnm bende özledim sizlerle konuşmayı

merhaba canım geçmiş ve hayırlı olsun ...
ben akşama kadar oturuyorum bir şey olmaz korkma

merhaba canım geçmiş ve hayırlı olsun ...
ben akşama kadar oturuyorum bir şey olmaz korkma

çok teşekkür ederim cnm,nasılsın nasıl gidiyor,muayenene az kaldı demi 17siydi 24ü mü ne olmuştu sanırım, valla dün geceden sonra halime şükrettim ya ne güzel rahat rahat 3ay geçirmişim diye :))) amann arada lazım ama çok iyi geçti ama yorucuydu işte :))) resmimi koycam ama aktarınca canım

ewet canım fazla tuz odem yapıyormş bu şişliklerden sonra azalttım tuzu ay ama benim canım ne yasaksa onu istiyor.aşerme nasıl bişey bilmiyourm ama karnım acıkınca direk aklıma tuzlu yiyecekler geliyor.vucudunuzda ne gibi değişiklikler oldu kızlar benim gobek deliğim içeri kaçtı:))))gogus uçlarım kurudu....şişiyorum:)))

evet canım 24 ünde gideceğiz.. bende şükür rahat geçirdim diğer arkadaşları duyunca hiç şikayet etmiyorum arada ağrım oldu oda rahim genişlediğinden sanırım.. biran önce küçük kelebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum... kocişimde sabah karnımı öpüp konuşuyordu çok özledik seni diye :asigim: ben öpemiyorum ya hava atıyor kaydirigubbakcemile3

tuza çok dikkat et ama canım yüksek tans. uda etkiliyor doğuma yüksek tansiyonla girmeyiz sen yinede yememeye çalış,ya benim göbek deliğim kaçmadıda gerildi ya sanki delik büyüdü gibi göbeğim başladı ya azıcık şişmeye ondan o,bide göğüslerim kurumadı ama çok kaşınıyolar karnımda öle kaşı kaşı bi hal oluyorum ama kaşımamak lazımmış çatlak oluşturuyomuş,başka bi değişiklik yok bende cnm cildim kurudu ama

ayy evet cnm ya senin baya bi ara oldu gör artık,ne kadar olmuştur kimbilir benimde 5 temmuz heralde 3lü testler yapılır ozamanda 2linin sonucunuda almadık daha cuma arıcam,
maşallah 3 ayı atlattıyon güzel güzel hep böle gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…