hoşgeldin kuzu:)
evet cnm bi dahaki ayada yine denk geliyo 2. dönem kapanıyo
işte bu ikinci dönemi kapatmak benim için öyle bir anlam taşıyo ki anlatamam inşallah yaz tatilinden hamile dönerim allahım yardım et ne olursun
işte bu ikinci dönemi kapatmak benim için öyle bir anlam taşıyo ki anlatamam inşallah yaz tatilinden hamile dönerim allahım yardım et ne olursun
kızlar nerdesiniz ya hemen gelin ben şoktayım şok şok şok ikizlerim olacak lütfen gelin sizinle konuşmaya ihtiyacım var
karakaya tebrık ederım canım ,hayırlısı olsun.
benım moral bozuk kızlar arabamız haşat olmuş. eşimin akadası kaza yapmış arabamızla.
bu hafta son kalan on mılyar borcu odencektı. eşim yıkıldı o banada yansıdı tabı.
adam uyumadı sabaha kadar. neyse cana gelecegıne mala gelsın napalıım :a015:
günaydın kızlar şaziye geçmiş olsun cnm
sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((
9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi
artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm
canım benim inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.bende senin gibi acaba hamile kalabilecekmiyim diye cok dusunurdum.ama hayırlı zaman gelince olduğuna inanıyorum ve ben oyle dua etim.bende 1 yıl bebek istememişdim.aynen bende oyle dedim keşke istemiş olsaydım.ama olmayınca olmuyor.ama umudunu kaybetme.bu konuda welqome hayranım.
merhaba kızlar ben yine iyi haberlerle gelmedim.dün doktora gittim bnm kistler erimemiş 3cm 2 tane kistim var doktor malesefffffffffff doğum kontrol hapı verdi aşağı yukarı 3 ay sürebilir bu tedavi dedi.ağlamaktan öldüm akşamda düğün vardı o düğüne nasıl gittim naptım bilemiyorum çok kötüyüm ben bukadar sabırsızlıkla beklerken koskoca 3 ay daha nasıl bekleyeceğim hadi 3 ay bekledim diyelim kistlerde eridi diyelim bakalım bu hapı bıraktıktan sonra daha nekadar daha bekleyeceğim.oyüzden kızlar beni listeden silin bnm daha çooook var bebeğime kavuşmama Allah hepinizin yardımcısı olsun sizler hemen hamile kalında bebeklerinize kavuşun....sizleri seviyorummmmmmmm
iyi akşamlar kızlar.ben adet oldum
günaydın arkadaşlar,günaydın nezaketcim,sonunda okul dönemini hallettim 2 gündürde kep töreniyle uğraşıyoduk bitti sonunda dün 4 saat ayakta kaldım ya bişey olmaz demi cnm sen nasılsın herşey yolundamı
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Görüşmeyeli nasılsınız...Benim daha internet gelmedi şimdi wınn giriyorum fazla duramıyorum...
günaydın cnm bende 2 haftadır tek tük anca girebiliyodum sınavlar vardı bu haftada mezuniyet kutlaması yapıldı bitti sonund aokul ohhhh,ben iyiyim bi sorun yok sende iyisindir umarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Görüşmeyeli nasılsınız...Benim daha internet gelmedi şimdi wınn giriyorum fazla duramıyorum...
canım benim gozun aydın canım.hayırlı uğurlu olsun.bişey olmaz canım sıkma canını.bende sabahdan akşama kadar oturuyorum ayaklarım balon gibi şişiyor belim ağruyor kasıklarım ağrıyor.eve gidincede boylu boyunca uzanıyorum yapcak bişey yok.
gunaydın canım sineminde seninde eksikliğiniz belli oldu canım
günaydın arkadaşlar,günaydın nezaketcim,sonunda okul dönemini hallettim 2 gündürde kep töreniyle uğraşıyoduk bitti sonunda dün 4 saat ayakta kaldım ya bişey olmaz demi cnm sen nasılsın herşey yolundamı
merhaba canım geçmiş ve hayırlı olsun ...
ben akşama kadar oturuyorum bir şey olmaz korkma
günaydın cnm bende 2 haftadır tek tük anca girebiliyodum sınavlar vardı bu haftada mezuniyet kutlaması yapıldı bitti sonund aokul ohhhh,ben iyiyim bi sorun yok sende iyisindir umarım
teşekkür ederim cnm çok saol,atlattık valla sonunda okadar rahatımki 2 sene evdeyim artık yaklaşık :)))) canım şişkinliği tuzda etkiliyormuş biliyormusun dr. direk tuzu ve tuzlu şeyleri kesiyor,dr.una bi danış istersen el ve ayak şişkinlikleri için ben geçen muayenemde 5aylık bi kızla tanıştım ayakları davul gibiydi resmen ve kız dr. kızcak tuzu kes demedimmi ben sana dicek dedi az yiyorum ama ya falan dedi ama dr. hiç yeme demiş,daha hem 5aylık yani salça beyaz ekmek tuz hep yeme demiş cnm aklında olsun
ben hep girerim artık evdeyken hiç bir engelim yok artık cnm bende özledim sizlerle konuşmayı
çok teşekkür ederim cnm,nasılsın nasıl gidiyor,muayenene az kaldı demi 17siydi 24ü mü ne olmuştu sanırım, valla dün geceden sonra halime şükrettim ya ne güzel rahat rahat 3ay geçirmişim diye :))) amann arada lazım ama çok iyi geçti ama yorucuydu işte :))) resmimi koycam ama aktarınca canım
tuza çok dikkat et ama canım yüksek tans. uda etkiliyor doğuma yüksek tansiyonla girmeyiz sen yinede yememeye çalış,ya benim göbek deliğim kaçmadıda gerildi ya sanki delik büyüdü gibi göbeğim başladı ya azıcık şişmeye ondan o,bide göğüslerim kurumadı ama çok kaşınıyolar karnımda öle kaşı kaşı bi hal oluyorum ama kaşımamak lazımmış çatlak oluşturuyomuş,başka bi değişiklik yok bende cnm cildim kurudu amaewet canım fazla tuz odem yapıyormş bu şişliklerden sonra azalttım tuzu ay ama benim canım ne yasaksa onu istiyor.aşerme nasıl bişey bilmiyourm ama karnım acıkınca direk aklıma tuzlu yiyecekler geliyor.vucudunuzda ne gibi değişiklikler oldu kızlar benim gobek deliğim içeri kaçtı:))))gogus uçlarım kurudu....şişiyorum:)))
evet canım 24 ünde gideceğiz.. bende şükür rahat geçirdim diğer arkadaşları duyunca hiç şikayet etmiyorum arada ağrım oldu oda rahim genişlediğinden sanırım.. biran önce küçük kelebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum... kocişimde sabah karnımı öpüp konuşuyordu çok özledik seni diye :asigim: ben öpemiyorum ya hava atıyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?