2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Kızlar içinizde banka işlerinden anlayan varmı?
bugun internetten kredi kartı borcunu yatırcakdım .baldım ki hesaptan dun ve bugun para cekilmiş 'kredili mevduat borcuna karşılı virman 'adı altında.hesabımın olduğu bankayı aradım telden bilgi veremiyolarmış.bizim bu hesap fonda acaba ondan olabilirmi?

canım otomatik ödemen varmış bugün kartının günü geldiği için banka kendisi çekmiş hesaptan bizimkide öyle ordan biliyorum

benim de göbek değilim gerildi küçücük dururdu büyüdü gibi

benim gobek deliğime serçe parmağım girecek kadar oldu yani.ama ben bu zamana kadar yaklaşık 3 kilo aldım.şimdi durdum almıyorum.bide sancı falan olmayınca bir sorunmu var acaba diiyorum.haftaya kontrolum var cok heyecanlıyım.inşallah hala kalbi atıyordur minik bal bocuğumun

ay canım cok uzuldum başın sağolsun Allah annene babana hepinze sabır versin.başka kardeşin varmı?

saol cnm amin,yok cnm ben tekim ben 16 yaşındayken vefat etti abim 21 yaşındaydı,beyin tümörün,daha hala bile tadvisi yok babam amerikaya gönderdi filmlerini ama çözüm yoktu yani,Allahın takdiri elden bişey gelmiyor bazen

benimde göğsümde ki hassasiyet azaldı bende korktum bir ara ama iki gündür aklıma kötü bir şey getirmiyorum belirtiler her zaman olacak siye bir şey yokmuş sonuçta bizimde haftaya perşembe inşallah iyidir bebişlerimiz bende bir kilo vermişim almamaya çalışıyorum ya yürüyoruz ya da yüzüyoruz...

canım otomatik ödemen varmış bugün kartının günü geldiği için banka kendisi çekmiş hesaptan bizimkide öyle ordan biliyorum

yok canım ondan değilmiş.bende oyle olabilirmi diye dusundum kredi kartının odemesine var daha otomatik odemede değil hem..bu "kredili mevduat "dediği normal vadesiz hesabı acarken sana ek bir hesap daha açıyorlarmık ek hesap dedikleri varya sen hesabında para olmadığında bu hesaptan faydalanabiliryorsun.fakat sorun surdaki biz hesapta para olmasa daki ek hesapdan kullanılmasın diye talimat vermişdik.üstelik hesabımızda surekli para bulunur.yanı anlayacağın bankaların dolandırıcılıklarından biri bu..

of ya içim yandı canım benim Allah geride kalanlara uzun omur ,sabır sağlık versin inşallah.Allah abinin mekanınıda cennet etsin inşallah..

aaa evet biliyorum cnm eşiminde maaş kartında o vardı bizde kapattık onu kullanıldıkça 3ayda 90 tl mi ne kesiyolarmış bizde hiç bulaşmayalım dedik,senin ondan çekmişler ozaman

amin canım inşallah allah sizede uzun ve sağlıklı ömürler versin,

ben şimdi tören resimlerini aktarayım 5dk hemen geliyorum cnm,avatrımada koycam bakalım becerirsem :)))

amin canım inşallah allah sizede uzun ve sağlıklı ömürler versin,

ben şimdi tören resimlerini aktarayım 5dk hemen geliyorum cnm,avatrımada koycam bakalım becerirsem :)))

tamam canım.bişy dicem size beyaz gelindi sanırım facede bir grup acmışdık uye oldunuzmu oraya neydi oranın adı sayfa cok gerilerde kaldı bakamadım

bilmiyorumki cnm bende kaçırmışım haberim yok hiç benim faceim yok zaten bi msn kullanıyorum ama face çıkarıcam buara galiba,uğraşmak zor geliyordu

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme
pretty9217---------------------------?? Temmuz---------------4. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

En yakın zamanda aranıza döneceğim canlarım...Wınn bağlanıyorum şimdi ama şimdide pc sorun var sanırım tamamen pc kapanıyor birden...

Ben gayet iyiyim canım...Arabamızı sattık işte şimdide araba arama derdindeyiz...

welcome canım beni listeden çıkarabilirsin.bi süre uzaklaşmak istiyrm bu işten.sonra yine gelirim.

Tamam canım...Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun ama özletme kendini canım...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…