benim abim beyin rahatsızlığından vefat etti cnm dr. bana hepsini sırayla yaparız demişti,risk grubuna göre yapılıyodur cnm
Kızlar içinizde banka işlerinden anlayan varmı?
bugun internetten kredi kartı borcunu yatırcakdım .baldım ki hesaptan dun ve bugun para cekilmiş 'kredili mevduat borcuna karşılı virman 'adı altında.hesabımın olduğu bankayı aradım telden bilgi veremiyolarmış.bizim bu hesap fonda acaba ondan olabilirmi?
benim de göbek değilim gerildi küçücük dururdu büyüdü gibi
ay canım cok uzuldum başın sağolsun Allah annene babana hepinze sabır versin.başka kardeşin varmı?
benim gobek deliğime serçe parmağım girecek kadar oldu yani.ama ben bu zamana kadar yaklaşık 3 kilo aldım.şimdi durdum almıyorum.bide sancı falan olmayınca bir sorunmu var acaba diiyorum.haftaya kontrolum var cok heyecanlıyım.inşallah hala kalbi atıyordur minik bal bocuğumun
canım otomatik ödemen varmış bugün kartının günü geldiği için banka kendisi çekmiş hesaptan bizimkide öyle ordan biliyorum
saol cnm amin,yok cnm ben tekim ben 16 yaşındayken vefat etti abim 21 yaşındaydı,beyin tümörün,daha hala bile tadvisi yok babam amerikaya gönderdi filmlerini ama çözüm yoktu yani,Allahın takdiri elden bişey gelmiyor bazen
yok canım ondan değilmiş.bende oyle olabilirmi diye dusundum kredi kartının odemesine var daha otomatik odemede değil hem..bu "kredili mevduat "dediği normal vadesiz hesabı acarken sana ek bir hesap daha açıyorlarmık ek hesap dedikleri varya sen hesabında para olmadığında bu hesaptan faydalanabiliryorsun.fakat sorun surdaki biz hesapta para olmasa daki ek hesapdan kullanılmasın diye talimat vermişdik.üstelik hesabımızda surekli para bulunur.yanı anlayacağın bankaların dolandırıcılıklarından biri bu..
amin canım inşallah allah sizede uzun ve sağlıklı ömürler versin,
ben şimdi tören resimlerini aktarayım 5dk hemen geliyorum cnm,avatrımada koycam bakalım becerirsem :)))
çoookk sıcakkkk alev esiyor sanki kötükedihüso
bilmiyorumki cnm bende kaçırmışım haberim yok hiç benim faceim yok zaten bi msn kullanıyorum ama face çıkarıcam buara galiba,uğraşmak zor geliyordu
canım benim gozun aydın canım.hayırlı uğurlu olsun.bişey olmaz canım sıkma canını.bende sabahdan akşama kadar oturuyorum ayaklarım balon gibi şişiyor belim ağruyor kasıklarım ağrıyor.eve gidincede boylu boyunca uzanıyorum yapcak bişey yok.
gunaydın canım sineminde seninde eksikliğiniz belli oldu canım
günaydın cnm bende 2 haftadır tek tük anca girebiliyodum sınavlar vardı bu haftada mezuniyet kutlaması yapıldı bitti sonund aokul ohhhh,ben iyiyim bi sorun yok sende iyisindir umarım
teşekkür ederim cnm çok saol,atlattık valla sonunda okadar rahatımki 2 sene evdeyim artık yaklaşık :)))) canım şişkinliği tuzda etkiliyormuş biliyormusun dr. direk tuzu ve tuzlu şeyleri kesiyor,dr.una bi danış istersen el ve ayak şişkinlikleri için ben geçen muayenemde 5aylık bi kızla tanıştım ayakları davul gibiydi resmen ve kız dr. kızcak tuzu kes demedimmi ben sana dicek dedi az yiyorum ama ya falan dedi ama dr. hiç yeme demiş,daha hem 5aylık yani salça beyaz ekmek tuz hep yeme demiş cnm aklında olsun
ben hep girerim artık evdeyken hiç bir engelim yok artık cnm bende özledim sizlerle konuşmayı
welcome canım beni listeden çıkarabilirsin.bi süre uzaklaşmak istiyrm bu işten.sonra yine gelirim.
welcome adın dilekdi dimi canım .sen şimdi 67 kilodan 55 kiloyamı dustun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?