2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

BEYAZGELıN açtığı facebook adresini eklemiştim ben ama hamile olmadığımdan daha sildim sonra...Gelince sorarsınız kızlar...

Sinemcim ne güzel olmuşsun... yarında eşimin kuzeninin mezuniyet töreni varrmış bizde gideceğiz bulursam bir tane kep bende giyeyim çektireyim diyorum eşime nasılsa bende mezun oldum bu sene kaydirigubbakcemile3

Sinemcim ne güzel olmuşsun... yarında eşimin kuzeninin mezuniyet töreni varrmış bizde gideceğiz bulursam bir tane kep bende giyeyim çektireyim diyorum eşime nasılsa bende mezun oldum bu sene kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım benim,giy valla bende eşime giydirdim oda mezun olcak busene :)))çektik öle resmini ya ben aslında fotoğrafçıyada gitçektim ama yetişemedim eylüldeki törenimizde gitçem artık karnı burnunda :)))

daha güzel olur işte bizde fotoğrafçı da çektireceğiz eşime diyorum göbeğim çıksa da öyle çekinsem diye bebişimize de gösteririz ilerde

evet ya ne güzel olur,bide bizim hiç bir hoca bilmiyor çok şaşırcak hepsi sadece 1i biliyor oda okullar tatil oldu kimseyi görüpte sölemez,bizim eylül 23 te sadece kendi bölümümüzün kepi olcak ozaman 6.5-7 aylık olcam millet çok şaşırcak,ozaman fotoğrafçıda çekilirim artık,

selam kızlar nasılsınız.
sınem çok güzel olmussun canım.beyaz gelının actıgı sayfanın adı artık ben bır anneyım ben ordayım ama baska kımseyı goremedım ..
kızlar arada bır bıseyler kokuyo burnuma cok sevdıgım onceden yedıgım bısey mesela ama onun neye aıt oldugunu cıkaramıyorum.bu sızede oluyomu..bıde 2 gecedır ruyamda yemek ler görmeye başladım..dün gece kek gormustum yedım:bu gece de canınız cekmez ınsallah ciğer kavuruyordum bole kocaman saçta.odun sobasının üstüne kocaman bır sac koymusuz.kavuruyoruz((( ben ciğeri cok severım..canım da cektı ama hıc pısıresım yok.dısarda da yemek ıstemıyorum.acaba hafta sonu annemlerde pısırtsem gec mı olur ..

CANIM HOŞGELDİN .evet gordum seni o sayfada başkada kimse yok galiba tanıdık.gecen gece bende survivoru izlerken gordum yemek yiyolardı patlıcan salatası ben cok severim kozlenmiş patlıcanı.eşime dedim bul bana bi yerden bide kurufasulye cekti canım.gece ruyamda gordum dolapta patlıcan varmış niye yapmadım diye.hala yemedim 3 gun oldu.canım cığ kofte istedi acı falan ama dayanamadım onu yaptım.pazar gunu hala duruyor 1 kac tane daha ama durmuş yemekleri yememiz gerekiyormuş ama ben istiyorum o cığ köfteleri yemek hatta eve onu yiyebilmek için bi an once gıtmek istiyoırum...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:

hoşbuldum canım:)))kız nezoş klava: çiğ et yasak etsizlerinden ye bakım çiğköftenin ..

bızım bu yasadıgımız sey asermek mı oluyo nezaketcım

hoşbuldum canım:)))kız nezoş klava: çiğ et yasak etsizlerinden ye bakım çiğköftenin ..

bızım bu yasadıgımız sey asermek mı oluyo nezaketcım

ewet canım çiğ et yok içinde.yalancı ciğ köfte benim yediğim kimyonuda az.kısırın fazla salçalısı gıbi.canım ya bende bilmiyorum normalde de canım hep ceker benim.yanı bu zamana kadar canımın cektiklerinden farklı bişey cekmedi ama tavuktan tiksindim biraz.bazende aniden burnuma yemek kokusu gelir gecende patates yemeği kokmuşdu.bide oylesi var kokuyla geliyor:)))hemen yemek mi gerekiyor acaba bilmiyorum olur olmadık zaman da gelince hemen tedarik edemiyoruz .mesele ben yeşil eriği cok severim normalde.hamileliğimin ilk zamanlarında cok yedim şimdi yiyemiyorum.bişeyi aşırı yediğimde midem kaldırmıyor fazlasını içim istemiyor yani.tuhafguclubacismile

Kızlar yarın ben yine yokum...Eşimle İstanbul araba almaya gidiyoruz...İnşallah anlaşırızda alırız arabayı...

hadi bakalım iyi yolculuklar selam soyle benden istanbulasenağlamasenağlamasenağlama ay cok ozledim istanbulu aşeriyorum sanki.sağsalim gidin gelin inşallah.istediğiniz arabayıda bulursunuz inşallah..

Neyse ben çıkıyorum dediğim gibi daha internetimiz gelmedi wınn bağlanıyorum yarın gelecekmiş artık...ıstanbuldan gelince girerim hatunlar...

selam herkse,

bnde bugün dr.a gttim bebişim büyümüş kalbi atıodu pıt pıt içim rahatladı..

bnmde canım çiğköfte istedi bgn marketten aldım tabi etsiz olanından.

sinem canım hayırlı olsun okulunda bitmiş kep te çok yakışmış bu arada bizde geçen hafta kardeşiminkine gtmiştik aydına.

sinem hayırlı olsun cnm kep çok yakışmış cidden...
burcum ne güzel hep böyle sorunsuz geçer inş hamilelğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…