2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

cnm şuana kadar adet olmadım hala inşş ta olmam..
özellikle sol tarımda şuan ğöğsümde ve kasığımda müthiş bi ağrı var sağda bişey yk sol taraf ağrıyo..
yrn akşam düşünüyorum eğer adet olmazsam gitmeyi

bnm mezuniyetimde buruk geçmişti biz eşimle aynı sınıftaydık unide mezuniytte kavga etmiştik kep fırlatamadan eve dönemüştüm o sinirle sonradan çok pişman oldum niye döndüm diye ama böyle gıcık bi huyum var bnm pat diye yapıyorum bazı şeyleri

kızlar bugun 3 defa duş aldım ya ne kadar sıcak bır hava var ya bu gıdısle 4. yolda yıne suyun altına atıcam kendımı..su kuşu gibi oldum valla

evet cnm dr progestann bitiminin 3.günü gel dedi bugun 2.günüm yrn akşama kdr adet olmazsam gidicem
şuanda sol tarafımda müthiş bi ağrım var ya kasıklarımdaki ağrı adet ağrım gibi ama göğsümdeki sanki farklı böyle içten içten ağrıyo acıma değil yani

merhabalar bende nisan ayında hamile kaldım :)) bebiş bize süpriz yaptı beklenmedik bir zamanda inşallah sorunsuz sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

kızlar bugun 3 defa duş aldım ya ne kadar sıcak bır hava var ya bu gıdısle 4. yolda yıne suyun altına atıcam kendımı..su kuşu gibi oldum valla

burası da öyle cnm ya sanki bi alev topu yüzünü yalıyor dışarı çıkınca gerçi evimde çok sıcak bnm güneş alıyo hem sbh hem öğlen..

valla canım bol bol dus al baska yapıcak bısey yok sol kasıgındakı agrı canım bence bebek ama yıne de yarına kadar bısey deyıp senı etkılemek ıstemıyorum.ben de de agrı vardı cunku ınsallah vardır da sevınırız canım

nehır canım 5+4 bugun sen nasılsın canım
betülcüm evet soldaydı agrım benımde hala da oyle
karakaya nasılsın canım ıkızler napıyo bakım

Kızlar benim 2 günden beri vajinamın içi kaşınıyor...Akıntımda var...Kesin yine intihap kaptım...Off offfff bıktım ya...Bu yüzden bana deniz yasak havuz yasak günlük petler yasak orayı sabunla yıkamak yasak...Hemen kapıyorum hastalığı...Aslında fitilim var kullansam mı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…