sinem canım hayırlı olsun okulunda bitmiş kep te çok yakışmış bu arada bizde geçen hafta kardeşiminkine gtmiştik aydına.
sinem hayırlı olsun cnm kep çok yakışmış cidden...
burcum ne güzel hep böyle sorunsuz geçer inş hamilelğin
sineee canım hayırlı olsun hihoyyytmezuniyetim aklıma geldi çok üzülmüş ve ağlamıştımmafoldumben
selam kızlar nasılsınız.
sınem çok güzel olmussun canım.beyaz gelının actıgı sayfanın adı artık ben bır anneyım ben ordayım ama baska kımseyı goremedım ..
kızlar arada bır bıseyler kokuyo burnuma cok sevdıgım onceden yedıgım bısey mesela ama onun neye aıt oldugunu cıkaramıyorum.bu sızede oluyomu..bıde 2 gecedır ruyamda yemek ler görmeye başladım..dün gece kek gormustum yedım:bu gece de canınız cekmez ınsallah ciğer kavuruyordum bole kocaman saçta.odun sobasının üstüne kocaman bır sac koymusuz.kavuruyoruz((( ben ciğeri cok severım..canım da cektı ama hıc pısıresım yok.dısarda da yemek ıstemıyorum.acaba hafta sonu annemlerde pısırtsem gec mı olur ..
çoook teşekkür ederim arakadaşlarım 2 haftadır pek giremedim ama artık rahat rahat girerim,özledim sizle sohbet etmeyi,şimdi misafirlikten geldik yatayım hemen yarın devam ederiz,öptüüüm iyi gecelerr
betül canımm dualarım seninle inşallah hamişsin. bnmde hep sol tarafım ağrıodu
sinem kep yakışmış gerçekten :) çok güzel çıkmış
günaydın arkadaşlar iyi kandiller herkese
çok teşekkür ederim canım benim
kızlar bizim tayinimiz boluya çıktı yeni bir ortam çok korkuyorum
ailem ankarada
yakın olması güzel ama ben korkuyırum bilmediğim yerler
hakkınızda hayırlı olur canım inşallah
inşalah canım
sen de samsunda oturuyorsun galiba orada oturmayı çok isterdm güzel şehir
kızlar bizim tayinimiz boluya çıktı yeni bir ortam çok korkuyorum
ailem ankarada
yakın olması güzel ama ben korkuyırum bilmediğim yerler
hayırlı olsun cnm korkma ben çok şehir değiştirdim babamın işi nedeniyle bi süre sonra alışıveriyo insan..
ay inşallah canım yaa :)) korkuyorum
normalde ortam değiştirmeyi çok severimama buradaki arkadaşlıklarım güzeldi üzüleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?