2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sinem canım hayırlı olsun okulunda bitmiş kep te çok yakışmış bu arada bizde geçen hafta kardeşiminkine gtmiştik aydına.

sinem hayırlı olsun cnm kep çok yakışmış cidden...
burcum ne güzel hep böyle sorunsuz geçer inş hamilelğin

sineee canım hayırlı olsun hihoyyytmezuniyetim aklıma geldi çok üzülmüş ve ağlamıştımmafoldumben

çoook teşekkür ederim arakadaşlarım 2 haftadır pek giremedim ama artık rahat rahat girerim,özledim sizle sohbet etmeyi,şimdi misafirlikten geldik yatayım hemen yarın devam ederiz,öptüüüm iyi gecelerr

kızlar bizim tayinimiz boluya çıktı yeni bir ortam çok korkuyorum
ailem ankarada
yakın olması güzel ama ben korkuyırum bilmediğim yerler

hayırlı kandıller kızlar nasılsınz. yumurtlama dönemınde ılk gün degıl ama ıkıncı ve ucuncu gün beraber olduk. ıns tutar hayırlısı boshayallersmile

kızlar bizim tayinimiz boluya çıktı yeni bir ortam çok korkuyorum
ailem ankarada
yakın olması güzel ama ben korkuyırum bilmediğim yerler

hayırlı olsun cnm korkma ben çok şehir değiştirdim babamın işi nedeniyle bi süre sonra alışıveriyo insan..

hayırlı olsun cnm korkma ben çok şehir değiştirdim babamın işi nedeniyle bi süre sonra alışıveriyo insan..

ay inşallah canım yaa :)) korkuyorum
normalde ortam değiştirmeyi çok severimama buradaki arkadaşlıklarım güzeldi üzüleceğim

ay inşallah canım yaa :)) korkuyorum
normalde ortam değiştirmeyi çok severimama buradaki arkadaşlıklarım güzeldi üzüleceğim

zaten tek zor yanı o oluyo ama onada zamanla ordaki arkadaşlıkların yardımıyla alışıyo insan cnm allah iyi insanlar çıkarsın karşına inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…