hayırlı kandıller kızlar nasılsınz. yumurtlama dönemınde ılk gün degıl ama ıkıncı ve ucuncu gün beraber olduk. ıns tutar hayırlısı boshayallersmile
sinemcim mezuniyetin hayırlı olsun betül cüm dualarım seninle inşallah güzel haberleri verirsin
günaydın kıslar.. ya kıslar size bişe sorucam :kedi: ya ilişkiye girildiğinde kendini kasıyorsun ya o bebeğe zarar verirmi.. çünkü benim kasığımda ufak ufak iğne batması gibi ağrı var dünden beri...
günaydın kıslar.. ya kıslar size bişe sorucam :kedi: ya ilişkiye girildiğinde kendini kasıyorsun ya o bebeğe zarar verirmi.. çünkü benim kasığımda ufak ufak iğne batması gibi ağrı var dünden beri...
tamam canım.bişy dicem size beyaz gelindi sanırım facede bir grup acmışdık uye oldunuzmu oraya neydi oranın adı sayfa cok gerilerde kaldı bakamadım
doktorun yasaklamadıysa ilişki yasak değil ama kendini çok fazla kasma.düşük riski olanlarda doktor ilişkiyi yasaklıyor mesela ben 3 aydır ilişkiye girmiyorum.riskli donemi atlatana kadar yasak dedi doktor.
bana doktor iliki konusunda bişe demedi canım. ama kasıklarımdan aşağı doğru iğne batmassı oluo canımı yakmıo ama rahatsız edio. sence bu tehlike işaretimi?
canım düşük tehlikesi gibi bir durum varsa ve dr herhangi bir nedenle ilişkiyi yasaklamışsa verir ama normal bir gebelikte vermez
canım koyu renk akıntın ve kanaman yoksa normaldir.rahimin genişlediği için bu sancılar ağır iş yapma sakın usutmamaye dikkat et.ne kadarlık oldun sen.
ezo seninkinin cinsiyeti belli olmustur
yok canım henuz değil.haftaya kontrolum var.belki ozmana belli olur.
icinden ne geciyor cnm
beyaz gelin bende beğendim sayfanı 8 kişi var diyor ama herkesi goremiyorum neden.yasaklı falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?