2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

günaydın kıslar.. ya kıslar size bişe sorucam :kedi: ya ilişkiye girildiğinde kendini kasıyorsun ya o bebeğe zarar verirmi.. çünkü benim kasığımda ufak ufak iğne batması gibi ağrı var dünden beri...

yaklasik iki aylik hamileyim daha bir kere iliskiye girdik bn 3 ay gecmeden girmek istemiyorum doktorlar zarar wermiycegini soyluyor

canım düşük tehlikesi gibi bir durum varsa ve dr herhangi bir nedenle ilişkiyi yasaklamışsa verir ama normal bir gebelikte vermez

doktorun yasaklamadıysa ilişki yasak değil ama kendini çok fazla kasma.düşük riski olanlarda doktor ilişkiyi yasaklıyor mesela ben 3 aydır ilişkiye girmiyorum.riskli donemi atlatana kadar yasak dedi doktor.

tamam canım.bişy dicem size beyaz gelindi sanırım facede bir grup acmışdık uye oldunuzmu oraya neydi oranın adı sayfa cok gerilerde kaldı bakamadım

canım grubun adı ben bir anneyim artık. o grubu yeni açtım ve düzenlemeler yapalım dedim yönetici seçicem gruba hem facetende birbirimizi ekleyelim... ok ben şimdi faceteyim..

doktorun yasaklamadıysa ilişki yasak değil ama kendini çok fazla kasma.düşük riski olanlarda doktor ilişkiyi yasaklıyor mesela ben 3 aydır ilişkiye girmiyorum.riskli donemi atlatana kadar yasak dedi doktor.

bana doktor iliki konusunda bişe demedi canım. ama kasıklarımdan aşağı doğru iğne batmassı oluo canımı yakmıo ama rahatsız edio. sence bu tehlike işaretimi?

bana doktor iliki konusunda bişe demedi canım. ama kasıklarımdan aşağı doğru iğne batmassı oluo canımı yakmıo ama rahatsız edio. sence bu tehlike işaretimi?

canım koyu renk akıntın ve kanaman yoksa normaldir.rahimin genişlediği için bu sancılar ağır iş yapma sakın usutmamaye dikkat et.ne kadarlık oldun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…