2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

BEBEK ERKEKTıR;EĞER--sabah bulantıları yoksa
-meme ucu karardıysa
bebeği aşağıda taşıyorsa
tuzlu yada ekşi seyler canın cekiyorsa
-gebelik oncesine nazaran ayaklar üşüyorsa.
-gebelikde bacaklarınıda kıllar daha hızlı uzuyorsa
-elleriniz kuruyorsa
-uyuduğunuzda yastığınız kuzeyi gosteriyorsa
-eşinizde sizle kilo alıyorsa
-idrarınız açık sarı oluyorsa
-burnunuz uzayıp genişliyorsa
-baş ağrısı çekiyorsanız
-nikah yuzugunuzu karnınızın ortasında tuttuğunuzda
dairevi hareket çiziyorsa
-et,sut peynir canınız cekiyorsa
karnınız sivriyse

EĞER KIZSA

sabah bulantısı cekiyorsanız
kiloyu kalça ve basenden alıyorsanız
sol meme sağ memeden buyukse
karnınız karpuza benziyorsa
tatlıya duskunseniz
canınız meyve cekiyorsa
portakal suyu içiyorsanız
ekmek kabuğu yemek istemiyorsanız
yastık guneye yoneliyorsa
idrar koyu ise
yuzuk bir yandan diğer yana gidiyorsa
saçınız gun ışığında kırmızı gozukuyorsa...

kızlar bunu diğer topikdede yapmışdım.batıl inançlardan bazıları belki tutar

ALlah gönlüne göre versin canım. aslına bakarsan benimde gönlümde o var.. şöle rengarenk cicili bicili giysiler tokalar.. mini mini sevimli etekler çok şeker elio ama Allah hangisini verirse razıyız sağlıklı olsunda olumunekankayizsmile

bende ikisinede uyan belirtiler war

bende ikisinede uyan belirtiler war
aynen canım batıl inanç işte

Allah gonlune gore wersin cnm
amin canım cumlemizin.sağlıcakla inşallah

evet kız cocuğu cicicli bicili:)))inşallah canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlarda kız erkek farketmez.ilk cocuk hem açılışı yaptık diğerini tuturana kadar devam ederiz artık:))sırnaşık şey

şimdi ben sayfa için bişeyler yapıcam daa yeni açtım bişe yok... annelere ve anne adaylarına bilgiler indiricem doktorarın internet sitesinden

hahaha inşallah canım sonra bi bakıosun futbol takımı kuruyomuşsun kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

mümkündür canım eşimin ailesinde hiç kız cocuk yok.dışardan gelen gelenler dışında...

ayy canım bakma sen bana ben şaka yaptım hiç belli olmas bi bakarsın bu kızdır.. bu arada burdaki belirtilerden kız çocuğunun belirtileri çok oluo bende ama neyazıkki benim batıl inancım yok lmaz:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

sevdalinka06-----------------------09 Haziran---------------? deneme
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

hayırlı kandiller kızlar...tespih namazı kıldık bikaç arkadaşla bereber sonra dua ettik allahım kabul eder inş..
tüm bebek isteyernlere sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim..

ben yrn sbh dra gidicem kızlar bana dua ederseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…