2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
kanı alan adam damarımı bulamadı bitürlü canımı baya yaktı neyse nihayet aldı
eve dönerken hasta oldum galiba dedim eşime
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

oturup bi güzel ağladım sonrada
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...

neyse canım ya sağlık olsun ne yapalım inşallah bizde yazın tutturup 2. dönemi kapatacağız hem daha ilaçla ilk denemen olacak inşallah

of ya canım benim uzulme hayırlısı boyleymiş demkki,hayırlı zamanda olucak inşallah bebkleriniz

canımm üzme kendini bu aya olmadıysa öteki aya inşallah olurr

Canım üzme kendini sakın her şeyin hayırlısı olsun

Kızlar ben geldim...Nasılsınız...Hergün giriyordum ama hemen çıkmak zorunda kalıyordum...Çünkü evde internetimiz yoktu...Başka bir firmaya internet için üye olduk o nedenle 3 gün internetimiz yoktu...Wınn bağlanıyordum ama kotası az kaldığından pek eşim izin vermiyordu...Neyse artık burdayım...Sizleri çoook özledim...Geçmişi okumak istemiyorum...Biri bana kısaca özet geçebilir mi...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

beni bekleme bölümünden sil canım :))

Tamam canım...Yeni tarihini verirsin artık...

dilek alabildiniz mi araba?

Ewet canım gittik dün aldık arabamızı geldik sonra...

Kıyamam canım benim ya...Bilirim o anları...Adet günün geçer giderm kan testi yaptırmaya aldırırım kanı alrım sonucu gelirken hem ağlarım ewe geldimide kırmızılar gelir...Resmen bizimle oyun oynuyor bu kırmızı kötükedihüso canavar...

Kızlar birde ben vajinamdan çok çabuk mikrop kapıyorum...Nasıl oldu bilmiyorum ama yine kaptım...2 gün canım çıktı vallah...Akıntı kaşıntı elimle dokununca ateş gibi yanıyordu ve zonkluyordu sanki vajinam...Bu hep başıma geldiğinden dr. bana hep aynı fitili verdiğinden bende dr. gitmeden dün akşam ve bu sabah kullandım sanki etki etmeye başladı rahatlıyorum...Bıktım vallah ya...Havuz yasak deniz yasak günlük petler yasak orasını sabunla yıkamak yasak ıslak mendille silmek yasak adet olduğumda bile hemen hemen 2 saat olmadan pedimi değiştirmemi söylemişti dr ve orasını taharatlandıktan sonra ıslak bırakmayıp kurulamamıda söyledi...Dikkat ediyorum ama neden oldu bilmiyorum ya...

miniklerimi gördüm karnelerini dağıttım onlara sarıldım moralim yerine geldi bu sene öğrencilerim 1.sınıftı çocuğum gibiler hepsi aslında bnm tam 34 tane çocuğum var:)
biri başka okula gidecekmiş seneye vedalaştık ağladık

cnm buarada bnm yeni tarih bu ayki gibi olursam bu ay 31. gün oldum tedavi olmadığı zamanlar 35.gün oluyodum ortasını söyleyeyim bari 20 temmuz...

Tamam canım...Ay ne güzel bir duygudur ama yetiştir okumayı yazmayı öğret sonrada karnelerini dağıt...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

öyle sıkılıdım öyle sıkıldım ki ağlamak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum allahım geçsin şu günler bitsin çabucak iyice bozuldu artık psikolojim dayanacak gücüm kalmadıııı kalmadıııı

canım benim kotu bişey mi oldu.allah sağlık versin yeterki herşey olur.uzulduğunle kalırsın...sıkma canını

cnm az kaldı inan göz açıp kapayna kdr geçecek

kızlar öyle ama inanın ya öyle bunaldım ki artık ya nefes alamıyorum sanki çok yoruldum çok herkesi çok özledim tek başıma olmaktan yoruldum hayat bu olmamalı

kızlar öyle ama inanın ya öyle bunaldım ki artık ya nefes alamıyorum sanki çok yoruldum çok herkesi çok özledim tek başıma olmaktan yoruldum hayat bu olmamalı

biraz sabır tatlım bu gunlerin arkasından inan guzel gunler gelecek.bende ailemden uzakdayım sen yakında kavusursun ben gidemiyorum.kardeşlerimi annemi babamı doğduğum sehri ozledim.sokağımızı inan mahhallenin kokusunu ozledim bak soylerken bile gozumden yas geldi.ama kendimi bigun gıdıcem diyerek avutuyorum.ve ben omrumun sonuna kadar boyle yaşamak zorunda olabilirm yani düşün.kendini rahatlatmayı dusun bırak gozunden de aksın yaşlar.o bile insana iyi geliyor.

canım sen ailenden ayrısın ben hem ailemden hem eşimden ayrıyım ben ankarada yaşıyordum evlendim antalyaya gelin gittim 2 ay sonrada urfaya geldim ailemden ayrılmaya alışamadan eşimdende ayrıldım yapayalnız kaldım koca 1 yıl tükettim burada hayatımın 1 yılı boşa geçti

oyle deme canım sen geleciğinin rahatlığı için ordası yakın zamandada kavusursun.boşa geçmiş zaman değil seninki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…