oyle deme canım sen geleciğinin rahatlığı için ordası yakın zamandada kavusursun.boşa geçmiş zaman değil seninki.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım beni görsün allah kimeyi ailesinden ayrı tek başına bırakmasın
TOPRAKCEYLİN canım üzülme ama...Bak 2 haftan kalmış...Çabucak geçecek...
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum şimdi bem çok mutluyum Allah ım şükürler olsun bu duyguyu yaşattın isteyen herkesede versin ama ben bazen ikiz annesi olucam diyede çok korkuyorum nasıl olucak yapabilecekmiyim nasıl emziricem nasıl uyutucam çok yorulursam ve sıkılırsam bu işin altından kalamazsam diye çok korkuyorum kızlar 20 gün öncesine kadar acaba hamilemiyim stresini yaşarken şimdide bu stresi yaşamaya başladım çevrenizde ikiz var mı
ahh canım ahh ewet gececek biliyorum 1 yılım tükendi burada 2 hafta mı geçmeyecek ama işte zaman yaklaştıkça geçmiyo günler geçmiyoo gözümü kapattığımda eşimin hayali gözlerimin önünde öyle özledim ki ya inanaın tarif edilmez bir duygu bu
yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
kanı alan adam damarımı bulamadı bitürlü canımı baya yaktı neyse nihayet aldı
eve dönerken hasta oldum galiba dedim eşime
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
oturup bi güzel ağladım sonrada
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?