2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım beni görsün allah kimeyi ailesinden ayrı tek başına bırakmasın

canım inşallah.bak benim bir arkadaşım var oda atanmayı bekliyor yeterki atanayım diyor .ne mutluki mesleğini yapıyorsun.mesleğin ilk yılları hep boyle zorlu gecer .hepsi gecicek canım inşallah sıkma canını

TOPRAKCEYLİN canım üzülme ama...Bak 2 haftan kalmış...Çabucak geçecek...

ahh canım ahh ewet gececek biliyorum 1 yılım tükendi burada 2 hafta mı geçmeyecek ama işte zaman yaklaştıkça geçmiyo günler geçmiyoo gözümü kapattığımda eşimin hayali gözlerimin önünde öyle özledim ki ya inanaın tarif edilmez bir duygu bu

betülcüm üzülme lütfen bu işler kesinlikle kısmet doğru zaman geldiğinde mutlaka olacak nasıl olduğunu anlamayacaksın bile inan bana lütfen moralini bozma

toprakceylin canım güzel şeyleri tatili düşünerek motive olmaya çalışır yoksa bu psikoloji hem sana hem de çevrendekilere zarar verebilir hem unutma her gecenin bir gündüzü vardır

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum şimdi bem çok mutluyum Allah ım şükürler olsun bu duyguyu yaşattın isteyen herkesede versin ama ben bazen ikiz annesi olucam diyede çok korkuyorum nasıl olucak yapabilecekmiyim nasıl emziricem nasıl uyutucam çok yorulursam ve sıkılırsam bu işin altından kalamazsam diye çok korkuyorum kızlar 20 gün öncesine kadar acaba hamilemiyim stresini yaşarken şimdide bu stresi yaşamaya başladım çevrenizde ikiz var mı

benim eşimin halsının oğlunun da 7 yıl sonra ikizi oldu
çok güzel bir duygu bence
2 can taşıdığını iki çeşit bebeğinin olacağını düşün
2 kat sorumluluk var ama 2 kat sevap 2 kat sabır hep 2 katt :)
merak etme yanında biri olursa yaparsınn :))

düşünsene herkes bir tane isterken senin 2 tane olacak
herkes sana imrenerek bakacak doğa harikası bence:)
herkes 2. yi düşünürken belki sen 35 yaş gelmeden 3. yü yapacaksın
kalabalık aile ne güzel :))

iyi akşamlar arkadaşlar,karakaya cnm sayfayı yenilemeyi unutmuşum görmedim msjını ya,iyiyim cnm ben sen nasılsın,bebişlerimiz nasıl,canım allah o gücü verir sen korkma o zaman öle bi kalkcaksınki altından sen bile şaşırcaksın,
bende 2li test sonuçlarımı aldım iyi çıktı çok sevindim 5 temmuzda gitçem birdaha 3lü testler olcak ozaman,
inşallah herkes iyidir,inşallah buay çok güzel hamile haberleri alırız uğurlu topiğimizden

Canım sakın ikiz annesi olacağımda nasıl bakacağım korkusu yaşama...Rabbim o konuda yardım ediyor...Benim teyzemin üçüzleri var ve kendi baktı hiçte zorluk çekmedi hatta üçüzlerolduğundada 1,5 yaşında oğluda vardı yani...

Canım özlenmez mi ya...Benim eşim işte olunca bile ben çok özlüyorum onu işten çıkmasını 4 gözle bekliyorum...

kızlar merhabalar :)) hepınızı çok çok özledim..bikaç gün önce burda sızle muhabbet ederken bırden net koptu..ay o gunden berı hep yoktu ınternet sinir oldum ...

canım ınan butun gecmısı okudum senı cok merak ettım ama gıremedım ıste.canım üzülme bir dahakı aya daha güzel çalışırsınız hem daha yolun başındasın ılk aydı tedavının ..bır sonrakı ay olucak ınsallah..üzme o güzel canını.olurmu bak ben sana güzel bir haber vereyımde bıraz neşelen..

kızlar ben persembe aksamı dr.gıttım..veee miniğimin kalbının atıslarını dınlettı dr.pıt pıt pıt dıye atıyodualkisalkisalkisalkisalkisalkis ..o kadar heyecanlandım kı yıne onu ne zaman gorsem heyecandan ölücek gibi oluyorum.minnicik kalbı oyle guzel atıyodukı ..gecen gıdısımde ben görememıstım esım gormustu dr baktıgı ekrandan yakın oldugu ıcın bu hafta esımle gıdemedım ama dayısının kızıyla gıttık.bende karsımdakı ekrandan gordum kalbının atısını ve dınledım.Allah her isteyen kuluna bu duyguyu yaşatsın insallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…