2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

selam güzeller :)
burası hamile topiği oldu ne güzel eskiden bekleyen .çoktu şimdi hamile çok
umarım bizde bu kervana katılırız

selam kızlar kadriyecim cnm nasıl sevindim gözünaydın miniğinin kalp atışlarını dymuşsun
sinem senin test sonuçlarında hayırlı olsun cnm
bnmde kayınvalidem geldi dün burda bi akrabanın düğünü vardı çocuk malatyalı ama urfalı biriyle evlendi düğüne gittik dün kafam dağıldı baya karneydi misafirdi düğündü derken
şimdi yeni ay yeni umut elbet gelecek bebeğim annesine biz onu bu kdr isterken o bizi istememezlik etmeyecek biliyorum

ama şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 3.günü aslında dra gitmem lazım ama biz haftaya cmt malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???

canım bence bu ayda klomen kullanma ramazan ayındada kullanma. vucudun dınlensin, kendılıge bırak 2 ay kullanma derim ben klomenı canım

kızlar bısı sorcam.catlatma ıgnesınden sonra 12. gundemı ıdrar testınde cıkıyr.11. gunde cıkan ıkıncı sılık cızgı ıgnenın etkısmıdır yoksa gebelık mı.ben degıl.bı arkadasta boyle bır durum oldu.

kadrıyecım cok sevındım canım.bebısının kalp atıslarını duymana.rabbım sana bagıslasın o mınıgı..ısırcaz desene kollarını tombık bacaklarını

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

kızlar bılgınız varmı.catlatma ıgnesınden 11 gun sonra ıdrar testınde ıkıncı sılık cızgı ıgne etkısımı yoksa gebelık mı.arkadasın oyle de

kızlar bılgınız varmı.catlatma ıgnesınden 11 gun sonra ıdrar testınde ıkıncı sılık cızgı ıgne etkısımı yoksa gebelık mı.arkadasın oyle de

canım bende çatlatma iğnesi kullandım iğnede 12-13 gun sonra kan testi yapılıyor idrar testi değil .idrarda çıkan ikinci çizgi iğneden kaynaklanıyor olabilir.idrar testi adet gectikden en az 1 hafta sonra yapılıyor.

yaaa gercektenmı canım yaa

canım benim bildiğim boyle bana 12 gun sonra kan testi yaptırın diye soylemişlerdi.bende 12 gunu bekledim hatta adet gunumude bekledım .çok zor oldu ama bekledim adet gunumden bir gun sonra kan testi yaptırdım.arkadaşın inş hamiledir ama.emin olmak için kan testi yaptırın birkaç saate alır sonucu

kaçıncı ayda oldu ??benim 9 aydır olmuyor acaba gecikti mi diyorum
hiçbir sorunum yok testler temiz ama şimdide rahim filmini takıyorum kafama sadece onu çektirmedim
acaba tıkalımıdır diyorum

gozunaydın canım.darısı tum isteyenlerin başına.kızlarbende pazartesi doğum unum olduğu için ogun istiyordumya kontrolu maalesef doktor salı gelsin demiş.çok heyecanlıyım cok belkide cinsiyetini öğrenirim.inşallah sağlıklıdır kalbi hala atıyordur miniğimin çok heycanlıyım aynı zmanada korkuyorum..ben yarın yokum dualarınız eksik etmeyin bizden teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…