selam kızlar kadriyecim cnm nasıl sevindim gözünaydın miniğinin kalp atışlarını dymuşsun
sinem senin test sonuçlarında hayırlı olsun cnm
bnmde kayınvalidem geldi dün burda bi akrabanın düğünü vardı çocuk malatyalı ama urfalı biriyle evlendi düğüne gittik dün kafam dağıldı baya karneydi misafirdi düğündü derken
şimdi yeni ay yeni umut elbet gelecek bebeğim annesine biz onu bu kdr isterken o bizi istememezlik etmeyecek biliyorum
ama şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 3.günü aslında dra gitmem lazım ama biz haftaya cmt malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???
kızlar bısı sorcam.catlatma ıgnesınden sonra 12. gundemı ıdrar testınde cıkıyr.11. gunde cıkan ıkıncı sılık cızgı ıgnenın etkısmıdır yoksa gebelık mı.ben degıl.bı arkadasta boyle bır durum oldu.
kızlar bılgınız varmı.catlatma ıgnesınden 11 gun sonra ıdrar testınde ıkıncı sılık cızgı ıgne etkısımı yoksa gebelık mı.arkadasın oyle de
yaaa gercektenmı canım yaa
ezocum senin kaçıncı denemnde oldu bebek
tedavi oldun mu klomen falan
hımmm baya sorun :)) varmış ne güzel olmuşşş ama şükür :)))
kızlar merhabalar :)) hepınızı çok çok özledim..bikaç gün önce burda sızle muhabbet ederken bırden net koptu..ay o gunden berı hep yoktu ınternet sinir oldum ...
Canım ınan butun gecmısı okudum senı cok merak ettım ama gıremedım ıste.canım üzülme bir dahakı aya daha güzel çalışırsınız hem daha yolun başındasın ılk aydı tedavının ..bır sonrakı ay olucak ınsallah..üzme o güzel canını.olurmu bak ben sana güzel bir haber vereyımde bıraz neşelen..
Kızlar ben persembe aksamı dr.gıttım..veee miniğimin kalbının atıslarını dınlettı dr.pıt pıt pıt dıye atıyodualkisalkisalkisalkisalkisalkis ..o kadar heyecanlandım kı yıne onu ne zaman gorsem heyecandan ölücek gibi oluyorum.minnicik kalbı oyle guzel atıyodukı ..gecen gıdısımde ben görememıstım esım gormustu dr baktıgı ekrandan yakın oldugu ıcın bu hafta esımle gıdemedım ama dayısının kızıyla gıttık.bende karsımdakı ekrandan gordum kalbının atısını ve dınledım.allah her isteyen kuluna bu duyguyu yaşatsın insallah:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?