2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

slm kızlar nasılsınız. dün akıntım geldi bende adet duzensızlıgı varya belkı gec yumurtlamış olabılırım dıye ılıskıye gırdım garantı olsun dıye. normalde ayın 14ünde dıye tahmın etmıstım yumurtlamamı ozamanda beraber olduk. dün kasık agrım oldu akıntı geldı degerlendıreyım bari yıne dedım. ıyı yapmısmıyım :)

number one:lepi:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
seliz-------------------------------------12 Temmuz---------------6. deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

evet yaaa kımse ugramıyo. benım eşimde tokata gıttı tek kaldım evde.fazla ılıskımız olmadı bu ay adetımede 10gün kaldı nolcak acaba. ıns olmam

benım şeyim yanıyo ıkı gündür kızarmış kaşınıyo arada akıntıda oluyo. noldu acaba :sinifsinif:

Kızlar ben bir süre aranızda olamayacağım...Bu akşam yazlığa gidiyoruz...Orda internet yok ama eşimin pc ile wınn bağlanmaya çalışacağım...

benım şeyim yanıyo ıkı gündür kızarmış kaşınıyo arada akıntıda oluyo. noldu acaba :sinifsinif:

mantar olmuş olabılır ama neden olduki acaba yaaaaa cok merak edıyom

Canım bendede 4 gündür falan içten kaşıntı oluyordu...Akıntım oluyordu aradada süt kesiği gibi geliyordu akıntı...Sanki vajinam zonkluyordu ve taharatlanırken dokunduğumda ateş gibi yanıyordu...
Arada benim böyle olur dr. gittiğimdede hep aynı fitili verir...En son gittiğimdede vermişti ama bebek istediğimden kullanmamıştım o duran fitili kullandım ve geçmeye başladı...
Dr. bana denize ve havuza girmeyi yasakladı...Günlük pet kullanmak yasak...Islak mendille silmek veyada sabunla orasını yıkamak yasak hatta adetliyken pedini batmasa bile 2 saat sonunda değiştir dedi yapıyorum hepsini ama neden oldu bilemiyorum...

aaa bu saat olmuş kimsecikler yok.bugun benim doğum gunum kızlarrr aynı zamanda evlilik yıldonunum.ama ben hastayım bugun hiç keyfim yokkk

kızlar beni listeden silmemişsinizzz kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ara verdik.tekrardan başlayınca size haber veririm geri eklersinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…