2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

dilek sen rahim filmi çektirdin
acıdı mı:))

Ewet canım ben Mart ayında rahim filmi çektirdim ve normal yolla çektirdim acıma olmadı sadece gaz sancısı gibi sancım oldum okadar...Korklacak abartılacak bir durumu yok yani...

aaa bu saat olmuş kimsecikler yok.bugun benim doğum gunum kızlarrr aynı zamanda evlilik yıldonunum.ama ben hastayım bugun hiç keyfim yokkk

Canım doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun canım...

kızlar beni listeden silmemişsinizzz kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ara verdik.tekrardan başlayınca size haber veririm geri eklersinizzz

Tamam canım adını sildim ama silindi diye girmemezlik etme...

kızlar nerde eski günlerimiz sayfalar olurdu geçmişi okuyamazdım bi türlü..
bende haftaya giremicem nete ağustosta girerim inş o zmn iyi haberler veririm size
bu ay doğal yoldan denicez kendi hsline bıraktık olmazsa sonra yine klomen kullanırım belki

nezoşcum doğum günün ve evlılık yıl dönümün kutlu olsun canım:))

kızlar tam 1 haftadır ınternette sorun vardı meger kablo kopmus sınır olmustum artık gırerım bundan sonra ama kımsenın olmaması da sasırttı benı nolu kızlar gecmısı okumadım daha ama anladıgım kadarıyla fire veriyoruz((((

benim adetede 1hafta kaldı kızlar. yogun akıntım var şeyim kaşınıyo 3-4gundur ılıskıye gıremıyorum cok acıyo alamıyom içime

ıyıyım arzucum sağol senınde az kaldı artık hadı sabır canım.çok güzel gidiyo canım Allah'a şükür bir sıkıntı yok şimdilik insallah sonuna kadar da olmaz.yarın gidip hamılelık ıcın testlerımı yaptırıcam onlardan da guzel sonuclar alırım ınsallah.

inşallah canım hayırlı sonuçlarla dönersin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım şu 2 ayda banada nasip eder inşallah

inşallah canım hayırlı sonuçlarla dönersin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım şu 2 ayda banada nasip eder inşallah

toprak bende senin gibi şu 2 ayda hamile kalmayı çook istiyorum..bakalım kısmet olursa...eğer ağustosa kadar hamiş kalamazsam eylülden itibaren korunmaya başlayacağız..2011 şubatta tekrar denemelere başlayacağız....ama inşallah gerek kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…