inşallah canım hayırlı sonuçlarla dönersin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım şu 2 ayda banada nasip eder inşallah
sazıye ordamısın canım neden kımsecıkler yok burda ya herkes tatıle mı cıktı acaba??
toprak bende senin gibi şu 2 ayda hamile kalmayı çook istiyorum..bakalım kısmet olursa...eğer ağustosa kadar hamiş kalamazsam eylülden itibaren korunmaya başlayacağız..2011 şubatta tekrar denemelere başlayacağız....ama inşallah gerek kalmaz..
gunaydın kızlar benim moralim acayip bozuk.anlatmassam catlıcam.dun doktora gittim ya.ultrasonda baktı.ilaç yazdılar(yanındaki asistanı).sonra sonucu beklememek için carsıda işlerimi halletmek için merkeze gectim tekrar.ilacı alim dedim.ilaç diş için kullanılan antibiyotik cıktı.sonra sonucu almaya gittim.bu seferde demesinlermi cihaz bozuk diye.beklemekden başka çarem olmadığı için bekledim.bu sırada da doktora ilacı gosterdim.yalnış yazılmış dedi ve duzeltti.yanındaki mal kızın hatası yuzunden antıbiyotik içicekdim.neyse kan sonucumu aldım neyseki çıkmışdı ve doktor bekledim.son hasta kalana kadar bu arada oradaki hastalarla konuşuyoduk tabi.biri testime bakmak istedi baktı ve dediki sende yaş riski gızukuyor.doktor amniyosentez isteyebilir benimde aynı boyle cıkmışdı diye.başkalarıda aynısı banada olmuşdu ama ben sıvı aldırmadım sıkma canını falan dediler. ben caktırmadım ama omrumden omur gitti.bide yanlızım.eşimi aradım oda kızdı bağırdı.neyse doktor gordu beni testi gösterdim baktı baktı tamam hersey sınırda sınırı aşmamışsın dedi.bende o kadının dediği yerlerleri gosterdim sordum oda ,bu testte bir sınır yokdur dedi sonuçlara gore değerlendirme yapılır dedi bişeyler anlattı işte seninkiler sınırda sınırı aşmamışsın aşsaydın başka testler yapacakdık için rahat olsun dedi.ama benim içim rahat değil sanki aslında doktoruma çok guvenirim ama kendimi acabalardan almıyorum.çok yoğun ve amcamın arkadaşı ben ucrtsiz gidiyrum gozden kaçırdığı bişey olabilirmi diyorum.o kadının soylediklerinden etkilendim sanırım.gerci devlet hastanesinde sorunlu bir gebelik oldumu benim doktoruma yonlendiriler hep iyi bir doktor ama etkilendim işte.bu yuzden moralim bozuk dokunsalar ağlıcam işyeri ustume geliyor sanki.((((((((
kızlar kimse yok dıye dun başıma gelenleri diğer topikde anlattım.tekrar yazmamak için ordan kopyaladım.bakın benim benim başıma neler gelmiş
sağol canım sağolsun bilen arkadaşlar biraz anlattıda rahatladım tam anlamıyla olmasada....inşallah en kısa zamanda sende alırsın guzel haberler...
bu kızlara ne oldu boyle yaprak dokumu olduk yahu
ezouygun içini ferah tut canım Şeniz
teyzeleri bakın benim paşama
ay masallah canım cok şirinmişşş kaydirigubbakcemile3
teyzeleri bakın benim paşama
benim adetede 1hafta kaldı kızlar. yogun akıntım var şeyim kaşınıyo 3-4gundur ılıskıye gıremıyorum cok acıyo alamıyom içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?