2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
aysu87--------------------------------21 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Canım hoşgeldin aramıza...Günün geçtiğinden beklemedekiler listesine aldım seni...

meraba kızlar gercektende burda yaprak dökümü var noldu topiğimize ya(( benım nette problem var hala bır gelıyo bır gıdıyo hergun gıremıyorum.ama dıger kızlar nerelerde anlayamadım herkes tatıle cıktı dıye dusunuyorum artık

teyzeleri bakın benim paşama

canıııım ya ne kadar büyümüş maşşşaaaallah ya benımkde o kadar olucakmı teyzesı ya dun kan testlerım yapıldı sonuclar yarın alıncakmıs bırde ıdrar testı vardı ıcınde ınsallah hersey yolundadır.senın şu dr yanındakı kadına da gıvcık oldum nerdeyse yanlıslaıkla antıbıyotık ıcıcekmıssın .belkıde onun yuzunden bebegını kaybedıcektın Allah korusun.salak kadın ya ...bıde kafana takma canım amınıyosentez falan Allah'ın izniyle sağlıkla alıcaz ınsallah meleklerımızı kucagımıza:))

evet kimseler yok kadirş bende diğer topiğe takılıyorum.evet salı gunu kotu birgundu benim için hala hafiften sıkıntısı var ustumde ama atmaya çalışıyorum.erkek olucakmış bizimki buyuk ihtimalle teyzesi gorunce bende sasırdım inşallah sende goruceksin o gunleri canım.kan testinden de korkma canım inş sonuçlar iyi çıkacak...dediğin gibi sağsalim alacağız inşallah kucağımıza...

ay nezoş ya yazdın çıktın hemen..erkek olucakmıs ha teyzesının guzelı bende merak etmıyorum desem yalan olur ama tabı goremem daha saglıklı olması en büyük öncelık benım ıcın ama ıcımden ılk baslarda hep kız gecıyordu sımdı de erkek de olsa dıyorum her ıkısıde benım yavrum olucak.sımdılerde artık sadece onun gelıcegı gunu ozluyorum kucagıma almayı ıstıyorum .cınsıyet hıc takmıyorum kafama hadı artık gelsınler ya öpüp koklayalım:)))))mısler gıbı

nezaketcim ya senın yasın kackı daha sen sadece benden 1 yas buyuksun ben 82 lıyım canım ama hıc oyle seylerı takmıyorum kafama bence bızım yasımızda hıc bırsey yok.ne cok erken nede cok gec bence daha erken olsa belkı kendımı hazır hıssetmezdım ben sımdı cok mutluyum mesela gecen sene ılk korunmayı bıraktıgımızda.hep eve hapsolucagımı falan dusunuyordum hazır deılmısım demekkı bak sımdı hıc oyle seyler gecmıyo aklımdan daha rahatım ve bır an once dogmasını ıstıyorum..bence yaşla ilgili bır sorun yoktur canım

teşekkür ederim cnm
bugün bütün gün evde yoktum eve geldiğimdede çamaşırımda 2-3 damla kahve akıntı gördüm amahiç adet olcakmışım gibi ağrım felan yok acaba geliyomu kırmızılar?
sizlerede oldumu böle bişi?

kızlar bana acıl yardım edın benım kan sonuclarım cıkmıs ya neten baktım ve moralım cok bozuldu.anti cmv ıgg pozıtıf dıyo antı cmv ıgm negatıf ya netten baktım hıc ıyı seyler yazmıyo dr'a yarın gıdıcem ama moralım cok bozuldu ya nekı bunlar sızınkıler nasıl cıkmıstı((((

canım yardm etmek ısterdım ama ben hıııc anlamam boyle sonuclardan. dıger kızlarda nerdeyseee

kızlar benim bulantılar başladı kötüyüm

canım çokmu bulanıyooo( benımde var bulantım ama daha cok rahtsız etmıyo senınkıler ıkız ya daha cok olur heralde (

kadriyecim senin kullandığım şimdiki ilaçların ismi ne

canım folıc plus bıde coraspın ıcıyorum ben dusuk yaptıgım ıcın verdı corospını bebek aspırınıymıs canım kanı sulandırsın dıye verdı

canım aramıza hosgeldın.ınsallah lekelenmedır sadece de bebegın gelır..

vallahı kızlar ağlaya ağlaya araştırdım ALLAH' A ŞÜKÜR O HASTALIKLARA KARŞI BAĞIŞIKLIĞIM OLDUGU ANLAMINA GELIYOMUS DÜNYAM KARARMISTI YA ÇOK KÖTÜ OLDUM((

ayy inanmıyorum ya azda olsa topiğimizde sohbetler başlamış topiği 1 kullanıcı değil 4 kullanıcı okuyor yazıyor en önemliside topiğimiz ilk sayfada sonunda

kumralperi adetine yakın ne gıbı belirtiler vardı sende kız

valla canım.normalde göğsüm agrırdı o olmadı .belım ve kasıklarım agrıyodu.hafıften ıcım bulanıyordu .aslında gecmısten okusana tam hatırlayamıyorum kı zaten dagıldım sonuclara üzülünce aman kendıme dert arıyom bende ya şok oldum bır an pozıtıf olan herseyı kotu algılıyoruz hemen (((

vallahı kızlar ağlaya ağlaya araştırdım ALLAH' A ŞÜKÜR O HASTALIKLARA KARŞI BAĞIŞIKLIĞIM OLDUGU ANLAMINA GELIYOMUS DÜNYAM KARARMISTI YA ÇOK KÖTÜ OLDUM((

kadriyecim canım söylemek kolay biliyorum ama lütfen herşeyi bu kadar takma kafana bak hamileliğini öğrenmeden önce ve öğrendikten sonra neleri taktın kafana bebişine zarar verirsin herşey olacağına varacak üzülsende üzülmesende en sağlıklı bilgiyi yine doktorun verecek hakkında hayırlısı olsun canım gözün aydın diyelin artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…