merhaba kızlar.
bende aranıza katılabilirmiyim?kasım 2009 da korunmayı bıraktım 7 ay oldu ama malesef hala bebişim yokhaziran adetim internetten hesapladığıma göre 21 hazirandı ama hala olmadım regl.bugün test yaptım hiç bişi çıkmadı
benim adetlerim 28 günde bir oluyodu ama şubat ayından beri 24 - 25 - 26 günde olmaya başladı.bu ayda sanırım 28 günü bekliyo başka bi sebebi yok sanırım
teyzeleri bakın benim paşama
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme
2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
BEKLEMEDEKİLER
simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
aysu87--------------------------------21 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
Canım hoşgeldin aramıza...Günün geçtiğinden beklemedekiler listesine aldım seni...
kızlar bana acıl yardım edın benım kan sonuclarım cıkmıs ya neten baktım ve moralım cok bozuldu.anti cmv ıgg pozıtıf dıyo antı cmv ıgm negatıf ya netten baktım hıc ıyı seyler yazmıyo dr'a yarın gıdıcem ama moralım cok bozuldu ya nekı bunlar sızınkıler nasıl cıkmıstı((((
kızlar benim bulantılar başladı kötüyüm
kadriyecim senin kullandığım şimdiki ilaçların ismi ne
teşekkür ederim cnm
bugün bütün gün evde yoktum eve geldiğimdede çamaşırımda 2-3 damla kahve akıntı gördüm amahiç adet olcakmışım gibi ağrım felan yok acaba geliyomu kırmızılar?
sizlerede oldumu böle bişi?
kumralperi adetine yakın ne gıbı belirtiler vardı sende kız
vallahı kızlar ağlaya ağlaya araştırdım ALLAH' A ŞÜKÜR O HASTALIKLARA KARŞI BAĞIŞIKLIĞIM OLDUGU ANLAMINA GELIYOMUS DÜNYAM KARARMISTI YA ÇOK KÖTÜ OLDUM((
ayy inanmıyorum ya azda olsa topiğimizde sohbetler başlamış topiği 1 kullanıcı değil 4 kullanıcı okuyor yazıyor en önemliside topiğimiz ilk sayfada sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?